Sobre Kumon

Kumon és l’empresa educativa més gran del món i ofereix Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura i Kumon English, tres programes individualitzats que estan dissenyats per ajudar qualsevol infant a progressar i desenvolupar tot el seu potencial. El nostre objectiu per a qualsevol infant que estudia Kumon és que aprengui a ser autònom i es converteixi en un alumne avantatjat amb una actitud positiva davant l’estudi. El mètode Kumon permet a l’alumne d’aprendre per ell mateix, amb l’ajuda d’un orientador, i prendre les regnes del seu propi procés d’aprenentatge, de manera que adquireix la confiança necessària per lluitar pels seus objectius i aspiracions.

El 1958, Toru Kumon, pare i professor expert de matemàtiques, va fundar Kumon Institut d’Educació al Japó. Va crear el que avui és Kumon Matemàtiques per ajudar el seu fill Takeshi a millorar els seus resultats en aquesta matèria escolar. Ara, els nostres programes no treballen només les matemàtiques, sinó també la lectura i l’anglès. A més, aprenem constantment tant dels alumnes com dels orientadors, per la qual cosa els nostres programes estan en contínua evolució per ser el més eficaços possible.

Kumon segueix fidel al principi fundacional de Toru Kumon: ajudar el màxim nombre possible d’infants a obtenir bons resultats acadèmics i desenvolupar tot el seu potencial. Et podem ajudar a donar al teu fill les eines que necessita per gaudir aprenent tota la vida.

Soc…

 
  • El mètode Kumon desenvolupa les habilitats fonamentals de l’alumne en matemàtiques, lectura i anglès, així com la seva capacitat d’aprendre per ell mateix. Els alumnes augmenten la motivació i la confiança en ells mateixos perquè els ajuda a estudiar en el nivell més adequat per a ells, independentment de la seva edat. En funció de la seva capacitat, els alumnes poden consolidar i completar els seus coneixements o treballar més enllà del seu nivell escolar. Pots consultar més informació sobre com funciona Kumon fent clic aquí.

  • A Kumon, les famílies donen suport als fills en el seu estudi diari i, d’aquesta manera, ajuden a inculcar-los bons hàbits d’estudi i el gust per aprendre. Com a membre de la seva família, seràs fonamental tant a l’hora d’animar-lo perquè faci la seva feina diària i trobi el millor moment i lloc per estudiar, com a la de portar-lo al centre i estar en contacte amb el seu orientador de Kumon per seguir el seu progrés. Matricula-hi ara el teu fill!
 
  • Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura i Kumon English són complementaris a la feina que es fa a l’escola, perquè desenvolupen les habilitats fonamentals d’aprenentatge i la capacitat acadèmica de l’alumne, sempre d’una manera personalitzada i al seu propi ritme. Encara que Kumon no segueix el currículum escolar, sí ajuda a assentar unes bases sòlides que ajudaran l’alumne a desenvolupar la millor actitud i uns bons resultats en totes les matèries de l’escola.

  • Els nostres orientadors creen els seus propis negocis i gestionen els seus propis centres com a franquiciats de Kumon. Sempre estem buscant professionals dinàmics i apassionats de l’educació que vulguin unir-se a nosaltres en el nostre objectiu d’ajudar els infants a desenvolupar tot el seu potencial. Fes clic aquí si vols obtenir més informació sobre com convertir-te en orientador de Kumon.
 
  • Kumon és l’empresa educativa més gran del món. Aquest mètode, d’origen japonès, ajuda els infants a desenvolupar els seus coneixements de matemàtiques, lectura i anglès, així com a adquirir habilitats per a l’aprenentatge autodidacte. Més de 20.000 alumnes estudien en els més de 230 centres Kumon distribuïts per tot Espanya.

  • Els nostres orientadors i associats són professionals que treballen en l’àmbit de l’educació amb un enfocament completament diferent al sistema tradicional. A Kumon, la prioritat no és la matèria o el resultat de l’examen, sinó desenvolupar al màxim el potencial intel·lectual de cada alumne. Aspectes com l’educació personalitzada o l’aprenentatge autodidacte a Kumon són una realitat, a més d’algunes de les claus pedagògiques que fan possible que centenars d’alumnes de Kumon puguin estudiar actualment continguts 2 i 3 anys per sobre del seu nivell escolar.

Toru Kumon, el nostre fundador, continua essent per a nosaltres una font d’inspiració:

«El mètode Kumon es basa en la convicció que la culpa no és de l’infant. Hem de descobrir el potencial de cada infant i proporcionar-li l’estudi més adequat per a ell. En fer-ho, no només els seus pares i professors, sinó —el que és més important— també el mateix infant se sorprendrà per la seva inesperada evolució i augmentarà la seva confiança en la seva pròpia capacitat. En això consisteix en realitat el mètode Kumon».

~ Toru Kumon ~

 

[Enllaç extern al lloc web del grup Kumon]

Tens alguna pregunta?

Tria el tema en què t’agradaria aprofundir

Blog

A Kumon, fomentem l’autonomia i la confiança dels alumnes, per la qual cosa aconsegueixen l’èxit tant dins com fora de les aules.

Fes lliscar el dit per veure’n més