Classes online i classes presencials

Aprèn amb Kumon! Ho pots fer al centre o amb les nostres classes online des de casa

El mètode Kumon va néixer per a l’estudi a casa. Amb el pas dels anys i davant l’èxit que adquiria, es va obrir el primer centre Kumon per poder compartir els seus beneficis amb molts altres infants.

Avui dia i igual que en els seus orígens, els alumnes poden desenvolupar la seva capacitat acadèmica tant assistint al centre Kumon com mantenint sessions d’orientació online a través de Zoom, un programari de videotrucades i reunions virtuals.

Les tècniques d’observació i seguiment que els orientadors aplicaven individualment als alumnes quan assistien al centre ara s’han traslladat a les classes online de Kumon. Els orientadors poden observar els alumnes, avaluar-ne el progrés, orientar i treballar de la mateixa manera que al centre.

La fórmula educativa de Kumon i les característiques exclusives del material didàctic han permès d’oferir total flexibilitat per seguir el mètode en tres modalitats de classes: presencial, online i mixta. Cada família pot decidir, aconsellada per l’orientador del centre, quina és l’opció més adequada per al seu fill en cada moment.

L’objectiu, en qualsevol de les modalitats i dels nostres programes, continua essent el mateix: Kumon vol desenvolupar al màxim el potencial de l’alumne inculcant-li l’actitud i les capacitats necessàries perquè aprengui per ell mateix. Per a això, l’orientador del centre li proporciona un pla d’aprenentatge totalment personalitzat que fomenta la seva autonomia.
 

Busca el centre que tens més a prop