Benvinguts al centre Kumon L'Hospitalet de Llobregat - Gran Via 2

El centre Kumon L’Hospitalet de Llobregat - Gran Via 2 va obrir les seves portes el setembre de 2012, amb la missió de contribuir al creixement i l’èxit acadèmic de cadascun dels seus alumnes i de millorar la seva comunitat per mitjà de l’educació i la formació de les futures generacions. Alumnes de totes les edats poden optar per aprendre matemàtiques i pels mètodes de lectura a través dels programes exclusius i d’èxit de Kumon.

A Kumon, els alumnes no només aprenen càlcul matemàtic i desenvolupen la seva competència lectora, sinó que, a més, adquireixen hàbit d’estudi, atenció, concentració, capacitat de treball, autonomia, autoestima, motivació per aprendre, etc. A més de millorar els seus resultats acadèmics, adquireixen una bona base de coneixements, habilitats i capacitats que els seran útils per a tota la vida.

Gràcies a la seva ubicació, al carrer de l’Arquitectura, de l’Hospitalet, que limita amb Barcelona, permet d’acostar el mètode Kumon tant a les famílies del barri de Santa Eulàlia, de l’Hospitalet de Llobregat, com del barri de la Marina, de Barcelona. Més de 200 famílies, totes elles altament compromeses amb l’educació dels seus fills, han confiat en el centre Kumon L’Hospitalet de Llobregat - Gran Via 2, igual que més de 4 milions ja ho han fet en centres Kumon de tot el món.

El centre disposa d’una sala d’espera per a la comoditat de pares i acompanyants. L'aula de treball és totalment diàfana i està organitzada per zones. Els alumnes són atesos d’una manera individual i personalitzada per un professorat titulat i format en el mètode Kumon.

Cada tarda, alumnes d’infantil, primària i secundària hi treballen en silenci i harmonia. Hi comparteixen espai des d’alumnes que comencen a comptar o a llegir les seves primeres paraules fins a alumnes que estan resolent equacions diferencials o analitzant textos de Rousseau. Cadascú treballa individualment, concentrat en la seva tasca, i ha de sortir satisfet pel resultat del seu esforç i disposat a continuar superant-se dia a dia.

 

Assignatures: Anglès, Matemàtiques, Lectura
Horari de classe
dilluns: De 16:30h a 19:30h
dimarts: De 16:30h a 19:30h
dimecres: De 16:30h a 19:30h
dijous: De 16:30h a 19:30h
Quotes
Inscripció: 50 €
Tema: 70 € per mes calendari
Fes clic aquí per contactar amb el centre.

Informa't de les nostres promocions

  • Trobeu-nos
    S'està carregant...
  • Kumon English Promotion