Treballar a Kumon

La filosofia de Kumon és que les persones ho són tot. El nostre personal ve de múltiples àmbits professionals, però tots compartim una mateixa passió per l’educació i el desig d’ajudar els infants a desenvolupar tot el seu potencial.

Les màximes de la nostra empresa

Garantir la igualtat d’oportunitats
Tots els sistemes i les polítiques relacionats amb el desenvolupament professional exclouen qualsevol tipus de discriminació.

Fomentar l’equilibri entre vida personal i professional
A Kumon España, el respecte per la vida personal dels empleats és bàsic i ens esforcem per proporcionar el punt d’equilibri necessari en el dia a dia. Destaquem, entre altres avantatges, la jornada laboral flexible, la jornada laboral contínua els divendres i a l’estiu, i la flexibilitat per al període de vacances.

Apostar per la promoció interna

Sempre que és possible, cobrim les nostres vacants amb el talent que hi ha a l’empresa. Aquest model de creixement des de dins és una potent eina de desenvolupament tant per a l’empresa com per a les persones que la integrem.

Treballar a Kumon no és fer «una feina qualsevol». La nostra tasca, sigui quina sigui la funció que exercim, marca una diferència real en el desenvolupament de la capacitat de l’alumne.

Oportunitats professionals

L’aposta pel creixement i el desenvolupament de les persones que formem Kumon fa que siguem un equip molt estable i compromès que requereix incorporacions amb poca freqüència. Aquesta és la raó principal per la qual les nostres necessitats de contractació de personal són escasses, i en aquest moment no disposem de cap vacant.