Advertiment legal i condicions d’ús

A Kumon Instituto de Educación de España, SA ens comprometem a protegir la privacitat dels nostres usuaris. Ens agradaria compartir la nostra forma de tractar la informació en línia i les opcions que tenen els nostres usuaris sobre la manera en què es recullen i s’utilitzen les seves dades personals.
 

Condicions d’ús

Kumon Instituto de Educación de España, SA (en endavant, «Kumon España») és el titular del lloc web www.kumon.cat (en endavant, «lloc web»).

Informació legal
Kumon Instituto de Educación de España, SA (Kumon España)
NIF: A-80067176
Domicili social: Paseo de la Castellana, 131, 1.º, 28046, Madrid, Espanya

Inscrita en el Registre Mercantil de Madrid, tom 1535, foli 224, secció 8a, full núm. M-28278, inscripció 1a.
Llegiu detingudament les condicions d’ús següents d’aquest lloc web abans de començar a fer-ne ús. Mitjançant l’ús del nostre lloc web, confirmeu que accepteu aquestes condicions d’ús i us comprometeu a complir-les. Si no esteu d’acord amb aquests termes, no heu d’utilitzar el nostre lloc web.

Kumon España pot modificar, en qualsevol moment i sense necessitat d’avís previ, les condicions d’ús que es recullen aquí, així com els continguts, la configuració i la presentació del lloc web, mitjançant la modificació d’aquest lloc. Reviseu aquest lloc de tant en tant per prendre nota de qualssevol canvis que hi fem, ja que són vinculants per als usuaris.

Protecció de dades
En utilitzar els nostres formularis de contacte, l’usuari és informat sobre els diferents mecanismes que legitimen el tractament de les seves dades, emparades per la relació contractual en allò que fa referència a la formació i la seva metodologia, i en el consentiment de l’interessat en allò que es refereix a publicitat, promocions i imatges. Més informació sobre protecció de dades en la pestanya «Política de privacitat».

Propietat intel·lectual
Kumon España és el titular de tots els drets de propietat intel·lectual del lloc web, així com del material que hi ha publicat. Aquestes obres estan protegides per les lleis de propietat intel·lectual i tractats internacionals a tot el món. El contingut d’aquest lloc web es considera obra d’acord amb la legislació espanyola de protecció de la propietat intel·lectual. Tots els drets queden reservats. Reconeixeu que no heu de modificar, copiar, distribuir, reproduir ni comunicar públicament els continguts o l’estructura del lloc web, ni exercir, ni explotar qualssevol altres drets de propietat intel·lectual sobre els continguts del nostre lloc web.

Limitació de la responsabilitat
L’usuari és conscient que l’ús del lloc web, el duu a terme ell mateix, sota la seva única i exclusiva responsabilitat i risc, i ho accepta. Kumon España pot actualitzar i modificar el contingut del lloc web en qualsevol moment. Kumon España no garanteix que aquest lloc web estigui lliure d’errors i omissions, per la qual cosa Kumon España no assumeix cap tipus de responsabilitat ni garantia, ja sigui expressa o implícita, pel que fa a l’exactitud d’aquest lloc web.

Kumon España no assumeix cap responsabilitat per qualsevol dany, pèrdua o alteració conseqüent que sorgeixi en relació amb l’ús o la impossibilitat d’utilitzar el nostre lloc web i/o per la dependència de la informació i el contingut obtingut des del nostre lloc web.

Kumon España no garanteix que el lloc estigui lliure de virus o de qualsevol altre material tecnològicament nociu i, per tant, Kumon España no assumeix cap responsabilitat per pèrdues o danys en relació amb els virus que puguin afectar el vostre equip informàtic, programes informàtics, dades, programes i qualsevol altre material que siguin deguts a la utilització del lloc web. Assegureu-vos que disposeu de les mesures de protecció adequades per protegir-vos contra aquestes pèrdues o danys.

Enllaços de tercers
El lloc web pot fer referència a altres llocs web o proporcionar enllaços a llocs web de tercers. L’usuari assumeix totalment el risc per l’ús d’aquests altres llocs web. En cas que hi hagi enllaços a portals, pàgines o llocs web de tercers, aquests enllaços es fixarien exclusivament amb la finalitat de facilitar l’obtenció d’informació o accés a aquests, sense que Kumon España pugui assumir cap responsabilitat en relació amb aquests.

Kumon España no té cap control sobre el contingut d’aquests llocs web i, per tant, la seva existència no s’hauria de considerar com una aprovació d’aquests per part de Kumon España.

Jurisdicció i llei aplicable
Aquest lloc web i les seves condicions d’ús es regeixen i s’han d’interpretar, en tots els seus aspectes, de conformitat amb la llei espanyola, i queden subjectes a la jurisdicció i la competència exclusiva dels tribunals espanyols.

Si voleu fer una consulta o algun comentari relacionat amb el nostre lloc web, contacteu amb nosaltres a informacion@kumon.cat 

Navegació amb galetes

Política de galetes

Què és una galeta?

Una galeta és un fitxer que es descarrega en el vostre ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre d’altres, d’emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, segons la informació que continguin i la manera en què faci servir el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer l’usuari.

Segons el temps que resten actives, les galetes poden ser:
 • Galetes de sessió: Estan dissenyades per recollir i emmagatzemar dades mentre l’usuari accedeix a una pàgina web. Se solen emprar per emmagatzemar informació que només interessa conservar per a la prestació del servei sol·licitat per l’usuari una sola vegada (per exemple, una llista de productes adquirits).
 • Galetes persistents: Són un tipus de galetes per les quals les dades continuen emmagatzemades en el terminal i poden ser accessibles i tractades durant un període definit. Tenen data d’esborrament. S’utilitzen, per exemple, en el procés de compra o registre per evitar el fet d’haver-hi d’introduir les nostres dades constantment.
Segons qui sigui l’entitat que gestioni l’equip o el domini des del qual s’envien les galetes i tracti les dades que se n’obtinguin, podem distingir entre:
 • Galetes pròpies: Són les que s’envien al dispositiu de l’usuari, gestionades exclusivament per nosaltres perquè el lloc funcioni millor.
 • Galetes de tercers: Són les que s’envien al dispositiu de l’usuari des d’un equip o domini que no és gestionat per nosaltres, sinó per una altra entitat, que tractarà les dades obtingudes.

Quins tipus de galetes utiliza aquesta pàgina web?

Quan navegueu per www.kumon.cat, es poden instal·lar en el vostre dispositiu les galetes següents:

1. Galetes estrictament necessàries

Aquestes galetes són essencials per permetre-us de navegar pel lloc web i utilitzar les seves funcions, com ara l’accés a les àrees de seguretat d’un lloc web; per exemple, en iniciar sessió en un compte.

 

NOM DE LA GALETA

DESCRIPCIÓ

cookie_note

Aquesta galeta s’utilitza per registrar si heu vist la notificació sobre la política de galetes per tal que no es mostri contínuament a cada pàgina. Finalitza quan es tanca el navegador.

2. Galetes de tercers

Aquestes galetes recopilen informació sobre com els usuaris utilitzen una pàgina web, per exemple, quines pàgines visiten amb més freqüència els usuaris o si reben missatges d’error de pàgines web. Aquestes galetes no recopilen informació que pugui identificar l’usuari. Tota la informació recopilada per aquestes galetes és agregada i, per tant, anònima. Aquestes galetes només s’utilitzen per millorar el rendiment d’un lloc web

 

Tercer provëidor

NOM DE LA GALETA

DESCRIPCIÓ

Google

__utma
__utmb
__utmc
__utmz

Aquestes galetes, les utilitza Google Analytics perquè puguem obtenir estadístiques sobre l’ús del nostre lloc web. La informació es recull de forma agregada per donar-nos el nombre total de visites procedents de fonts particulars, com un motor de cerca o un altre lloc web. Aquestes galetes no emmagatzemen informació personal.

Facebook

datr
loc
locale
lu
x-src

Aquestes galetes, les utilitza Facebook perquè puguem mostrar les icones de Facebook i el nombre de «M’agrada» a la nostra pàgina web, així com altres plugins socials de Facebook que us permetin d’indicar que «us agrada» la nostra pàgina de Facebook.


3. Galetes de personalització o analítiques

Aquestes galetes permeten que un lloc web pugui recordar el tipus d’utilització feta per l’usuari, com la mida del text, les fonts i altres parts de les pàgines web que es puguin personalitzar. Les galetes utilitzades no poden fer un seguiment de la vostra activitat de navegació en altres llocs web.

 

NOM DE LA GALETA

DESCRIPCIÓ

PHPSESSID

Aquesta galeta identifica la vostra sessió actual en el nostre lloc web. La utilitzem per reconèixer les eleccions individuals que fa l’usuari en el nostre lloc web, les quals no estan emmagatzemades en les galetes ni són accessibles fora d’aquest lloc web.

Configuració, consulta i desactivació de galetes

Podeu permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el vostre equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat en el vostre ordinador: Tot allò relatiu a les galetes de Google, tant analítiques com publicitàries, així com la seva administració i configuració, es pot consultar a: Per obtenir més informació sobre les galetes i com podeu gestionar-les, visiteu aquest lloc web.

 

Promoció de 15 dies gratis

El període de prova serveix perquè els alumnes puguin treballar gratuïtament amb el mètode Kumon durant 15 dies naturals, sense que calgui haver-ne formalitzat la matrícula, de manera que la família tingui l’oportunitat de conèixer la dinàmica de Kumon i resoldre qualsevol dubte abans de prendre la decisió de matricular-hi el seu fill.

La promoció s’aplica, obligatòriament, en tots els centres de Kumon España en les dates següents:
 • Per a Kumon Matemàtiques, Kumon English i Kumon Lectura, des de l’1 de gener fins al 28/29 de febrer, i des de l’1 de setembre fins al 31 d’octubre.
El director del centre Kumon al qual soliciteu informació us podrà confirmar la data de disponibilitat d’aquest programa i us oferirà detalladament les condicions de matriculació i aplicació d’aquesta promoció.
 • La promoción s’aplicarà fins a l’últim dia del mes en què és vigent, és a dir, si un alumne va al centre per acollir-se a la promoció el 28 de febrer, estarà dins el termini i podrà gaudir de la promoció durante els 15 dies següents.
 • Els alumnes que es matriculin simultàniament en varis programes disposaran de 15 dies de prova gratis en cada programa.
  • Si un alumne està matriculat en un programa i els seus pares el volen matricular també en un altre, podrà gaudir prèviament de 15 dies de prova gratis en aquest segon programa. I si finalment s’hi matricula, també estarà exempt del pagament de la matrícula

Sorteig en xarxes socials:

La participació en el sorteig implica l’acceptació de les condicions següents:
 
 • El sorteig està organitzat per Kumon Instituto de Educación de España, amb domicili social a: P.o de la Castellana, 131, 1.º, 28046, Madrid, Espanya.
 • El sorteig és per a residents a Espanya.
 • Els empleats i els orientadors de Kumon España no poden participar en aquest sorteig.
 • Els participants han de ser majors d’edat.
 • Només s’accepta una participació per persona.
 • Els participants en el sorteig autoritzen la publicació de la informació sol·licitada amb la qual participen en el sorteig tant en el blog com en els comptes oficials de Facebook, Twitter i LinkedIn de Kumon España. No es farà cap altre ús de la informació recopilada en aquest sorteig.
 • Les participacions en el sorteig s’admetran fins al 31 d’octubre del 2019.
 • Totes les entrades s’han de rebre a través dels comptes oficials de Facebook i Twitter de Kumon España abans de la data de finalització del sorteig.
 • Per participar en el sorteig, cal seguir les instruccions que s’han publicat en cada xarxa social (Facebook i Twitter) de Kumon España.
 • El premi consisteix en tres capses regal; cadascuna permet a una família de fins a quatre membres de triar una estada familiar de tres dies en un hotel d’Espanya (dues nits d’hotel + esmorzars), d’entre tots els hotels oferts en la capsa.
 • El premi no es pot canviar per diners.
 • El dia 7 de novembre, les dades dels tres guanyadors es faran públiques en els comptes oficials de Facebook i Twitter de Kumon España.
 • Si, per qualsevol motiu, no es pot contactar amb els guanyadors en el termini de 7 dies des de la data de publicació dels noms dels premiats a les xarxes socials indicades,el premi serà declarat desert.
 • El premi s’enviarà per correu postal si la persona guanyadora no té matriculat el seu fill en un centre Kumon. Si, per contra, estigués matriculat en un centre Kumon, el premi s’enviarà al centre on estudia.
 • Aquest sorteig no està patrocinat, avalat, associat ni administrat per Facebook ni Twitter.