Sol·licita teu test de diagnòstic

Germans Martín Parrilla

Hermanos Martín Parrilla

Badajoz - Santa Marina

Javier (a l’esquerra):

«Vaig iniciar el programa de Matemàtiques als 12 anys, quan cursava 1r d’ESO, i al llarg d’aquests cinc anys he pogut comprovar com el meu nivell de matemàtiques millorava al mateix temps que ho feia la meva concentració.

»Al principi el vaig trobar fàcil, divertit, dinàmic, i anava avançant el meu propi curs en coneixements matemàtics. A mesura que anava pujant nivells, se m’anava fent més i més complicat avançar. Hi va haver una vegada que em vaig frustrar i vaig pensar que no el podria acabar; vaig pensar deixar-ho córrer, però vaig canviar el meu punt de vista sobre les matemàtiques i vaig aconseguir acabar-lo.

»He acabat el programa als 17 anys i em sento força realitzat i orgullós, així que recomano que altres provin aquest mètode i vegin els resultats per ells mateixos.

»Amb Kumon vaig descobrir la meva passió per les matemàtiques, el fet de descobrir la solució d’un problema que ha costat molt i el fet de trobar la solució tot sol fa veure que es pot ser capaç de tot.»

Miguel Ángel (a la dreta):

«Vaig iniciar el programa de Matemàtiques de Kumon a l’edat d’11 anys, quan cursava 6è d’EPO. El mètode Kumon m’ha ajudat en aquests anys a millorar els meus coneixements matemàtics i la meva rapidesa de càlcul, i també m’ha proporcionat una gran capacitat de concentració, d’estudi i de comprensió.

»Al principi era com un joc per a mi, ja que eren nivells fàcils i dinàmics, encara que després han anat essent més difícils. He tingut temporades bones i dolentes, de victòries i derrotes davant els exercicis, però el suport rebut pels meus professors de Kumon i per la meva família m’ha fet continuar, encara que també hi ha tingut molt a veure el meu amor propi i el meu afany de superació.

»He acabat el programa de Matemàtiques als 15 anys i me’n sento orgullós, ja que, a part de tot el que el mètode Kumon m’ha ofert, tanco orgullós un capítol de la meva vida que no oblidaré mai.»