La millor versió dels nostres alumnes

set 2019
Els tres primers alumnes, per ordre d’aparició, d’esquerra a dreta.
Els tres primers alumnes, per ordre d’aparició, d’esquerra a dreta.

A través del mètode Kumon, els alumnes adopten un paper actiu en la seva educació mitjançant la pràctica diària i aconsegueixen desenvolupar al màxim el seu potencial. Això els dona l’oportunitat d’aprendre per ells mateixos i al seu propi ritme, guanyar autonomia i incrementar la seva autoestima i la seva confiança.

Tots tenim talent, i si, al talent, hi afegim constància, motivació, força de voluntat i l’orientació adequada, ens convertirem en la millor versió de nosaltres mateixos.

Enhorabona als nostres concloents! Gràcies per permetre’ns ajudar-vos a treure el geni que porteu dins i desenvolupar al màxim el vostre potencial d’aprenentatge! Estem segurs que aconseguireu tot el que us proposeu. Hem après molt de vosaltres!

David Galinsoga Rodríguez, concloent de Kumon Matemàtiques del centre Kumon Sabadell - Centre:

«Volia deixar Kumon perquè pensava que el contingut era molt difícil i em treia temps per estudiar, però la meva experiència a Kumon em fa creure que tot allò que em proposi és possible. Kumon m’ha ajudat a tenir una bona base per a les ciències, però també regularitat i hàbit d’estudi en totes les matèries. Kumon m’ha ajudat en Física, en Química, en càlcul i en les assignatures de llengua. Vull ser infermer perquè em fa feliç ajudar les persones, i completar la meva formació amb cursos, postgraus i màsters.»

Anna Valdés Chavert, concloent de Kumon Lectura del centre Kumon Santa Perpètua de Mogoda - Centre:

«He après a entendre el que llegeixo, a no fer faltes d’ortografia i a saber quan posar accent i quan no. M’estic llegint Tres vegades tu, i el llibre que més he gaudit ha estat un de Blue Jeans, Fes-me callar amb un petó. Kumon és un mètode molt eficaç i és una de les millors coses que he fet en la meva vida, perquè m’ha ajudat a saber com estudiar, a fer coses que els altres no saben fer i, sobretot, a tenir confiança en mi mateixa.»

Carolina Pablo Falces, concloent de Kumon Matemàtiques del centre Kumon Getafe - Centro:

«Abans de començar Kumon, Matemàtiques era una assignatura que tolerava, per dir-ho d’alguna manera, ja que ni era la meva assignatura preferida ni l’odiava; però després d’apuntar-me a Kumon, això va canviar. Tan sols uns mesos després d’iniciar Kumon Matemàtiques, vaig començar a notar canvis en la meva forma de veure-les i ràpidament vaig passar a superar quant a nivell i velocitat de càlcul tots els meus companys.

El que més m’agrada de les matemàtiques és que s’utilitzen tant en la vida quotidiana com en les assignatures de l’institut o per treure’t una carrera a la universitat. M’encanta que siguin progressives: d’aquesta manera, mai no se t’obliden les coses i tot és més fàcil d’aprendre.»

Irene Xiu Cabezos Castejón, concloent de Kumon Lectura del centre Kumon Madrid - Moratalaz:

«He après cultura de moltes classes, la varietat de formes d’interpretar un text i paraules noves. A més, he millorat en ortografia i he après a llegir i escriure ràpidament i amb claredat. Kumon m’ha ajudat en Llengua, Matemàtiques, Física, Química, Geografia i Història.»