La millor versió dels nostres alumnes

jul 2022
Per ordre d’aparició, d’esquerra a dreta.
Per ordre d’aparició, d’esquerra a dreta.

A través del mètode Kumon, els alumnes adopten un paper actiu en la seva educació mitjançant la pràctica diària i aconsegueixen desenvolupar al màxim les seves competències educatives. Això els dona l’oportunitat de guanyar autonomia, incrementar la seva autoestima i la confiança en ells mateixos i aprendre d’una manera autodidacta, però seguint un pla d’aprenentatge personalitzat preparat pels orientadors dels nostres centres.

A continuació hem recopilat diverses històries d’alumnes que han finalitzat algun dels nostres programes d’aprenentatge. Descobreix com el mètode Kumon els ha ajudat a aconseguir les seves metes.

David Poyo, concloent de Kumon Matemàtiques a Kumon Arenys de Mar - Centre

Per a en David, Kumon és sinònim de constància. Va començar amb el mètode als 3 anys i amb el temps va poder comprovar com l’ha ajudat a desenvolupar-se com a persona i com a estudiant. «De vegades ha estat dur continuar, però, si ho mires en retrospectiva, t’adones que en realitat tenir l’oportunitat d’estudiar un programa tan bo com ho és Kumon és d’agrair», ens explica.

De gran vol ser enginyer informàtic i està segur que Kumon Matemàtiques l’ajudarà a aconseguir-ho, perquè li ha servit per «cultivar una ment analítica i aconseguir millors resultats en les assignatures de l’escola que requereixen càlculs matemàtics», diu convençut.

Íñigo Sola de los Reyes García, concloent de Kumon Matemàtiques a Kumon Alcobendas - P.º de la Chopera

Francisco Martinis, director del centre Kumon Alcobendas - P.º de la Chopera, defineix el seu alumne com una persona ordenada, constant i equilibrada.

«Vaig començar de molt petit veient Kumon com un joc. Ara que l’he conclòs soc una persona més ordenada i observadora, i he après a solucionar els problemes d’una manera més metòdica», explica l’Íñigo.
Kumon l’ha ajudat en les assignatures de ciències i fins i tot li ha permès ajudar els seus companys: «De vegades m’ha tocat explicar als meus companys de classe la manera de fer operacions; els oferia una altra manera d’obtenir el resultat i sovint els semblava més fàcil», comenta.

Héctor Herrera, concloent de Kumon English a Kumon Madrid - Ascao

«L’Héctor és constant i sempre ha mostrat una actitud positiva envers l’aprenentatge», ens diu la Mercedes Hermosilla, directora de Kumon Madrid - Ascao i orientadora de l’Héctor.

En paraules de l’Héctor: «Kumon English m’ha ajudat a millorar la meva comprensió lectora en anglès i a mantenir converses fluïdes en aquest idioma, ja que el meu nivell de vocabulari i coneixement de gramàtica ha augmentat considerablement respecte a quan vaig començar el programa». Ens explica que Kumon English l’ha ajudat especialment amb l’anglès de l’escola: «Em sento més segur amb l’expressió escrita i a l’hora de mantenir converses en anglès. El mètode Kumon també m’ha ajudat en la resta de les assignatures, perquè he après a llegir amb atenció, a verificar les meves respostes i a aprendre dels meus errors».

De gran vol estudiar Ciències de l’Esport o entrar en l’exèrcit. Nosaltres estem segurs que està preparat per aconseguir els seus objectius.

Sofía García, concloent de Kumon English a Kumon Barcelona - Sant Gervasi-Galvany

La Sofía acaba de concloure el programa Kumon English estant a primària i ens explica que ha millorat molt en comprensió lectora, redacció, pronunciació i vocabulari: «Sento que em puc expressar en anglès amb molta facilitat i l’utilitzo molt sovint en el meu dia a dia. M’és fàcil entendre una conversa. Gràcies als àudios he aconseguit acostumar-me a diferents accents, i gaudeixo especialment del britànic. He viatjat a diversos països on no es parla castellà i sento que Kumon English m’ha ajudat a expressar-me, a entendre l’anglès i a comunicar-me amb altres persones».

La Sofía està molt contenta, perquè ha aconseguit el certificat del nivell B1 de Cambridge: «Kumon English m’ha ajudat molt a aconseguir aquest certificat en totes les destreses que avalua l’examen: reading, writing, listening i speaking».


Vols que els teus fills desenvolupin totes les seves competències educatives? Sol·licita una prova de nivell gratis aquí!