Educació

Benvingut una altra vegada al teu centre Kumon!

mai 2020
En la fase 2 de la desescalada obrim les portes dels nostres centres Kumon.
En la fase 2 de la desescalada obrim les portes dels nostres centres Kumon.

Quines ganes tenim de tornar-vos a veure als nostres centres! En la fase 2 de la desescalada, obrim les portes dels nostres centres i continuem, com fins ara, desenvolupant el potencial d’aprenentatge dels nostres alumnes.

Complint amb la normativa per evitar la propagació de la COVID-19, limitarem la capacitat dels centres al 40 % per garantir que es pugui mantenir la distància de seguretat i aplicarem les mesures de seguretat i higiene necessàries per protegir la salut dels nostres alumnes i famílies.

Desescalada fase 2: Incorporació progressiva als nostres centres

El nostre mètode educatiu va ser concebut per aprendre a casa, i aquests dos mesos en què hem estat fent el seguiment del treball dels vostres fills a través d’Internet ens ho han demostrat. Durant aquest temps, hem vist i acompanyat també molts alumnes concloents, i els nostres alumnes han continuat superant nivells gràcies al material didàctic, a la labor dels orientadors i a la implicació de les famílies. 

La COVID-19 va fer que la nostra manera de comunicar-nos canviés, però l’essència del mètode s’ha mantingut. Avui, l’escenari ha canviat i tornem gradualment a la normalitat. Aquesta situació ens permetrà d’obrir de nou les portes dels nostres centres i reincorporar-nos a la feina al centre amb els nostres alumnes en tres modalitats:

1. Modalitat presencial:
L’alumne podrà assistir al centre de manera presencial una vegada la setmana. La resta dels dies, resoldrà el seu quadernet a casa.

2. Modalitat virtual:
L’alumne es connectarà des de casa a una sessió virtual amb l’orientador del seu centre Kumon i altres alumnes una vegada la setmana. La resta dels dies, resoldrà el seu quadernet a casa.

3. Modalitat mixta:
L’alumne podrà assistir al centre de manera presencial una vegada la setmana i, a més, connectar-se un altre dia d’aquella mateixa setmana a una sessió virtual des de casa.

El teu orientador és qui millor et podrà indicar l’opció més adequada tenint en compte les característiques i els recursos del centre, i que l’objectiu és seguir en tot moment les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.

Desescalada fase 2: L’arribada al centre Kumon

Quan la teva població es trobi en la fase 2, podràs portar el teu fill al centre Kumon amb la tranquil·litat que minimitzarem per tots els mitjans al nostre abast els riscos de contagi de la COVID-19. Per a això, prendrem les mesures preventives següents:

  • Els alumnes hauran d’assistir al centre amb mascareta, igual que els orientadors.
  • Els alumnes hauran de portar el seu propi material de treball (llapis, goma, maquineta). Els alumnes de Kumon English hauran de portar també els seus propis auriculars.
  • Evitarem l’ús de zones comunes, com els lavabos o les sales d’espera. Per part nostra, desinfectarem les taules, les cadires i qualsevol objecte que es toqui.
  • L’orientador del teu centre Kumon podrà informar-te de la resta de mesures que es prendran per assegurar la salut de tots.


Antonio Campoy, director de Coordinació de Kumon I. E. E. i KEA Instruction & HCD Project Leader, ens ho explica tot en aquest vídeo:



Aplaudim les nostres famílies

 

Des de Kumon fem un enorme aplaudiment als nostres alumnes i famílies perquè ens han donat una gran lliçó d’adaptació, motivació i compromís amb l’aprenentatge.
Gràcies per confiar en el mètode Kumon i en la labor dels nostres orientadors.
Estem desitjant tornar-vos a tenir als nostres centres!

Preparats per al nou curs escolar

A Kumon som conscients de la inquietud amb què les famílies us esteu plantejant com gestionar l’aprenentatge dels vostres fills de cara al nou curs escolar. També sabem que, per afrontar amb èxit la tornada a l’escola, és molt important que no deixin d’aprendre.

Contacta amb el teu centre Kumon i sol·licita una prova de nivell gratuïta. El teu fill començarà un pla d’estudis personalitzat i rebrà un seguiment continu de l’orientador.