Sobre el centre

KUMON CONNECT disponible Classes presencials Classes online

D’una banda, a Kumon treballem perquè els alumnes construeixin una base sòlida en continguts de càlcul, comprensió lectora i anglès. D’altra banda, ensenyem altres eines que els seran igual d’útils en qualsevol àmbit, tant acadèmic com professional i personal.

Els objectius del mètode Kumon són que es converteixin en alumnes autònoms, que aprenguin a aprendre i que puguin enfrontar-se a allò que es proposin. És molt gratificant poder treballar dia rere dia amb ells i comprovar que, gràcies a la constància i la motivació, desenvolupen el seu potencial al màxim. Creiem que, independentment de les seves capacitats, tots els alumnes poden millorar i estudiar continguts per sobre del seu nivell escolar d’una manera autodidacta. És fonamental que en qualsevol repte que es proposin els alumnes tinguin confiança i estiguin segurs d’ells mateixos.

És molt important que cada alumne avanci al seu ritme, d’aquí la importància d’individualitzar l’evolució. En primer lloc, fem una prova de nivell per tenir una primera presa de contacte i conèixer l’alumne en profunditat. A partir de la prova, fem una projecció d’estudi triant un punt de partida fàcil per consolidar continguts i capacitats bàsiques abans de resoldre exercicis per sobre del seu nivell escolar.
En segon lloc, l’alumne comença a treballar una miqueta cada dia, dos dies al centre, on el nostre equip l’orienta perquè sigui més eficient resolent el material i per comprovar el seu avançament. El material serà el professor, que, d’una manera progressiva i perfectament seqüenciada, ajudarà l’alumne a veure nous continguts sense dificultats. En tercer i últim lloc, són fonamentals el reforç positiu i la motivació diària a casa, ja que els pares formen una part molt important de l’aprenentatge.

No dubteu a venir-nos a conèixer. Estarem encantades d’atendre-us i de resoldre tots els dubtes que us sorgeixin. El centre ja compta amb més de 100 meravellosos alumnes i famílies que confien en nosaltres i en el mètode, i que s’esforcen cada dia per millorar.

Us hi estem esperant. Gràcies pel vostre interès!

Aquest centre Kumon ja ofereix KUMON CONNECT (més informació, aquí).
 

Sobre mi

Em dic Claudia Vilà Alcoriza. Des del setembre del 2016, soc orientadora al centre Kumon Escola Hamelin - Internacional Laie i, des del gener del 2017, també al centre Kumon El Masnou - Centre. Tot i així, la meva relació amb aquest mètode és molt estreta, ja que en formo part des dels seus inicis a Espanya, el 1993.

Primer vaig ser alumna de Kumon Matemàtiques fins a arribar al nivell J. Després, quan cursava batxillerat, vaig començar a ajudar com a assistent dos dies la setmana al centre Kumon Sant Andreu de Llavaneres - Centre de la meva mare, orientadora des de l’inici. Durant els meus estudis universitaris, ho vaig poder compaginar per continuar treballant totes les tardes. Durant aquests quatre anys, vaig tenir la sort de descobrir que volia dedicar-me a això per sempre. Considero que haver estat alumna i assistent, i ser ara orientadora ha estat tota una oportunitat.
 

Horaris

Dilluns
16:30 - 19:30
Dimarts
16:30 - 19:30
Dimecres
16:30 - 19:30
Dijous
16:30 - 19:30
Divendres
Tancat
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Quanta estona porta l’estudi diari?

L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.

Preus

Matrícula
€ 80 Pagament únic
Quina és la quota de matrícula?
És el pagament que s’abona en inscriure l’alumne a Kumon
Per programa
€ 75 El mes


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre

Ressenyes de Google

Valoració global

5

De 10 ressenyes a Google

Fes lliscar el dit per veure’n més

Preguntes freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Els nostres alumnes

Fes lliscar el dit per veure’n més


Instal·lacions

KUMON CONNECT disponible
Transport públic - Tren
Accessibilitat
Classes presencials
Àrea de lectura independent
Classes online
Aparcament - Gratis
Transport públic - Autobús

Mapa i indicacions

Com s’hi arriba

C/ Sant Miquel, 16
El Masnou
Barcelona
08320

Selecciona el mitjà de transport


Cotxe

Des d’on vens?

Pregunta-ho a Claudia Vilà Alcoriza

Accepto els termes i condicions