Educació

Descobrir el potencial d’un infant no és suficient

oct 2019
Què és potencial? T’ho expliquem a Kumon, ja que som experts a desenvolupar-lo.
Què és potencial? T’ho expliquem a Kumon, ja que som experts a desenvolupar-lo.

Què és potencial? És la capacitat que tenim per aconseguir un objectiu. A Kumon som experts a desenvolupar el potencial d’aprenentatge dels infants. Per això és molt important potenciar el talent dels infants des de ben petits i ajudar-los a desenvolupar les habilitats que els obrin les portes dels seus somnis.

Si el potencial d’un infant no evoluciona, es queda en un descobriment. Per això és molt important potenciar el talent dels infants des de ben petits i ajudar-los a desenvolupar les habilitats que els obrin les portes dels seus somnis.

Nosaltres tenim un gran somni, el somni de contribuir a la pau mundial per mitjà de l’educació. Estem convençuts que ho aconseguirem descobrint el potencial de cada infant i desenvolupant les seves habilitats al màxim, formant així persones íntegres i capaces que contribueixin a la comunitat global.

La clau del nostre mètode educatiu és l’enfocament pedagògic, totalment individualitzat i basat a ensenyar-los a aprendre per ells mateixos, encara que no coneguin els materials. Això suposa capacitar els alumnes per estudiar conceptes nous sense haver d’ensenyar-los-els. Volem assegurar-nos que els nostres alumnes sempre sentin que poden avançar més, molt més, aprenent de manera autodidacta. Aquesta és l’essència del mètode Kumon i es pot aplicar a qualsevol aspecte de la vida.

Els nostres orientadors observen l’evolució de cada alumne i actuen amb orientacions dirigides a millorar la seva actitud davant l’aprenentatge i aplicar els procediments i hàbits més adequats perquè sigui cada vegada més autònom i gaudeixi del plaer d’aprendre per ell mateix.

Per això treballem sempre en un nivell adequat a la seva capacitat per a continguts de càlcul, si estudia Kumon Matemàtiques, o de competència lectora en castellà i anglès si estudia Kumon Lectura o Kumon English.

Quan l’alumne adquireix una base sòlida d’habilitats i coneixements, ha cultivat la confiança en ell mateix i sap treballar amb independència i responsabilitat, l’animem a continuar aprenent de manera autodidacta continguts acadèmics que estan per sobre del seu nivell escolar. Aquesta experiència autodidacta serà el veritable motor de l’evolució del seu potencial, el camí per desenvolupar al màxim la seva capacitat.

Toru Kumon deia: «El potencial de creixement mitjançant un aprenentatge autodidàctic és infinit». Deixa que el teu fill et sorprengui amb el seu potencial! Contacta amb el centre Kumon que tinguis més a prop.