Educació

Kumon arriba a Portugal. Continuem creixent!

set 2019
El mètode Kumon arriba a Portugal
El mètode Kumon ja és a Portugal.

A causa de la gran demanda educativa del mètode Kumon a Portugal, hem obert els nostres primers centres a Matosinhos i Braga. Amb aquests dos nous centres, iniciem un pla de creixement al país veí que inclou l’obertura de 20 centres més els propers anys. Les properes obertures se centraran sobretot a les àrees metropolitanes de Lisboa i Porto.

Amb Portugal, Kumon ja és present en 56 països de tot el món.

Portugal és un país que comparteix la nostra filosofia de millorar el món a través de l’educació i dona una gran importància a la formació integral de les noves generacions.

Thais Martins Valente, directora del centre Kumon Matosinhos - Centro, és exalumna de Kumon i no ha dubtat a assumir el rol d’orientadora per compartir els beneficis del mètode Kumon amb les famílies de Matosinhos: «Vaig començar els meus estudis de Kumon Matemàtiques quan tenia 5 anys. Amb Kumon, «vaig aprendre a aprendre». A través del mètode Kumon, m’he convertit en una persona segura de mi mateixa, capaç d’aprendre qualsevol contingut de qualsevol disciplina», apunta.

Tatiana Stankunavicius és la directora del centre Kumon Braga - São Lázaro i està igualment convençuda dels beneficis del mètode Kumon en l’educació : «Amb Kumon, els alumnes milloraran no només en el programa que estan estudiant, sinó en general en totes les assignatures. Kumon els prepara per enfrontar-se amb confiança als reptes que els esperen. El material didàctic està molt ben estructurat i la seva efectivitat en el desenvolupament de l’educació dels infants és indiscutible», comenta amb molta il·lusió.

Ambdues orientadores comenten que les famílies portugueses valoren molt positivament el mètode Kumon i l’enfocament personalitzat que s’aplica als centres, on cada alumne treballa al seu propi ritme d’aprenentatge.

Kumon Portugal oferirà Kumon Matemàtiques i Kumon English, el programa d’anglès per a infants, a tots els seus centres.