Advertiment legal i condicions d’ús

A Kumon Instituto de Educación de España, SA ens comprometem a protegir la privacitat dels nostres usuaris. Ens agradaria compartir la nostra forma de tractar la informació en línia i les opcions que tenen els nostres usuaris sobre la manera en què es recullen i s’utilitzen les seves dades personals.
 

Condicions d’ús

Kumon Instituto de Educación de España, SA (en endavant, «Kumon IEE») és el titular dels llocs web www.kumon.es i www.crecerleyendo.es i del subdomini www.librosrecomendados.kumon.es (en endavant, «lloc web»).

Informació legal
Kumon Instituto de Educación de España, SA
NIF: A-80067176
Domicili social: Paseo de la Castellana, 131, 1.º A, 28046 Madrid, Espanya

Inscrita en el Registre Mercantil de Madrid, tom 1535, foli 224, secció 8a, full núm. M-28278, inscripció 1a.
Llegiu detingudament les condicions d’ús següents d’aquest lloc web abans de començar a fer-ne ús. Mitjançant l’ús del nostre lloc web, confirmeu que accepteu aquestes condicions d’ús i us comprometeu a complir-les. Si no esteu d’acord amb aquests termes, no heu d’utilitzar el nostre lloc web.

Kumon IEE pot modificar, en qualsevol moment i sense necessitat d’avís previ, les condicions d’ús que es recullen aquí, així com els continguts, la configuració i la presentació del lloc web, mitjançant la modificació d’aquest lloc. Reviseu aquest lloc de tant en tant per prendre nota de qualssevol canvis que hi fem, ja que són vinculants per als usuaris.

Protecció de dades
En utilitzar els nostres formularis de contacte, l’usuari és informat sobre els diferents mecanismes que legitimen el tractament de les seves dades, emparades per la relació contractual en allò que fa referència a la formació i la seva metodologia, i en el consentiment de l’interessat en allò que es refereix a publicitat, promocions i imatges. Més informació sobre protecció de dades en «Política de privacitat».

Propietat intel·lectual
Kumon IEE és el titular de tots els drets de propietat intel·lectual del lloc web, així com del material que hi ha publicat. Aquestes obres estan protegides per les lleis de propietat intel·lectual i tractats internacionals a tot el món. El contingut d’aquest lloc web es considera obra d’acord amb la legislació espanyola de protecció de la propietat intel·lectual. Tots els drets queden reservats. Reconeixeu que no heu de modificar, copiar, distribuir, reproduir ni comunicar públicament els continguts o l’estructura del lloc web, ni exercir, ni explotar qualssevol altres drets de propietat intel·lectual sobre els continguts del nostre lloc web.

Limitació de la responsabilitat
L’usuari és conscient que l’ús del lloc web, el duu a terme ell mateix, sota la seva única i exclusiva responsabilitat i risc, i ho accepta. Kumon IEE pot actualitzar i modificar el contingut del lloc web en qualsevol moment. Kumon IEE no garanteix que aquest lloc web estigui lliure d’errors i omissions, per la qual cosa Kumon IEE no assumeix cap tipus de responsabilitat ni garantia, ja sigui expressa o implícita, pel que fa a l’exactitud d’aquest lloc web.

Kumon IEE no assumeix cap responsabilitat per qualsevol dany, pèrdua o alteració conseqüent que sorgeixi en relació amb l’ús o la impossibilitat d’utilitzar el nostre lloc web i/o per la dependència de la informació i el contingut obtingut des del nostre lloc web.

Kumon IEE no garanteix que el lloc estigui lliure de virus o de qualsevol altre material tecnològicament nociu i, per tant, Kumon IEE no assumeix cap responsabilitat per pèrdues o danys en relació amb els virus que puguin afectar el vostre equip informàtic, programes informàtics, dades, programes i qualsevol altre material que siguin deguts a la utilització del lloc web. Assegureu-vos que disposeu de les mesures de protecció adequades per protegir-vos contra aquestes pèrdues o danys.

Enllaços de tercers
El lloc web pot fer referència a altres llocs web o proporcionar enllaços a llocs web de tercers. L’usuari assumeix totalment el risc per l’ús d’aquests altres llocs web. En cas que hi hagi enllaços a portals, pàgines o llocs web de tercers, aquests enllaços es fixarien exclusivament amb la finalitat de facilitar l’obtenció d’informació o accés a aquests, sense que Kumon IEE pugui assumir cap responsabilitat en relació amb aquests.

Kumon IEE no té cap control sobre el contingut d’aquests llocs web i, per tant, la seva existència no s’hauria de considerar com una aprovació d’aquests per part de Kumon IEE.

Jurisdicció i llei aplicable
Aquest lloc web i les seves condicions d’ús es regeixen i s’han d’interpretar, en tots els seus aspectes, de conformitat amb la llei espanyola, i queden subjectes a la jurisdicció i la competència exclusiva dels tribunals espanyols.

Si voleu fer una consulta o algun comentari relacionat amb el nostre lloc web, contacteu amb nosaltres a informacion@kumon.cat 

Navegació amb galetes

Política de galetes

Què és una galeta?

Una galeta és un fitxer que es descarrega en el vostre ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre d’altres, d’emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, segons la informació que continguin i la manera en què faci servir el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer l’usuari.

Segons el temps que resten actives, les galetes poden ser:
 • Galetes de sessió: Estan dissenyades per recollir i emmagatzemar dades mentre l’usuari accedeix a una pàgina web. Se solen emprar per emmagatzemar informació que només interessa conservar per a la prestació del servei sol·licitat per l’usuari una sola vegada (per exemple, una llista de productes adquirits).
 • Galetes persistents: Són un tipus de galetes per les quals les dades continuen emmagatzemades en el terminal i poden ser accessibles i tractades durant un període definit. Tenen data d’esborrament. S’utilitzen, per exemple, en el procés de compra o registre per evitar el fet d’haver-hi d’introduir les nostres dades constantment.
Segons qui sigui l’entitat que gestioni l’equip o el domini des del qual s’envien les galetes i tracti les dades que se n’obtinguin, podem distingir entre:
 • Galetes pròpies: Són les que s’envien al dispositiu de l’usuari, gestionades exclusivament per nosaltres perquè el lloc funcioni millor.
 • Galetes de tercers: Són les que s’envien al dispositiu de l’usuari des d’un equip o domini que no és gestionat per nosaltres, sinó per una altra entitat, que tractarà les dades obtingudes.

Quins tipus de galetes utiliza aquesta pàgina web?

Quan navegueu per www.kumon.cat, es poden instal·lar en el vostre dispositiu les galetes següents:

1. Galetes estrictament necessàries

Aquestes galetes són essencials per permetre-us de navegar pel lloc web i utilitzar les seves funcions, com ara l’accés a les àrees de seguretat d’un lloc web; per exemple, en iniciar sessió en un compte.

 

NOM DE LA GALETA

DESCRIPCIÓ

cookie_note

Aquesta galeta s’utilitza per registrar si heu vist la notificació sobre la política de galetes per tal que no es mostri contínuament a cada pàgina. Finalitza quan es tanca el navegador.

2. Galetes de tercers

Aquestes galetes recopilen informació sobre com els usuaris utilitzen una pàgina web, per exemple, quines pàgines visiten amb més freqüència els usuaris o si reben missatges d’error de pàgines web. Aquestes galetes no recopilen informació que pugui identificar l’usuari. Tota la informació recopilada per aquestes galetes és agregada i, per tant, anònima. Aquestes galetes només s’utilitzen per millorar el rendiment d’un lloc web

 

Tercer provëidor

NOM DE LA GALETA

DESCRIPCIÓ

Google

__utma
__utmb
__utmc
__utmz

Aquestes galetes, les utilitza Google Analytics perquè puguem obtenir estadístiques sobre l’ús del nostre lloc web. La informació es recull de forma agregada per donar-nos el nombre total de visites procedents de fonts particulars, com un motor de cerca o un altre lloc web. Aquestes galetes no emmagatzemen informació personal.

Facebook

datr
loc
locale
lu
x-src

Aquestes galetes, les utilitza Facebook perquè puguem mostrar les icones de Facebook i el nombre de «M’agrada» a la nostra pàgina web, així com altres plugins socials de Facebook que us permetin d’indicar que «us agrada» la nostra pàgina de Facebook.


3. Galetes de personalització o analítiques

Aquestes galetes permeten que un lloc web pugui recordar el tipus d’utilització feta per l’usuari, com la mida del text, les fonts i altres parts de les pàgines web que es puguin personalitzar. Les galetes utilitzades no poden fer un seguiment de la vostra activitat de navegació en altres llocs web.

 

NOM DE LA GALETA

DESCRIPCIÓ

PHPSESSID

Aquesta galeta identifica la vostra sessió actual en el nostre lloc web. La utilitzem per reconèixer les eleccions individuals que fa l’usuari en el nostre lloc web, les quals no estan emmagatzemades en les galetes ni són accessibles fora d’aquest lloc web.

Configuració, consulta i desactivació de galetes

Podeu permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el vostre equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat en el vostre ordinador: Tot allò relatiu a les galetes de Google, tant analítiques com publicitàries, així com la seva administració i configuració, es pot consultar a: Per obtenir més informació sobre les galetes i com podeu gestionar-les, visiteu aquest lloc web.

 

Promoció institucional de matrícula gratis

La promoció s’aplicarà una vegada que l’alumne comenci l’estudi amb Kumon. Amb aquesta promoció, l’alumne queda exempt del pagament de la matrícula.

La promoció de matrícula gratis s’aplicarà obligatòriament en tots els centres Kumon que pertanyen a Kumon IEE, SA des de l’11 de gener fins al 28 de febrer del 2021, ambdós inclosos*.
 • La promoció es pot aplicar en qualsevol dels tres programes disponibles: Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura i Kumon English.
 • La promoció també s’aplica a tots els membres de la mateixa família que comencin l’estudi amb Kumon.
*Heu de tenir en compte que, a causa de l’actual pandèmia de la COVID-19, aquestes dates poden estar subjectes a canvis. En cas que les dates de la promoció de matrícula gratis canviïn, Kumon farà tots els possibles per informar-vos-en al més aviat possible.
 

Sorteig en xarxes socials:

La participació en el sorteig implica l’acceptació de les condicions següents:
 
 • El sorteig està organitzat per Kumon Instituto de Educación de España, amb domicili social a: paseo de la Castellana, 131, 1.º A, 28046 Madrid, Espanya.
 • El sorteig és per a residents a Espanya.
 • Els empleats i els orientadors de Kumon España, així com les seves famílies, no poden participar en aquest sorteig.
 • Els participants han de ser majors d’edat.
 • S’accepta una participació per persona.
 • Els participants autoritzen la publicació de la informació sol·licitada per participar en el sorteig tant en el blog com en els comptes oficials de Facebook, Twitter i LinkedIn de Kumon España. No es farà cap altre ús de la informació recopilada en aquest sorteig.
 • La participació en el sorteig s’admet fins al 22 d’abril del 2021.
 • Els comentaris i les respostes per participar-hi s’han de rebre a través dels comptes oficials de Facebook i Twitter de Kumon España respectivament fins a la data de finalització del sorteig.
 • Per participar en el sorteig cal seguir les instruccions que s’han publicat a cada xarxa social (Facebook i Twitter) de Kumon España.
 • El premi consisteix en 3 lots de llibres (un lot de 10 llibres per guanyador).
 • El premi no es pot canviar per diners.
 • El dia 23 d’abril es publicaran les dades dels 3 guanyadors en els comptes oficials de Facebook i Twitter de Kumon España.
 • Si per qualsevol motiu no es pot contactar amb els guanyadors en el termini de 7 dies des de la data de publicació dels premiats a les xarxes socials indicades, el premi quedarà desert.
 • El premi s’enviarà per correu postal si la persona guanyadora no té matriculat el seu fill en un centre Kumon. Si, per contra, està matriculat en un centre Kumon, el premi s’enviarà al centre on estudia.
 • Aquest sorteig no està patrocinat, avalat, associat ni administrat per Facebook ni Twitter.