Com pots obrir una franquícia educativa amb Kumon

Com et podem ajudar

La inversió total oscil·la entre els 15.000 i els 25.000 €. Aquesta quantitat inclou el cànon d’adhesió a la franquícia, el condicionament del local, el mobiliari i les llicències d’activitat.
Des de la seva primera presa de contacte amb Kumon, els orientadors solen trigar entre tres i sis mesos a engegar el seu propi centre, encara que aquests terminis poden variar en funció de la zona i de si es tracta d’un centre nou o un traspàs.
Kumon t’ofereix un model de negoci acreditat. Convertir-te en franquiciat de Kumon significa entaular relació amb una empresa d’èxit mundial que porta 60 anys en actiu i té més de 4 milions d’alumnes en més de 60 països de tot el món.

Podràs utilitzar els nostres exclusius programes d’estudi Kumon i comptar amb la nostra àmplia formació i tot el nostre suport. La consciència de marca de Kumon t’ajudarà a aconseguir una bona base d’alumnes i amortitzar la teva inversió.
Ser orientador de Kumon suposa un compromís empresarial a jornada completa.
Com a franquiciat, hauràs de gestionar el teu propi negoci amb l’ajuda del teu coordinador i utilitzar l’exclusiu mètode Kumon. Els programes de Kumon estan pensats perquè els alumnes treballin d’una manera autònoma guiats pel seu orientador. Com a orientador, la teva comprensió del programa és vital per a l’èxit dels teus alumnes, i per això rebràs una àmplia formació durant la qual adquiriràs un coneixement més profund dels materials de cada programa i com utilitzar-los per ajudar els teus alumnes a triomfar.
Ens interessa la gent apassionada pel món de l’educació i el desenvolupament infantil, i que vulgui treballar directament amb infants. No busquem inversors que deleguin l’activitat pedagògica en un tercer. Busquem gent que vulgui gestionar el seu propi negoci i convertir-se en orientador de Kumon, i que tingui un bon nivell de matemàtiques, lectura i anglès. Kumon s’encarrega d’impartir la formació completa. Tots els sol·licitants han de tenir una titulació universitària (llicenciatura o equivalent), permís de conduir i permís de treball vigent a Espanya. A més, tots els aspirants a orientadors han de superar una prova de nivell de matemàtiques, lectura i anglès.
Sí. Durant el procés de sol·licitud se’t sol·licitarà un certificat de delictes de naturalesa sexual, que hauràs de presentar abans de la formació inicial amb Kumon.
Un membre del nostre equip et presentarà orientadors en actiu i organitzarà per a tu una visita a un centre; d’aquesta manera, evitem alterar el funcionament de la classe. A més, faràs part de la teva formació inicial en un dels nostres centres pilot perquè adquireixis experiència i pràctica en l’entorn d’un centre abans d’obrir-ne el teu propi.
Tots els franquiciats de Kumon ofereixen les dues modalitats de classes: presencials i online. A més, en els casos en què la situació ho requereix, el franquiciat ofereix també una modalitat mixta que combina classes presencials i online.
 

Tens alguna altra pregunta?

Accepto els termes i condicions