Sobre el centre

KUMON CONNECT disponible Classes presencials Classes online

El centre Kumon Barcelona - Horta es troba en un barri de la ciutat de Barcelona, a pocs metres del passeig de Maragall i la plaça d’Eivissa. El centre va obrir les seves portes l’any 2006, en un petit local d’escassament 35 m2, i tres anys després es va traslladar a un carrer adjacent, a causa del gran augment d’alumnes.

Kumon és un mètode integral, multidisciplinari i totalment individualitzat. Els nostres alumnes adquireixen els coneixements que ofereixen els nostres tres programes, Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura i Kumon English, milloren les seves competències acadèmiques i, per tant, les seves qualificacions escolars.

Més de mil famílies han passat pel centre i han confiat en nosaltres i en el nostre mètode per tal que els seus fills adquireixin coneixements, confiança, seguretat, autoestima i, en definitiva, perquè siguin més feliços desenvolupant al màxim les seves capacitats intel·lectuals. Kumon també afavoreix la concentració, la disciplina, l’organització i la responsabilitat, desenvolupa la memòria i motiva l’autoaprenentatge.

Moltes famílies s’han mostrat alleujades en conèixer el nostre mètode, i han comentat que era el que havien estat buscant per al seu fill durant molt de temps.

El nostre local és espaiós, pràctic i lluminós. Consta d’una sala d’espera per als pares, un despatx i tres aules independents. La forma de treball és personalitzada amb cada alumne observant com desenvolupa les seves habilitats i ajudant-lo i acompanyant-lo en la seva evolució i autoaprenentatge.

Davant del local hi ha un petit parc infantil i una zona comercial amb aparcament. També es pot arribar al centre amb transport públic: estacions d’Horta o Vilapicina de la línia 5 de metro i autobusos H2, V23, V25, V27, 19, 102, 122 i 185.

Aquest centre Kumon ja ofereix KUMON CONNECT (més informació, aquí).

Sobre mi

Soc l’Amparo Bernal, orientadora de Kumon des de fa més de 12 anys. Soc psicòloga i he treballat en l’àrea clínica, educativa i judicial.

Vaig conèixer Kumon a través d’algunes mares que em van consultar sobre el meu parer sobre aquest mètode, que havien implantat a l’escola dels seus fills, i el vaig començar a investigar.

La primera cosa que em va seduir va ser l’exquisidesa del material, tan ben estructurat i pensat al detall, que a més comprenia des de nivells inicials per on comptar punts o figuretes fins a arribar a continguts de raonament abstracte i lògic i passava pels quatre pilars matemàtics: suma, resta, multiplicació i divisió. Actualment tenim dos programes més, també integrals: el de comprensió lectora i el d’anglès, amb els quals els pares se sorprenen que els seus fills no aconsegueixin llegir a l’escola i en sis mesos sí ho facin amb el nostre mètode. A més de tot el que s’ha explicat, hi ha dos nivells en què l’alumne treballa la grafomotricitat, és a dir, aprèn a agafar bé el llapis, la direccionalitat en l’espai i la pressió de traçat. Tot això és molt important per poder arribar a escriure clarament lletres i nombres, i a Kumon està molt ben pensat.

La segona cosa que em va agradar del mètode era que respectava l’atenció a la diversitat. Totes les persones poden fer Kumon perquè és un mètode individualitzat, és a dir, que el material és tan excepcional que es pot adaptar a cada persona i donar resposta a les seves necessitats educatives. Pot fer Kumon des d’un infant de 2 anys fins a una persona de 90 anys i, no només en funció de l’edat, sinó que també és recomanable tant per a infants amb certa discapacitat o trastorn com per als qui posseeixen altes capacitats.

He col·laborat amb el grup de treball sobre altes capacitats del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i he comprovat com els alumnes amb altes capacitats diagnosticades se senten frustrats per no poder desenvolupar les seves habilitats cognitives i, per tant, baixa el seu rendiment escolar. Alguns d’aquests alumnes han passat pel meu centre i he comprovat que s’estimulen, es motiven, gaudeixen i agraeixen quan les seves necessitats educatives es veuen cobertes amb Kumon.

La tercera cosa és que amb Kumon TOTS desenvolupen el seu potencial. Adquireixen confiança i seguretat perquè van superant els seus petits reptes. Els acompanyem i guiem en el seu aprenentatge cap al futur dins les seves particularitats personals. Em satisfà enormement com se senten quan surten de l’aula i a la sala d’espera se sent «HE PASSAT DE NIVELL!», o quan una alumna que mai no havia aprovat Matemàtiques m’envia una foto del seu examen amb un 7. És meravellós poder contribuir d’alguna forma en aquesta evolució acadèmica i personal, i poder fer que ells i les seves famílies, que han dipositat la seva confiança en nosaltres, se sentin més feliços.
 

Horaris

Dilluns
16:00 - 20:00
Dimarts
16:00 - 20:00
Dimecres
16:00 - 20:00
Dijous
16:00 - 20:00
Divendres
Tancat
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Quanta estona porta l’estudi diari?

L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.

Preus

Matrícula
€ 80 Pagament únic
Quina és la quota de matrícula?
És el pagament que s’abona en inscriure l’alumne a Kumon
Per programa
€ 80 El mes


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre

Preguntes freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Els nostres alumnes

Fes lliscar el dit per veure’n més


Instal·lacions

KUMON CONNECT disponible
Àrea de lectura independent
Classes presencials
Classes online
Sala d’espera
Aparcament - De pagament

Mapa i indicacions

Com s’hi arriba

C/ Petrarca, 44, bxs.
Barcelona
08031

Selecciona el mitjà de transport


Cotxe

Des d’on vens?

Pregunta-ho a Amparo Bernal Neto

Accepto els termes i condicions