Benvinguts al centre Kumon Barcelona - Sant Andreu

Esperem que en breu molts més alumnes es puguin beneficiar, no només d’aprendre matemàtiques, sinó també de treballar un dels mètodes de lectura a través de l’experiència del mètode Kumon, que s’imparteix des de l’any 1954.

Pel nostre centre han passat molts alumnes i confiem que molts més se’n puguin beneficiar, ja que la missió de Kumon és formar persones responsables i competents tot descobrint el potencial de cada individu i desenvolupant al màxim la seva capacitat per així contribuir a la societat.

L’objectiu de Kumon és desenvolupar al màxim la capacitat de cada alumne, independentment de la seva edat i nivell escolar, d’aquesta manera busquem el seu punt ideal d’estudi, a fi que el material estigui perfectament adaptat a les necessitats de cada alumne. Per això, des del primer moment, l’alumne treballa amb una autoconfiança més gran, desenvolupant una capacitat d’estudi correcta que el fa ser capaç de treballar molt per sobre del seu nivell escolar d’una manera totalment autònoma.

El nostre centre és molt a prop de la parada de metro de Sant Andreu, amb una ubicació cèntrica al nostre barri, el que us facilita l’assistència.

A fi de poder oferir una àmplia oferta, l’horari del nostre centre és de dilluns a dijous, de 16:00 a 20:30 h.

 

Assignatures: Anglès, Matemàtiques, Lectura
Horari de classe
dilluns: De 16:00h a 20:00h
dimarts: De 16:00h a 20:00h
dimecres: De 16:00h a 20:00h
dijous: De 16:00h a 20:00h
Quotes
Inscripció: 70 €
Tema: 70 € per mes calendari
Fes clic aquí per contactar amb el centre.

Informa't de les nostres promocions

  • Trobeu-nos
    S'està carregant...
  • Kumon English Promotion