KUMON CONNECT, sempre al teu costat

KUMON CONNECT – nou estudi digital

El mètode Kumon ha utilitzat a tot el món quaderns d’exercicis en paper durant més de 60 anys. Aquests materials han evolucionat des d’aquells que el professor de matemàtiques Toru Kumon va crear per al seu fill i incorporaven la pràctica i l’aprenentatge autodidacte diaris amb petits passos.

Portem molts anys contribuint a l’èxit acadèmic dels nostres alumnes mitjançant els materials en paper i ara estem encantats de presentar els exercicis en format digital amb la nostra nova aplicació, KUMON CONNECT. Els quadernets de Kumon, d’eficàcia àmpliament demostrada, ara són més accessibles i còmodes per als alumnes, que estudien amb la seva tablet i el llapis digital.
 
Poder accedir als exercicis que ha assignat l’orientador a KUMON CONNECT a través de la tablet significa que el teu fill té la possibilitat d’endur-se fàcilment els materials i que l’orientador li pot enviar els quadernets següents a l’instant. Els alumnes utilitzen KUMON CONNECT de la mateixa manera que els materials en paper i, quan han de resoldre cada dia els exercicis corresponents, els fulls sempre es mostren en l’ordre correcte.

A KUMON CONNECT, també és possible consultar la informació relativa a l’evolució del teu fill, i l’orientador li pot enviar missatges de suport, oferir consells pràctics i ajustar l’estudi en consonància.

Els alumnes de Kumon utilitzen la seva tablet i el llapis digital per estudiar amb KUMON CONNECT, que actualment està disponible per a aquests dispositius.

A més, Kumon ha arribat a un acord amb Samsung per oferir a les famílies de Kumon una tablet compatible que ja porti instal·lada l’aplicació de KUMON CONNECT. Així mateix, les famílies que vulguin comprar la tablet a través d’aquesta plataforma poden optar a un finançament senzill o disposar d’una assegurança que inclou unes condicions molt beneficioses. 
Beneficis cognitius de l’escriptura
Comoditat digital

Ja és aquí KUMON CONNECT

Beneficis d’estudiar amb KUMON CONNECT:

  • Ofereix tots els beneficis cognitius d’escriure les respostes, juntament amb els avantatges i la comoditat de les plataformes digitals.
  • Les tasques assignades s’envien automàticament i s’ajusten segons com calgui, fins i tot si l’alumne no pot acudir al centre.
  • L’aprenentatge és més organitzat, en no haver de manejar fulls solts a casa.
  • Els materials assignats estan disponibles per resoldre’ls a casa, durant les vacances o quan no és possible anar al centre.
  • L’alumne practica la precisió, l’escriptura i la bona presentació sense haver de fer servir el llapis i la goma.
  • Permet consultar la informació sobre el progrés i els resultats de l’alumne per estar al corrent del seu avanç pels quadernets.

Busca el centre que tens més a prop

Personal qualificat
Des de 2,25 € / dia
Més de 230 centres