Autodidactes, constants i segurs d’ells mateixos, així són els nostres concloents

set 2021
Per ordre d’aparició, d’esquerra a dreta.
Per ordre d’aparició, d’esquerra a dreta.

Ser concloent de Kumon no només significa haver finalitzat amb èxit algun dels nostres programes d’aprenentatge (Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura o Kumon English), sinó que també implica, sobretot, haver après a superar límits d’aprenentatge, a treballar amb constància i a gaudir del plaer d’aprendre mentre es guanya confiança en un mateix.

Enhorabona als nostres concloents! Ens fa molt feliços haver-vos ajudat a convertir-vos en la millor versió de vosaltres mateixos. El món és vostre.

Hugo Muñoz, concloent de Kumon Matemàtiques i Kumon English a Kumon Toledo - Benquerencia

La Virginia Mendoza, directora de Kumon Toledo - Benquerencia i orientadora de l’Hugo Muñoz, concloent de Kumon Matemàtiques i Kumon English, ens explica que la frase més bonica que li ha dit l’Hugo és: «Kumon és una oportunitat per aprendre».

En paraules de l’Hugo: «Amb Kumon Matemàtiques he desenvolupat capacitat i agilitat mental. Quan hi vaig arribar, no sabia ni multiplicar i ara sé fer operacions que gent amb 10 anys més que jo no sap ni començar. Amb Kumon English he millorat molt en reading i listening».

La Paula García, concloent de Kumon English a Kumon Valladolid - Parque Alameda

«La Paula és una nena responsable i sempre ha demostrat una forta capacitat de resistència. He après amb ella que, de vegades, tots necessitem sentir que ens en sortirem, que podrem fer-ho», ens explica la Virginia Vicente, directora del centre, sobre la seva alumna.

La Paula se sent emocionada per ser la primera concloent de Kumon English a Valladolid: «L’últim record que tinc a Kumon va ser quan vaig fer el test final i em vaig convertir en la primera concloent del programa d’anglès a Valladolid. Estava molt nerviosa perquè era l’últim dia que faria Kumon English, però quan vaig acabar vaig saber que tot el meu esforç havia merescut la pena, i tornaria a fer el programa mil vegades més». «Kumon m’ha ensenyat a creure en mi mateixa i saber que puc aconseguir tot el que em proposo. Continuo aprenent amb Kumon Matemàtiques», comenta.

Eva Martínez, concloent de Kumon English a Kumon Blanes - Centre

«L’Eva és alumna de Kumon English i mare d’una alumna de Kumon. Poder treballar amb mare i filla alhora ha estat curiós, ja que entre elles es motivaven per continuar», ens explica la Cristina Burguet, directora del centre i orientadora de l’Eva.

Per a l’Eva, Kumon és disciplina, constància, superació i control, i considera que ser concloent de Kumon English l’ajudarà en la seva feina, ja que està relacionada amb el turisme. El seu proper objectiu és presentar-se a un examen de certificació.

Noelia López, concloent de Kumon English a Kumon Blanes - Centre

Per a la Noelia, concloent de Kumon English a Kumon Blanes - Centre, l’anglès és molt important perquè «al futur cap al qual ens dirigim, les comunicacions seran molt importants i, per tant, els idiomes també», per això ella destaca el valor del programa per comprendre la gramàtica i expressar-se amb desimboltura. A més, defineix Kumon en quatre paraules: «esforç», «constància», «superació» i «organització».

En paraules de la seva orientadora, la Cristina Burguet: «El paper de la família ha estat fonamental. S’ha donat la circumstància que la mare de la Noelia, l’Eva Martínez, també ha estat fent el programa Kumon English i que l’ha conclòs recentment».

Guillermo García, concloent de Kumon Lectura a Kumon Madrid - Barrio del Pilar

«El principal benefici que m’ha aportat Kumon és la capacitat de concentrar-me en una tasca. Kumon Lectura m’ha ajudat moltíssim, no només en Llengua, sinó també en l’expressió parlada i escrita. A més, m’ha servit per entendre millor el que llegeixo, extreure les idees principals d’un text i saber comentar-lo. Això és molt útil per a qualsevol assignatura», comenta en Guillermo.

«En Guille és un nen molt intel·ligent, reflexiu, treballador i capaç d’aconseguir tot el que es proposa. Amb ell, he après que, independentment de l’edat, és possible tenir una elevada competència lectora i que qualsevol alumne pot gaudir aprenent i llegint coses noves», ens diu l’Alberto Picciolato, director del centre Kumon Madrid - Barrio del Pilar.

Marta Sánchez, concloent de Kumon Matemàtiques a Kumon Gandía - Pl. Prado

«La Marta és una alumna molt responsable i intel·ligent que des de petita és capaç de fer càlculs de cap amb facilitat i té molta memòria. És força autodidacta i aprèn amb poques explicacions», ens diu la Nora Faus, directora de Kumon Gandía - Pl. Prado i orientadora de la Marta, concloent de Kumon Matemàtiques al centre.

En paraules de la Marta: «El principal benefici que m’ha aportat Kumon és la capacitat de concentració, a més d’aprendre a esforçar-me per aconseguir els meus objectius. Les matemàtiques em van començar a agradar a segon de primària, perquè anava avançada respecte de la meva classe, i el que més m’agrada d’elles són els sistemes d’equacions».

Miguel Cabanes, concloent de Kumon Matemàtiques a Kumon Madrid - Barajas

«Kumon Matemàtiques m’ha ajudat a tenir una base molt més sòlida que la resta dels meus companys de classe, la qual cosa m’ha permès anar sempre una mica per davant i tenir més facilitat a l’hora d’estudiar, fer els exercicis, etc.  D’altra banda, amb el mètode Kumon he après a estudiar de forma eficient, i això m’és útil per aprendre qualsevol matèria», explica en Miguel.