Rosa M. Martínez Valiente
C/ Puig i Cadafalch, 11, local 16, Santa Perpètua de Mogoda, Barcelona, 08130
4.7 de 7 ressenyes

Sobre el centre

Matrícula gratis Informa’t de les nostres promocions

El centre Kumon Santa Perpètua de Mogoda - Centre va obrir les seves portes en aquesta localitat l’11 de novembre del 2011. Aquí oferim classes extraescolars de matemàtiques, lectura i anglès a través del mètode Kumon, un mètode japonès únic creat pel Sr. Toru Kumon i que actualment s’imparteix en 51 països de tot el món. Es tracta d’un mètode comprovat internacionalment l’objectiu del qual és ajudar els nostres alumnes a desenvolupar tot el seu potencial d’aprenentatge d’una manera autònoma i eficaç, i fomentar l’autoaprenentatge. El mètode Kumon treballa de forma totalment individualitzada amb cada alumne potenciant les seves capacitats d’una manera individual.

Amb el nostre mètode, a més d’aprendre matemàtiques i anglès i assolir un alt nivell de comprensió lectora i ortografia, l’alumne adquirirà habilitats com l’hàbit d’estudi diari, la millora de la concentració i l’atenció, i el desenvolupament de la seva autonomia. Com a conseqüència de tot això, l’alumne aconseguirà una millora en el seu rendiment escolar, la qual cosa farà millorar també la seva autoestima i les ganes d’aprendre i d’enfrontar-se a nous reptes per ell mateix. Aquests són els nostres tres programes:

KUMON MATEMÀTIQUES: Format per 20 nivells de dificultat, parteix d’aprendre a comptar i escriure nombres, passa per les funcions i l’àlgebra bàsica, entre altres temes, i arriba fins i tot més enllà del càlcul integral i diferencial, tot això sense calculadora. Cobreix els continguts matemàtics que s’imparteixen actualment des de primer d’infantil fins al final de batxillerat.

KUMON LECTURA: Format per 18 nivells de dificultat, parteix de la lectura i l’escriptura de paraules i oracions simples, i conclou amb la lectura crítica de textos complexos i l’escriptura correcta de l’idioma. Amb la finalització d’aquest programa i el seu estudi diari, l’alumne adquireix habilitats de comprensió lectora que li permeten d’interpretar la informació que llegeix en textos de complexitat elevada.

KUMON ENGLISH: Format per 21 nivells de dificultat, parteix de la repetició d’exercicis senzills i arriba a la lectura de textos originals en anglès de nivell avançat. Tot, sempre acompanyat d’àudios en anglès nadiu. El teu fill adquirirà un vocabulari ampli, aprendrà a dominar l’estructura pròpia de l’idioma i tindrà una alta comprensió lectora en llengua anglesa, a més de la capacitat de parlar en anglès amb fluïdesa.

El nostre centre es troba al carrer de Puig i Cadafalch, núm. 11, el mateix carrer on hi ha el Col·legi Sagrada Família, i a 50 metres del CEIP Bernat de Mogoda i del CEIP Aigüerols.

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i sol·licitar una prova de nivell gratuïta mitjançant la qual podrem avaluar les capacitats acadèmiques del teu fill.
 

Em dic Rosa i soc la responsable del centre Kumon Santa Perpètua de Mogoda - Centre, una cosa que m’il·lusiona, m’inspira i m’enorgulleix, ja que no hi ha res més gratificant que poder ajudar els altres a créixer com a persones a través de l’autoaprenentatge que faciliten els nostres tres programes actuals: Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura i Kumon English.

Soc diplomada en Estadística i llicenciada en Investigació i Tècniques de Mercat, i m’encanta treballar amb objectius i obtenir resultats. Per això em va agradar Kumon quan el vaig descobrir a través d’un familiar que tractava de donar solució a un problema acadèmic amb el seu fill. La satisfacció més gran arriba quan, després de l’esforç, veus el somriure i la cara d’alegria dels alumnes en completar tots els nivells de qualsevol dels nostres programes i convertir-se llavors en alumnes concloents.

Hi ha molts casos i històries gratificants que us puc explicar. Per exemple, uns pares van venir al centre desesperats perquè pensaven que el seu fill mai no es podria aprendre les taules de multiplicar; una altra família va venir angoixada perquè la seva filla tenia dislèxia i creien que no podria avançar amb els seus cursos escolars; i hi ha alumnes que no presenten cap dificultat a l’escola i, simplement, recorren a nosaltres perquè volen treure el seu màxim potencial acadèmic: per què conformar-se amb un notable si poden aconseguir un excel·lent? Això és el que Kumon té de bonic, que l’objectiu per a cadascun dels alumnes és diferent i totalment individual. El treball diari amb cadascun dels meus alumnes em permet de seguir millorant en la meva tasca com a orientadora de l’aprenentatge alhora que aprenc cada dia una mica més amb cadascun d’ells.

Moltes gràcies a totes les famílies que cada dia confien en nosaltres.
 

Horaris

Dilluns 16:00 - 20:00
Dimarts 16:00 - 20:00
Dimecres 16:00 - 20:00
Dijous 11:00 - 13:30
16:00 - 20:00
Divendres Tancat
Dissabte Tancat
Diumenge Tancat

Preus

Pagament únic
Matrícula € 50
Quina és la quota de matrícula?
És un pagament únic que s’abona en inscriure el teu fill a Kumon per primer cop
El mes
Per programa € 69


El teu fill ha d’anar al centre Kumon fins a dos dies per setmana


Els altres cinc dies ha de treballar a casa
 Quanta estona porta l’estudi diari?
L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.
Àrea de lectura independent
Aparcament - Gratis
Transport públic - Autobús

Com s’hi arriba

C/ Puig i Cadafalch, 11, local 16
Santa Perpètua de Mogoda
Barcelona
08130
Cotxe
Matrícula gratis

Ressenyes de Google

Valoració global

4.7

De 7 ressenyes a Google

Valoració global

Fes lliscar el dit per veure’n més

Preguntes més freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Pregunta’ns