Sobre el centre

Classes online KUMON CONNECT disponible Classes presencials

El centre Kumon Sant Cugat del Vallès - Estació és un dels més grans d’Espanya i també de Catalunya, i porta més de 20 anys ajudant els seus alumnes a aprendre matemàtiques i a millorar la seva comprensió lectora.

Les més de 300 famílies que venen setmanalment al nostre centre, els nostres alumnes concloents (més de 20 alumnes han conclòs el mètode amb nosaltres)… Tots ells són l’exemple dels beneficis que aporta el mètode Kumon. Kumon Matemàtiques ho fa a través del càlcul i el pensament lògic i matemàtic, i Kumon Lectura, a diferència d’altres mètodes de lectura, és un programa que engloba des del procés de la lectoescriptura fins a la síntesi i l’elaboració d’opinions crítiques de textos perquè així els alumnes desenvolupin el gust per la lectura. I també hi ha el recentment incorporat Kumon English, l’objectiu del qual és que l’alumne desenvolupi totes les habilitats necessàries per poder entendre textos originals en anglès.

Amb el mètode Kumon volem, a partir dels 2 anys, desenvolupar al màxim el potencial dels nostres alumnes, que adquireixin eines per al seu dia a dia a través del treball diari fins a arribar a treballar continguts per sobre del seu nivell escolar, d’una manera autònoma i autodidacta. Al nostre centre, més del 50 % dels alumnes treballen per sobre del nivell escolar, la qual cosa aporta un aprenentatge individualitzat segons les necessitats de cadascun d’ells.

Coneixem la importància de la motivació, no només per a l’aprenentatge, sinó també per a qualsevol repte i objectiu en la vida; per això, a través de l’elogi, el reforç positiu i petites recompenses (adhesius, llapis, diplomes...) animem els nostres alumnes en el repte diari de l’aprenentatge amb el mètode Kumon.

I coneixem també la importància de la comunicació amb els pares, els guies, juntament amb nosaltres, els orientadors, en el camí Kumon. Per a això utilitzem WhatsApp i el correu electrònic, així com tutories concertades.

El nostre centre es troba a 10 minuts caminant del monestir i a 5 minuts de l’estació de ferrocarril de Sant Cugat.

Disposem d’una zona de recepció amb una persona encarregada de controlar les entrades i les sortides dels alumnes, així com de l’atenció personalitzada als pares.

Aquest centre Kumon ja ofereix KUMON CONNECT (més informació, aquí).

Sobre mi

Em dic Anna Plà i soc orientadora de Kumon des del 2008, encara que el meu recorregut a Kumon comença abans, als 15 anys, com a alumna Kumon. Sí, a mi també em costaven les matemàtiques: suspenia, desconnectava a classe… I vaig començar a Kumon i, de mica en mica, vaig anar superant els obstacles que se m’anaven proposant. Aquest petit repte diari em va fer veure que podia amb les matemàtiques, que podia amb el que fos.

Quan vaig acabar la meva etapa com a alumna, vaig passar a ser assistent de qui llavors era la meva orientadora, i aquí vaig continuar aprenent amb Kumon, i no parlo de matemàtiques, parlo del que el mètode aporta a cadascun dels seus alumnes quant a repte, esforç, constància i desenvolupament d’habilitats que l’alumne utilitzarà al llarg de la seva vida escolar, independentment de la seva edat, capacitat… I això em va fer plantejar la pregunta: «Per què no seguir treballant amb el mètode Kumon? Amb els meus propis alumnes, el meu propi centre…».

I és al centre Sant Cugat del Vallès - Estació on, a través de l’observació i l’orientació individualitzada, volem que els nostres alumnes desenvolupin al màxim les seves habilitats perquè aquestes els permetin de treballar d’una manera autodidacta els continguts per sobre del seu nivell escolar. Per a ambdues parts (alumne i orientadors), aquest és el millor moment de Kumon: el de veure com els reptes que se’ls van plantejant són superats i que poden aconseguir tot allò que es proposin, no només en matemàtiques o comprensió lectora.

Més de 300 famílies en l’actualitat confien en el mètode i en el meu equip. Hem tingut més de 20 alumnes concloents, exemple de motivació, esforç, constància i superació. Tot això fa que jo mateixa i cadascuna de les persones que pertanyen a l’equip de Kumon Sant Cugat del Vallès - Estació treballem amb el mètode Kumon, perquè veiem dia a dia la millora constant dels nostres alumnes, quant a aprenentatge, autoestima i autonomia, i aquesta, com a docent, és la satisfacció més gran que es pot tenir.
 

Horaris

Dilluns
16:30 - 20:00
Dimarts
16:30 - 20:00
Dimecres
16:30 - 20:00
Dijous
16:30 - 20:00
Divendres
Tancat
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Quanta estona porta l’estudi diari?

L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.

Preus

Matrícula
€ 80 Pagament únic
Quina és la quota de matrícula?
És el pagament que s’abona en inscriure l’alumne a Kumon
Per programa
€ 80 El mes


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre

Ressenyes de Google

Valoració global

4.5

De 8 ressenyes a Google

Fes lliscar el dit per veure’n més

Preguntes freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Els nostres alumnes

Fes lliscar el dit per veure’n més


Instal·lacions

Classes online
KUMON CONNECT disponible
Transport públic - Tren
Classes presencials
Aparcament - De pagament
Transport públic - Autobús

Mapa i indicacions

Com s’hi arriba

Camí­ del Colomer, 10, local 1
Sant Cugat del Vallès
Barcelona
08172

Selecciona el mitjà de transport


Cotxe

Des d’on vens?

Pregunta-ho a Anna Plà Carrió

Accepto els termes i condicions