Obre un centre Kumon

Obre la teva pròpia franquícia: ara també classes online!

Kumon cerca professionals amb vocació docent i que vulguin ajudar els infants a forjar-se un futur millor.
Amb Kumon, pots fer de la teva passió una realitat gestionant el teu propi centre Kumon en alguna de les zones que hi ha disponibles per tot el país.
 • Si bé no és estrictament necessari tenir experiència en el món de l’educació, sí que és imprescindible tenir vocació educativa i empatia amb els infants per muntar una franquícia Kumon. Molts dels nostres orientadors procedeixen d’altres branques professionals (dret, finances, gestió d’empreses, etc.) i han comprovat de primera mà els beneficis dels programes de Kumon a través de les seves pròpies famílies.

 • Es tracta d’una oportunitat de negoci a temps complet. Construiràs i dirigiràs el teu propi negoci mentre ajudes els alumnes a desenvolupar tot el seu potencial.

 • Formaràs part d’una xarxa d’orientadors que comparteixen les seves millors pràctiques i la satisfacció d’estar marcant la diferència per als infants de la zona.

 • Comptaràs amb el suport d’un coordinador que t’assessorarà i ajudarà tant en els inicis com durant el desenvolupament de l’activitat amb les qüestions relacionades amb la gestió i la comunicació del teu centre Kumon.

 • A la baixa inversió inicial, cal sumar-hi les generoses ajudes i subvencions de què disposaràs per muntar una franquícia i engegar el teu negoci.
   
 • Amb la nova incorporació de les classes online de Kumon, aconseguiràs que moltes més famílies es beneficiïn de l’aprenentatge amb el nostre mètode.

Què significa ser franquiciat de Kumon?

Si realment t’apassiona l’educació, Kumon t’ofereix una oportunitat única de gestionar el teu propi negoci al mateix temps que gaudeixes del treball directe amb infants. Una vegada que formis part de l’equip d’orientadors de Kumon, el teu coordinador començarà a col·laborar amb tu per aixecar el teu centre mentre tu et prepares per començar la formació. Ens volem assegurar que tens tot el que necessites per tenir èxit. Per a això, a més d’una formació inicial de tres setmanes, elaborarem conjuntament un pla de negoci i et donarem el suport del nostre equip. També contribuirem al teu desenvolupament professional amb la nostra formació contínua.
 

Preguntes freqüents

Quant costa?

Explora les opcions per saber més sobre el cost i els beneficis d’obrir el teu propi centre Kumon.
 • Inversió entre els 15.000 i els 25.000 €.

 • Inclou el cànon d’adhesió, el condicionament del local, el mobiliari i els permisos per dur a terme l’activitat.

 • Les principals despeses corrents seran el lloguer del local i els teus assistents.
 • Cobraràs una quota mensual per alumne i programa que rebràs directament dels pares.

 • Pagaràs una quota fixa per alumne i programa, per la qual cosa és fàcil preveure els teus ingressos.

 • Els materials hi estan inclosos.

 • Disposaràs de generoses ajudes per al lloguer i la retolació del local que et facilitaran la posada en marxa del centre.

Test de Kumon

Amb aquest breu test sabràs si obrir una franquícia Kumon és l’opció perfecta per a tu.

Ho sentim, no et podem convidar a la sessió d’orientació si no tens formació universitària.

Ho sentim, els orientadors Kumon han de tenir permís de residència i treball a Espanya en vigor.

Ser orientador de Kumon implica la gestió completa d’un negoci. Contacta amb nosaltres trucant al 913 231 053 per determinar si aquesta és una oportunitat adequada per a tu.

Ser orientador de Kumon implica la gestió completa d’un negoci. Contacta amb nosaltres trucant al 913 231 053 per determinar si aquesta és una oportunitat adequada per a tu.

Es necessiten almenys 15.000 € per establir un centre Kumon propi.

Enhorabona, tens el perfil que estem buscant! Envia’ns el formulari següent i ens posarem en contacte amb tu.

Accepto els termes i condicions

Consulta les nostres zones d'expansió 

A Kumon contínuament fem estudis de mercat que ens permeten de disposar d’informació actualitzada de qualsevol província espanyola. Utilitza el cercador per trobar les oportunitats que més et poden interessar. En cas de dubte, pots contactar amb nosaltres.

Què és Kumon?

El 1958, Toru Kumon, pare i professor expert de matemàtiques, va fundar Kumon Institut d’Educació al Japó. Va crear el que avui coneixem com Kumon Matemàtiques per ajudar el seu fill Takeshi a millorar la seva habilitat per a les matemàtiques. Actualment, els nostres programes no només desenvolupen les habilitats per a les matemàtiques, sinó també per a la lectura i l’anglès. Gràcies als nostres alumnes i orientadors, dels quals no deixem d’aprendre mai, aquests programes evolucionen contínuament per ser cada vegada més eficients. A Kumon, encara ens mantenim fidels al principi fundacional de Toru Kumon: ajudar tants infants com sigui possible a destacar en l’àmbit acadèmic i assolir el seu veritable potencial.

Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura i Kumon English són complementaris als continguts que es treballen a l’escola, ja que construeixen habilitats clau i desenvolupen la capacitat acadèmica de cada alumne respectant el seu propi ritme d’aprenentatge. Encara que Kumon no segueix el currículum escolar, ajuda els alumnes a assentar unes bases sòlides que els permeten de destacar en totes les matèries de l’escola.

La història de Kumon
 

 

El nostre procés de selecció

Properes sessions d'informació:

 
Dimarts, 12 de març  _ online h. 12.30

Si desitges assistir a una de les nostres sessions d’informació sobre la franquícia Kumon, envia’ns el formulari que hi ha a continuació i indica la sessió d’informació a la qual vols assistir

Accepto els termes i condicions

T’agradaria saber més sobre Kumon?

Tria el tema en què t’agradaria aprofundir.

Els nostres franquiciats

Els orientadors de Kumon presenten una gran varietat de perfils. Continua llegint per conèixer la trajectòria d’alguns d’ells.

Fes lliscar el dit per veure’n més