Sobre el centre

Classes presencials Classes online KUMON CONNECT disponible

El centre Kumon L’Hospitalet de Llobregat - Gran Via 2 va obrir les seves portes el setembre del 2012, amb la missió de contribuir al creixement i l’èxit acadèmic de cadascun dels seus alumnes, i de millorar la seva comunitat a través de l’educació i la formació de les futures generacions. Alumnes de totes les edats desenvolupen tot el seu potencial a través dels programes Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura i Kumon English.

A Kumon, els alumnes no només aprenen càlcul matemàtic, desenvolupen la seva competència lectora i aprenen anglès, sinó que a més adquireixen hàbit d’estudi, atenció, concentració, capacitat de treball, autonomia, autoestima, motivació per aprendre, etc. A més de millorar els seus resultats acadèmics, adquireixen una bona base de coneixements, habilitats i capacitats que els seran útils per a tota la vida.

Gràcies a la seva ubicació, al límit de l’Hospitalet amb Barcelona, permet d’acostar el mètode Kumon a les famílies tant del barri de Santa Eulàlia, de l’Hospitalet de Llobregat, com del barri de la Marina, de Barcelona. Centenars de famílies, totes elles altament compromeses amb l’educació dels seus fills, han confiat en el centre Kumon L’Hospitalet de Llobregat - Gran Via 2, igual que més de 4 milions ja ho han fet en centres Kumon de tot el món.

El centre disposa d’una sala d’espera per a la comoditat de pares i acompanyants. L’aula de treball és totalment diàfana i està organitzada per zones. Els alumnes són atesos d’una manera individual i personalitzada per professorat titulat i format en el mètode Kumon.

Cada tarda, alumnes d’infantil, primària i secundària hi treballen en silenci i harmonia. Comparteixen espai alumnes que comencen a comptar, a llegir les seves primeres paraules i a pronunciar en un anglès perfecte amb alumnes que estan resolent equacions diferencials, analitzant textos de Rousseau i llegint textos en versió original en anglès. Cadascú treballa individualment, concentrat en la seva tasca, i ha de sortir satisfet pel resultat del seu esforç i disposat a continuar superant-se dia a dia.

Aquest centre Kumon ja ofereix KUMON CONNECT (més informació, aquí).

Sobre mi

Em dic Eva M. Aventín Buñuel i soc la directora del centre Kumon L’Hospitalet de Llobregat - Gran Via 2.

Vaig néixer a Reus. Sóc llicenciada en Física per la Universitat de Barcelona i tinc un màster en Direcció d’Empreses. La meva trajectòria professional m’ha portat a ocupar llocs tècnics i de gestió en sectors molt diversos, des del tecnològic fins al financer, i haig de dir que cap d’ells no m’ha aportat tantes satisfaccions com la meva feina com a orientadora Kumon. No hi ha res més gratificant per a mi que donar testimoni, dia rere de dia, de com els meus alumnes progressen i aconsegueixen superar les seves metes.

Vaig conèixer Kumon el 2004 i, al principi, m’hi vaig interessar com a mare per matricular-hi les meves filles. Me’n vaig informar molt, vaig buscar-ne referències i de seguida em vaig adonar dels magnífics beneficis que Kumon els podria aportar. Així ha estat i així ho continua essent. Encara que el dia a dia de Kumon requereix treball i esforç, i no sempre és fàcil, val la pena, perquè és una inversió amb una altíssima rendibilitat. La Ingrid i la Carla van començar amb 12 i 9 anys, i sempre em «retreuen» que no les hi apuntés abans.

Des que vaig acabar els meus estudis en Direcció d’Empreses, va créixer el meu interès per l’emprenedoria empresarial. Kumon és una empresa amb una missió que comparteixo al 100%, per la qual cosa el meu interès de seguida va passar a ser d’àmbit professional i vaig presentar la meva candidatura per obrir un centre Kumon a la meva zona de residència. Per sort, Kumon també va creure en mi i em vaig començar a formar i a preparar per obrir les portes al setembre del 2012.

Les matemàtiques sempre van ser la meva assignatura preferida, fet pel qual gaudeixo molt coneixent i fent el material de Kumon Matemàtiques. Em sembla un material extraordinari i d’un nivell altíssim, i sempre penso com m’hauria estat d’útil en els meus temps d’estudiant a la Facultat de Física. Kumon Lectura ha estat per a mi tot un descobriment, he pogut comprovar com es desenvolupa la competència lectora des dels inicis de l’alfabetització i de la consciència fonològica amb alumnes de tan sols 3 i 4 anys d’edat fins a la comprensió, la síntesi i la lectura crítica. Kumon English és el programa que més em sorprèn per la rapidesa amb què progressen els alumnes (petits i grans) i per com adquireixen una pronunciació perfecta gràcies al meticulós i exclusiu material d’àudio en anglès internacional.

Amb Kumon he tingut l’oportunitat de viatjar al Japó per conèixer de primera mà el treball que es fa als centres Kumon amb més èxit del país. Sempre és una experiència meravellosa el fet de poder compartir inquietuds i vivències amb orientadors de tot el món al país d’origen de Kumon.

Des que vaig obrir el centre fins ara, he après moltíssim dels meus alumnes, als quals estic profundament agraïda per l’afecte i les satisfaccions que em donen cada dia. Com no podria ser d’una altra manera, em continuo formant i esforçant cada dia per ser la millor orientadora Kumon per a ells.

Horaris

Dilluns
16:30 - 19:30
Dimarts
16:30 - 19:30
Dimecres
16:30 - 19:30
Dijous
16:30 - 19:30
Divendres
Tancat
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Quanta estona porta l’estudi diari?

L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.

Preus

Matrícula
€ 70 Pagament únic
Quina és la quota de matrícula?
És el pagament que s’abona en inscriure l’alumne a Kumon
Per programa
€ 74 El mes


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre

Ressenyes de Google

Valoració global

5

De 7 ressenyes a Google

Fes lliscar el dit per veure’n més

Preguntes freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Els nostres alumnes

Fes lliscar el dit per veure’n més


Instal·lacions

Sala d’espera
Classes presencials
Àrea de lectura independent
Classes online
KUMON CONNECT disponible
Accessibilitat
Transport públic - Metro
Transport públic - Autobús

Mapa i indicacions

Com s’hi arriba

Av. Granvia, 53
L'Hospitalet de Llobregat
Barcelona
08908

Selecciona el mitjà de transport


Cotxe

Des d’on vens?

Pregunta-ho a Eva M. Aventín Buñuel

Accepto els termes i condicions