Alumnes més intel•ligents

set 2019
Alumnes més intel•ligents
Alumnes més intel•ligents

Enhorabona als nostres concloents! Gràcies per permetre’ns ajudar-vos a treure el geni que porteu dins i desenvolupar al màxim el vostre potencial d’aprenentatge! Estem segurs que aconseguireu tot el que us proposeu. Hem après molt de vosaltres!

A través del mètode Kumon, els alumnes adopten un paper actiu en la seva educació mitjançant la pràctica diària i aconsegueixen desenvolupar al màxim el seu potencial. Això els dona l’oportunitat d’aprendre per ells mateixos i al seu propi ritme, guanyar autonomia i incrementar la seva autoestima i la confiança en ells mateixos.

Tots tenim talent, i si, al talent, hi afegim constància, motivació, força de voluntat i l’orientació adequada, ens convertim en la millor versió de nosaltres mateixos.

Pau Bernaldo, concloent de Kumon Matemàtiques del centre Kumon Sabadell - Centre:

«Mentre feia Kumon, de vegades pensava que podria estar fent alguna cosa més divertida. Quan vaig voler deixar Kumon, la meva mare em va donar per llegir tres històries d’alumnes concloents. En aquell moment, ja estava elucubrant què faria quan fos concloent i el gran orgull que en sentiríem tant jo com la meva família. Després del meu pas per Kumon, he desenvolupat l’hàbit de no rendir-me mai passi el que passi, perquè el que costa treball en el present és un alleujament en el futur. Quan sigui gran, vull ser enginyer aeronàutic, ja que m’agraden molt els avions i dissenyar diferents tipus d’avions. Crec que Kumon m’ajudarà a resoldre càlculs i superar els tan difícils exàmens de matemàtiques a la universitat».

Gonzalo Candel, concloent de Kumon Matemàtiques del centre Kumon València - Petxina:

«Kumon m’ha ajudat en Física i Química amb les equacions. Encara no sé què vull ser de gran, però possiblement Kumon em facilitarà triar la carrera que vulgui. Vaig més cap a les ciències, perquè acabar el programa m’ha aportat grans coneixements sobre matemàtiques que em serviran en el futur».

Claudia Blanco García, concloent de Kumon Matemàtiques del centre Kumon Vva. Pardillo - Pueblo:

«Haver conclòs Kumon em va a ajudar molt a la universitat. A més d’ajudar-me en Matemàtiques, Kumon m’ha servit molt en assignatures com Química o Física, ja que ara tinc més facilitat en càlculs i operacions complicades».

Ana Daroca Gutiérrez, concloent de Kumon Matemàtiques del centre Kumon Madrid - Aravaca:

«El que més m’agrada de les matemàtiques és que, encara que hi hagi molts procediments diferents, el resultat és únic. Kumon m’ha ajudat en matèries relacionades amb les matemàtiques, com Física o certs aspectes de Química. A més, també m’ha inculcat, en certa manera, ordre en altres aspectes de la meva vida. Vull ser arquitecta i crec que Kumon m’ajudarà en qüestions de càlcul».

Vols que el teu fill desenvolupi tot el seu potencial d’aprenentatge amb Kumon? Sol·licita una prova de nivell gratis en aquest enllaç.