Preparats per aconseguir el que es proposin!

jul 2021
Per ordre d’aparició, d’esquerra a dreta.
Per ordre d’aparició, d’esquerra a dreta.

Tots tenim talent, i, si al talent, hi afegim constància, motivació, força de voluntat i l’orientació adequada, ens convertirem en la millor versió de nosaltres mateixos.

Enhorabona als nostres concloents! Gràcies per permetre’ns d’ajudar-vos a treure el geni que porteu dins i desenvolupar al màxim el vostre potencial d’aprenentatge a través de les nostres classes en tres modalitats: online, presencials i mixtes.

Estem segurs que aconseguireu tot el que us proposeu. Hem après molt de vosaltres!

Víctor Lafuente, concloent de Kumon Matemàtiques a Kumon València - Petxina

A en Víctor, Kumon li ha ensenyat a afrontar coses noves sense tenir por al fracàs. A més, ens explica que l’ha ajudat a concentrar-se i a desenvolupar l’hàbit d’estudi, la constància i la responsabilitat: «Quan vaig arribar a Kumon era més inquiet i em distreia amb molta facilitat; ara soc una mica més tranquil. Encara que de vegades em distrec una mica, el meu nivell de concentració és més alt i m’organitzo molt millor en l’estudi i en altres coses».

La seva orientadora i la directora del centre, Montserrat Barber, destaca precisament la capacitat de concentració que ha adquirit: «Recordo quan es quedava mirant el sostre i jo li preguntava: “Víctor, què fas?”. Ell sempre em responia: “Pensar” i, apa!, escrivia la resposta immediatament».

Jorge Reig, concloent de Kumon Matemàtiques a Kumon València - Petxina

La frase més bonica que Jorge Reig li va dir a Montserrat Barber, la seva orientadora i la directora del centre Kumon València - Petxina és «Tot el que aconsegueixi us ho dec a tu i a Kumon, perquè sé que seré capaç de fer qualsevol cosa que em proposi, com tu tantes vegades em deies».

Per a en Jorge, el benefici més gran que li ha aportat Kumon és la constància: «Kumon es basa en això, a adquirir un hàbit de treball diari i constant. És el principal atractiu i, en la meva opinió, el motiu pel qual molts pares confien en aquest mètode per a l’aprenentatge dels seus fills. Al cap i a la fi, és una activitat que passa a formar part del teu dia a dia i, si vols acabar qualsevol dels diferents programes, no pots ser irregular».

Elena Suárez, concloent de Kumon Matemàtiques a Kumon Torrent - Auditori

«L’Elena és supertreballadora, intel·ligent, perseverant i curiosa, i li encanta aprendre i superar-se», així defineix Ana Arroquia, directora de Kumon Torrent - Auditori, la seva alumna Elena Suárez, concloent de Kumon Matemàtiques al centre.

L’Elena, que també és concloent de Kumon Lectura, ens diu: «Amb Kumon he après a entendre les coses per mi mateixa i a no estressar-me quan una cosa no em surt. Kumon Matemàtiques m’ha ajudat a millorar les meves notes a l’escola, ja que puc fer càlculs matemàtics ràpidament, i gràcies a Kumon Lectura he après a expressar-me millor, tinc un vocabulari més ampli i ha millorat molt la meva comprensió lectora».

Blanca Sanz, concloent de Kumon Matemàtiques a Kumon Madrid - Hortaleza

Cristina Alvarado, directora del centre Kumon Madrid - Hortaleza, defineix la seva concloent de Kumon Matemàtiques, Blanca Sanz, com una persona constant, autodidacta, responsable, intel·ligent i resolutiva.

En paraules de la Blanca, «Kumon es pot definir com a constància, esforç i responsabilitat. Sens dubte, aquestes són bases fonamentals per concloure tots els nivells del programa. El que més m’agrada de les matemàtiques és la relació que tenen amb la resta de les matèries. Jo, per exemple, elaboro un esquema mental establint relacions que em faciliten la memorització. Sempre m’han agradat les enginyeries i tot allò relacionat amb la física. Per això, crec que estudiaré enginyeria industrial».

Gabriela Seguí, concloent de Kumon Matemàtiques a Kumon Madrid - Pl. España

«Defineixo Kumon en quatre paraules: “perseverança”, “dificultat”, “didàctic” i “cansament”. A l’hora de fer Kumon, s’experimenten moltes sensacions, des de felicitat perquè has resolt un quadernet bé fins a cansament perquè no et surt res, però cal tenir en compte que tot té un motiu i una finalitat. Un altre dels molts beneficis que aporta Kumon, a més de desenvolupar la constància, és aprendre a treballar pel teu compte, i això t’ajuda molt a saber que els altres no ho faran per tu. De gran crec que estudiaré alguna enginyeria o arquitectura i per a ambdues necessitaré saber moltes matemàtiques. El que més m’agrada d’elles és el càlcul mental; crec que és beneficiós per a tot i que des de petita hi he tingut facilitat. En l’àmbit escolar les matemàtiques m’han ajudat, sobretot, en assignatures com Física o Química».

Mario Miralles, concloent de Kumon Matemàtiques a Kumon Madrid - Barrio del Pilar

«En Mario és un alumne molt treballador, superresponsable i molt constant a l’hora de fer els exercicis diaris de Kumon. Ha conclòs el mètode mitjançant la modalitat online i en els últims nivells ha necessitat molt poca orientació per part meva per poder resoldre els exercicis. La família va apuntar en Mario i el seu germà a Kumon per suplir mancances de base en matemàtiques. Amb el temps, en Mario es va anar fent cada vegada més autònom i va aconseguir concloure el programa. Orientar-lo ha estat molt fàcil, perquè la seva autonomia li ha permès de marcar-se els seus propis ritmes d’aprenentatge», ens diu Alberto Picciolato, director del centre Kumon Madrid - Barrio del Pilar i orientador d’en Mario, concloent de Kumon Matemàtiques al seu centre.

En paraules d’en Mario: «Quan vaig començar Kumon no m’agradaven les matemàtiques, però a mesura que avançava el programa em van començar a agradar cada vegada més. He desenvolupat agilitat mental i he millorat la meva habilitat analítica, per això vull estudiar enginyeria informàtica i dedicar-me a alguna cosa relacionada amb la programació. Gràcies a Kumon he après a resoldre problemes per mi mateix i a superar les meves frustracions, i he guanyat autonomia».

Hugo García, concloent de Kumon Matemàtiques a Kumon La Eliana - Cortes Valencianas

«L’Hugo ha anat madurant segons avançava en el programa, i les experiències d’aprenentatge per les quals ha passat li han donat confiança en les seves capacitats», ens diu Olga Alonso, directora del centre Kumon La Eliana - Cortes Valencianas i orientadora d’Hugo García, concloent de Kumon Matemàtiques al seu centre.

En paraules de l’Hugo: «El benefici principal que Kumon m’ha aportat, sens dubte, és el de confiar en mi mateix i saber que, si m’hi esforço, ho puc aconseguir tot en aquesta vida. Kumon m’ha ensenyat que esforçant-se qualsevol persona pot aconseguir totes les fites que es proposi».

Arturo Ortega, concloent de Kumon Matemàtiques a Kumon Sabadell - Centre

«A Kumon he desenvolupat molt la meva capacitat de concentració, ja que quan vaig començar amb el mètode em costava prestar atenció al que estava fent, i amb el pas del temps, he aconseguit ser capaç d’estar concentrat el temps que es requereix. Kumon m’ha ajudat en matèries com la Química, que requereix càlcul, ja que he desenvolupat la capacitat de càlcul mental i l’agilitat. El meu següent repte —ens avança l’Arturo— és treure’m la carrera de medicina i preparar-me per a l’examen MIR el millor que pugui».