Sobre Kumon

Kumon Instituto de Educación de España ofereix tres programes perquè infants de totes les edats i capacitats estudiïn matemàtiques, lectura i anglès. En l’actualitat, encara que a tot el món superen els 4 milions, més de 20.000 alumnes estudien als més de 230 centres Kumon distribuïts per tot Espanya.

El mètode Kumon d’aprenentatge va néixer al Japó l’any 1954 sota el guiatge de Toru Kumon, pare i professor qualificat. Quan va descobrir que el seu fill Takeshi no estava desenvolupant tot el seu potencial en matemàtiques de primària a l’escola, va elaborar uns fulls d’estudi perquè els fes a casa cada dia. Avui, continuem essent fidels als principis que va definir el fundador.

Creiem que els infants posseeixen un potencial molt gran per descobrir i que, per mitjà de l’adquisició d’habilitats sòlides en matemàtiques, lectura i anglès per a infants, poden conèixer l’èxit acadèmic complet. Per tant, creiem que l’educació s’ha de centrar a reportar el màxim benefici a llarg termini a cada infant. Tots els professors de Kumon són persones competents i compromeses, abocades a l’ensenyament i que posseeixen un profund desig de veure progressar els infants.

Kumon Institut d’Educació es va fundar l’any 1958. Des de fa més de 50 anys, el nostre mètode únic d’ensenyament ajuda infants de tot el món a destacar en l’àmbit acadèmic, a sentir passió per aprendre a estudiar d’una manera autònoma i així aconseguir un aprenentatge tant escolar com per al dia a dia i poder superar-se a si mateixos.

Per a Kumon cada infant és important i posa a les seves mans les oportunitats per tenir èxit en una societat cada cop més globalitzada.

  • Coses que puc fer ara
    Coses que puc fer ara thumbnail