Sobre el centre

KUMON CONNECT disponible Classes presencials Classes online

El centre Kumon Santa Perpètua de Mogoda - Centre va obrir les seves portes en aquesta localitat l’11 de novembre del 2011. Aquí oferim classes extraescolars de matemàtiques, lectura i anglès a través del mètode Kumon, un mètode japonès únic creat pel Sr. Toru Kumon i que actualment s’imparteix en 51 països de tot el món. Es tracta d’un mètode comprovat internacionalment l’objectiu del qual és ajudar els nostres alumnes a desenvolupar tot el seu potencial d’aprenentatge d’una manera autònoma i eficaç, i fomentar l’autoaprenentatge. El mètode Kumon treballa de forma totalment individualitzada amb cada alumne potenciant les seves capacitats d’una manera individual.

Amb el nostre mètode, a més d’aprendre matemàtiques i anglès i assolir un alt nivell de comprensió lectora i ortografia, l’alumne adquirirà habilitats com l’hàbit d’estudi diari, la millora de la concentració i l’atenció, i el desenvolupament de la seva autonomia. Com a conseqüència de tot això, l’alumne aconseguirà una millora en el seu rendiment escolar, la qual cosa farà millorar també la seva autoestima i les ganes d’aprendre i d’enfrontar-se a nous reptes per ell mateix. Aquests són els nostres tres programes:

KUMON MATEMÀTIQUES: Format per 20 nivells de dificultat, parteix d’aprendre a comptar i escriure nombres, passa per les funcions i l’àlgebra bàsica, entre altres temes, i arriba fins i tot més enllà del càlcul integral i diferencial, tot això sense calculadora. Cobreix els continguts matemàtics que s’imparteixen actualment des de primer d’infantil fins al final de batxillerat.

KUMON LECTURA: Format per 18 nivells de dificultat, parteix de la lectura i l’escriptura de paraules i oracions simples, i conclou amb la lectura crítica de textos complexos i l’escriptura correcta de l’idioma. Amb la finalització d’aquest programa i el seu estudi diari, l’alumne adquireix habilitats de comprensió lectora que li permeten d’interpretar la informació que llegeix en textos de complexitat elevada.

KUMON ENGLISH: Format per 21 nivells de dificultat, parteix de la repetició d’exercicis senzills i arriba a la lectura de textos originals en anglès de nivell avançat. Tot, sempre acompanyat d’àudios en anglès nadiu. El teu fill adquirirà un vocabulari ampli, aprendrà a dominar l’estructura pròpia de l’idioma i tindrà una alta comprensió lectora en llengua anglesa, a més de la capacitat de parlar en anglès amb fluïdesa.

El nostre centre es troba al carrer de Puig i Cadafalch, núm. 11, el mateix carrer on hi ha el Col·legi Sagrada Família, i a 50 metres del CEIP Bernat de Mogoda i del CEIP Aigüerols.

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i sol·licitar una prova de nivell gratuïta mitjançant la qual podrem avaluar les capacitats acadèmiques del teu fill.

Aquest centre Kumon ja ofereix KUMON CONNECT (més informació, aquí).
 

Sobre mi

Em dic Rosa i soc la responsable del centre Kumon Santa Perpètua de Mogoda - Centre, una cosa que m’il·lusiona, m’inspira i m’enorgulleix, ja que no hi ha res més gratificant que poder ajudar els altres a créixer com a persones a través de l’autoaprenentatge que faciliten els nostres tres programes actuals: Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura i Kumon English.

Soc diplomada en Estadística i llicenciada en Investigació i Tècniques de Mercat, i m’encanta treballar amb objectius i obtenir resultats. Per això em va agradar Kumon quan el vaig descobrir a través d’un familiar que tractava de donar solució a un problema acadèmic amb el seu fill. La satisfacció més gran arriba quan, després de l’esforç, veus el somriure i la cara d’alegria dels alumnes en completar tots els nivells de qualsevol dels nostres programes i convertir-se llavors en alumnes concloents.

Hi ha molts casos i històries gratificants que us puc explicar. Per exemple, uns pares van venir al centre desesperats perquè pensaven que el seu fill mai no es podria aprendre les taules de multiplicar; una altra família va venir angoixada perquè la seva filla tenia dislèxia i creien que no podria avançar amb els seus cursos escolars; i hi ha alumnes que no presenten cap dificultat a l’escola i, simplement, recorren a nosaltres perquè volen treure el seu màxim potencial acadèmic: per què conformar-se amb un notable si poden aconseguir un excel·lent? Això és el que Kumon té de bonic, que l’objectiu per a cadascun dels alumnes és diferent i totalment individual. El treball diari amb cadascun dels meus alumnes em permet de seguir millorant en la meva tasca com a orientadora de l’aprenentatge alhora que aprenc cada dia una mica més amb cadascun d’ells.

Moltes gràcies a totes les famílies que cada dia confien en nosaltres.
 

Horaris

Dilluns
16:00 - 20:00
Dimarts
16:00 - 20:00
Dimecres
16:00 - 20:00
Dijous
11:00 - 13:30
16:00 - 20:00
Divendres
Tancat
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Quanta estona porta l’estudi diari?

L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.

Preus

Matrícula
€ 65 Pagament únic
Quina és la quota de matrícula?
És el pagament que s’abona en inscriure l’alumne a Kumon
Per programa
€ 75 El mes


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre

Ressenyes de Google

Valoració global

4.8

De 8 ressenyes a Google

Fes lliscar el dit per veure’n més

Preguntes freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Els nostres alumnes

Fes lliscar el dit per veure’n més


Instal·lacions

KUMON CONNECT disponible
Classes presencials
Classes online
Àrea de lectura independent
Aparcament - Gratis
Transport públic - Autobús

Mapa i indicacions

Com s’hi arriba

C/ Puig i Cadafalch, 11, local 16
Santa Perpètua de Mogoda
Barcelona
08130

Selecciona el mitjà de transport


Cotxe

Des d’on vens?

Pregunta-ho a Rosa M. Martínez Valiente

Accepto els termes i condicions