Sofía García: «Kumon English em va ajudar a aconseguir el certificat de Cambridge»

set 2022
La Sofía ja sap «pensar en anglès» i, per això, destaca que amb Kumon English ha adquirit agilitat mental en l’idioma i una sòlida formació per al seu futur.
La Sofía ja sap «pensar en anglès» i, per això, destaca que amb Kumon English ha adquirit agilitat mental en l’idioma i una sòlida formació per al seu futur.

La Sofía va començar Kumon English amb 8 anys al centre Kumon Barcelona - Sant Gervasi-Galvany i ha conclòs el programa estant encara a primària. «El meu primer record a Kumon és l’emoció i la felicitat que vaig sentir quan vaig passar el meu primer nivell; l’últim és la il·lusió que vaig sentir quan només em quedava el test d’avaluació final de Kumon English», ens diu.

La disciplina i el compromís amb el seu aprenentatge no només li han permès completar el programa estant encara a primària, sinó també adquirir destreses i competències educatives. «He millorat diverses habilitats, però les que més destaquen són la comprensió lectora, la facilitat per escriure en anglès, la pronunciació, la gramàtica, l’adquisició de vocabulari i la cultura general. Quan vaig arribar a Kumon parlava anglès, però avui el domino, he guanyat seguretat i em sento còmoda amb l’idioma», explica.

«Kumon m’ha aportat molta agilitat mental en anglès i una sòlida formació per al meu futur»

La Sofía ja sap «pensar en anglès» i, per això, destaca que amb Kumon English ha adquirit agilitat mental en l’idioma i una sòlida formació per al seu futur, a més d’haver après a aprendre d’una manera autodidacta. «Kumon m’ha ajudat moltíssim a l’escola. Sento que Kumon English m’ha beneficiat força a l’hora d’entendre el vocabulari i la gramàtica. També m’ha ajudat moltíssim amb la pronunciació», ens diu.

La Sofía gaudeix molt amb la música i el cant, i el seu pròxim repte és aprendre a cantar en anglès: «Crec que Kumon English m’ajudarà molt amb la carrera musical que vull seguir i, en general, crec que m’ajudarà en la meva vida laboral, ja que utilitzo molt l’anglès en el meu dia a dia».

En el seu temps lliure practica natació sincronitzada, llegeix molt, canta, balla i li encantaria aprendre a muntar a cavall.

«Kumon English em va ajudar a aconseguir el certificat de Cambridge»

«Kumon English em va ajudar a aconseguir el certificat de Cambridge gràcies a la capacitat de comprensió lectora, la gramàtica, el vocabulari i l’expressió oral que he adquirit», ens explica.

La Sofía considera que gran part de la comprensió lectora que ha adquirit amb Kumon English és deguda al fet que el programa la va ajudar a gaudir de la lectura amb les propostes literàries i els textos dels quadernets. «El llibre que recordo amb especial afecte és The Diary of a Young Girl, perquè vaig aprendre força, em va emocionar i em va entretenir moltíssim. El llibre que em va resultar més senzill d’entendre va ser A Retrieved Reformation i el més difícil va ser Great Expectations», ens diu.

La Sofía destaca que els àudios del material didàctic l’han ajudat a acostumar-se als diferents accents en anglès: «M’és fàcil entendre una conversa en anglès perquè he aconseguit dominar la comprensió auditiva».

A més, ha après a expressar-se en anglès amb molta facilitat. «He viatjat a diversos països on no es parla castellà i sento que Kumon English m’ha ajudat a expressar-me, a entendre l’anglès i a comunicar-me amb persones de diferents països. Recordo un viatge a França en el qual no podíem fer el registre a l’hotel perquè cap de nosaltres no parla francès i vaig haver de fer-ho en anglès», ens explica.

Kumon English permet dominar l’anglès de forma 100 % natural. Els alumnes adquireixen de manera personalitzada, amena i progressiva un nivell elevat de competència comunicativa, comprensió i lectura de textos originals en anglès.

Ofereix als teus fills la possibilitat de desenvolupar totes les seves competències educatives mentre aprenen a dominar l’anglès!