Sobre el centre

Classes presencials KUMON CONNECT disponible Classes online
L’any 2002, l’orientadora Sònia Sánchez Bulló va obrir les portes del centre Kumon Sabadell - Centre, per la qual cosa ja té més de 19 anys d’experiència aplicant els mètodes de lectura i matemàtiques. Al llarg d’aquests anys, han estat unes 1.300 les famílies que han pogut aprendre matemàtiques seguint el mètode Kumon i 33 alumnes els que han aconseguit arribar a concloents, fent els 23 nivells del programa.

El mètode Kumon té com a objectiu principal desenvolupar el potencial de l’alumne i la seva capacitat d’estudi a través de les matemàtiques, la comprensió lectora o, des de fa un any, amb el programa Kumon English, per aconseguir l’èxit en el seu futur escolar i laboral. Les habilitats fonamentals que es treballen són l’autodidactisme, l’hàbit d’estudi, la concentració, la confiança en un mateix i la motivació per aprendre. Es pot iniciar des dels 2 anys i els nivells arriben fins a continguts universitaris.

El centre Kumon Sabadell - Centre es troba al carrer Horta Novella, a la zona més cèntrica de la ciutat, a 5 minuts a peu de la Rambla i el mercat central. La seva comunicació és excel·lent, ja que la majoria d’escoles es troben per la zona i són moltes les famílies que venen caminant. També es poden utilitzar diferents opcions de transport públic, ja que tenim a prop una estació de FGC i parades de diverses línies d’autobús.

Tenim un horari ampli per tal de facilitar l’assistència al centre dels alumnes. Els dilluns, dimarts i dimecres el centre roman obert d’12 a 15 h i de 16 a 20 h perquè els alumnes que ho vulguin hi puguin venir al migdia, quan surten de l’escola per anar a dinar. També tenim servei de recollida per als alumnes de les escoles Claret i Escola del Sol. Els dijous obrim de 16 a 20 h.

Les nostres instal·lacions són grans i permeten que els alumnes treballin còmodament en diferents zones i sense interrupcions, sota la supervisió constant de l’equip d’orientadors. El centre disposa d’una recepció on, si ho volen, les famílies poden esperar amb els germans petits, aparcar el cotxet i no mullar-se quan plou. Actualment les aules del centre també tenen màquines de renovació i purificació de l’aire.

L’equip del centre està format per professionals de l’educació amb una gran motivació per ajudar a desenvolupar el potencial de tots els alumnes de forma individualitzada. A més, comptem amb l’ajuda d’universitaris (exalumnes del centre) que en el seu moment van ser concloents del programa, cosa que permet als alumnes grans de sentir-se identificats i motivats per voler aconseguir les mateixes fites i gaudir d’uns bons resultats en els seus estudis.

Aquest centre Kumon ja ofereix KUMON CONNECT (més informació, aquí).

 

Sobre mi

Hola, soc la Sònia Sánchez, directora del centre Kumon Sabadell - Centre des de l’any 2002 i, des de l’any 2004, orientadora de Kumon com a activitat extraescolar al Col·legi Internacional SEK - Catalunya, per la qual cosa ja són més de 17 els anys d’experiència que he acumulat amb el meu propi centre.

Kumon va aparèixer en la meva vida quan estava fent l’últim curs de Magisteri a la Universitat Ramon Llull de Barcelona. Em van parlar del mètode i del centre Kumon que hi havia a Sant Just Desvern, on vaig estar un any treballant com a assistent. Va ser allà on vaig descobrir els resultats increïbles que pot aconseguir un alumne fent Kumon.

Sempre he tingut clar que em volia dedicar al món de l’educació. Per a mi, treballar amb infants és més que una professió, ja que et permet de viure diàriament situacions que et fan sentir realitzada com a persona i professora al mateix temps.

Durant tota la meva formació vaig estar fent pràctiques a diferents escoles: Col·legi Montserrat, Escola Pia, CEIP Catalunya, etc. En finalitzar, em vaig proposar obrir el meu propi centre Kumon a la meva ciutat: Sabadell.

Vaig triar dirigir la meva vida cap a Kumon, perquè el mètode i els seus objectius em van convèncer des del primer dia que hi vaig treballar com a assistent. És una activitat que em permet de treballar d’una manera individualitzada amb alumnes de diferents edats, des d’infantil fins a l’ESO i fins i tot, en alguns moments, adults. I el que és més important, també em permet de desenvolupar el potencial dels alumnes i veure fins a on poden arribar les seves capacitats a través dels nivells de Kumon; és molt gratificant. D’altra banda, també em seduïa la idea de dirigir el meu propi negoci i fer arribar el mètode al màxim de famílies de Sabadell, ja que en aquell moment no era tan conegut com ara.

Finalment, el que ha completat la meva experiència a Kumon durant aquests anys ha estat ser mare. El meu fill de 14 anys ha estat concloent de dos programes: Kumon Matemàtiques i Kumon Lectura, i la meva filla de 9 anys porta fent aquests mateixos programes de Kumon des dels 2 anys. He de reconèixer que ser orientadora i mare al mateix temps no ha estat fàcil, però tots aquests esforços han estat recompensats en veure com els meus fills gestionen tots els deures de l’escola per ells mateixos, d’una manera autònoma i sense dificultats.
 

Horaris

Dilluns
12:00 - 15:00
16:00 - 20:00
Dimarts
12:00 - 15:00
16:00 - 20:00
Dimecres
12:00 - 15:00
16:00 - 20:00
Dijous
16:00 - 20:00
Divendres
Tancat
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Quanta estona porta l’estudi diari?

L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.

Preus

Matrícula
€ 70 Pagament únic
Quina és la quota de matrícula?
És el pagament que s’abona en inscriure l’alumne a Kumon
Per programa
€ 75 El mes


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre

Ressenyes de Google

Valoració global

4.8

De 23 ressenyes a Google

Fes lliscar el dit per veure’n més

Preguntes freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Els nostres alumnes

Fes lliscar el dit per veure’n més


Instal·lacions

Accessibilitat
Transport públic - Tren
Sala d’espera
Classes presencials
KUMON CONNECT disponible
Àrea de lectura independent
Classes online
Aparcament - Gratis
Transport públic - Metro
Aparcament - De pagament
Transport públic - Autobús

Mapa i indicacions

Com s’hi arriba

C/ Horta Novella, 8
Sabadell
Barcelona
08201

Selecciona el mitjà de transport


Cotxe

Des d’on vens?

Pregunta-ho a Sònia Sánchez Bulló

Accepto els termes i condicions