Autodidactes, competents i llestos per millorar la societat

des 2021
Per ordre d’aparició, d’esquerra a dreta.
Per ordre d’aparició, d’esquerra a dreta.

La missió de Kumon és contribuir al desenvolupament de la comunitat global a través de l’educació. Amb el mètode Kumon, descobrim el potencial de cada alumne i desenvolupem la seva capacitat al màxim perquè, d’aquesta manera, aporti el millor d’ell mateix a la societat.

Enhorabona a tots els alumnes que han completat els nostres programes! Gràcies per permetre’ns ajudar-vos a desenvolupar al màxim el vostre potencial d’aprenentatge amb els nostres programes educatius. Hem après molt de vosaltres!

María López, concloent de Kumon Lectura a Kumon Madrid - Plaza de España

«Kumon m’ha fet sentir segura a l’escola, perquè notava que dominava les assignatures i, concretament, Kumon Lectura m’ha ajudat a expressar-me correctament, ja que he ampliat molt el meu vocabulari i, sobretot, he desenvolupat la comprensió lectora. M’agrada molt la lectura; acostumo a llegir en les meves estones lliures i també quan estic atabalada, perquè m’ajuda a concentrar-me només en la lectura i a dissipar altres pensaments. L’escriptora que més admiro és J. K. Rowling per la quantitat d’idees creatives i originals que reposen en els llibres de Harry Potter. M’encantaria conèixer-la i que m’expliqués com se li van anar ocorrent tantes idees i com va aconseguir enllaçar una història amb tantes parts». Encara que la María encara no sap a què es vol dedicar quan sigui gran, serà escriptora de segona professió.

Susana Bernal, concloent de Kumon Matemàtiques a Kumon Madrid - Barrio del Pilar

«La Susana és una noia encantadora i completament autònoma. Es va proposar finalitzar el programa de matemàtiques i, malgrat poder dedicar a Kumon menys temps de l’habitual perquè ja estudiava a la universitat, hi ha insistit i insistit fins que ho ha aconseguit», ens diu l’Alberto Picciolato, director del centre Kumon Madrid - Barrio del Pilar, sobre la Susana Bernal, concloent de Kumon Matemàtiques al seu centre.

En paraules de la Susana: «Amb Kumon he après a ser més independent i a tenir més seguretat en mi mateixa. Sempre em van agradar les matemàtiques, però Kumon va ajudar a fer que m’agradessin encara més, ja que les entenia millor i això feia que em fossin més fàcils a classe. Kumon Matemàtiques m’ha ajudat en Matemàtiques, Física i Química».

Víctor Castellano, concloent de Kumon Matemàtiques a Kumon Salamanca - Alamedilla

La Carmen Chico, directora del centre Kumon Salamanca - Alamedilla, ens parla d’en Víctor Castellano, concloent de Kumon Matemàtiques del seu centre, de qui destaca que «ha estat un alumne molt autònom durant tot el procés, però especialment en els últims nivells en veure les seves metes cada vegada més assolibles».

En paraules d’en Víctor: «Crec que l’expressió “ser autodidacte” significa íntegrament ser responsable. La meva experiència a Kumon m’ha ajudat a l’escola, però el que més he d’agrair-li a Kumon és que m’ha ensenyat a introduir en les meves rutines l’hàbit d’estudi necessari per dormir tranquil a les nits, fins i tot en època d’exàmens».

Laura Rodríguez, concloent de Kumon Matemàtiques a Kumon Madrid - Ciudad Lineal

«La Laura és una alumna molt seriosa i responsable que hi ha posat molt interès i treball diari. Tenia il·lusió per acabar el mètode i li ha estat molt útil en els seus estudis», ens diu la Yolanda Montero, directora del centre Kumon Madrid - Ciudad Lineal, sobre la Laura Rodríguez, concloent de Kumon Matemàtiques al seu centre.

En paraules de la Laura: «Kumon no és un professor particular, sinó un mètode que t’ensenya a desenvolupar les teves capacitats de manera que, amb un simple exemple, puguis entendre el concepte i llançar-te al desafiament per tu mateix». Encara que no té gaire clar a què es vol dedicar de gran, sap que tindrà relació amb les matemàtiques: «Sempre m’han apassionat les matemàtiques i em semblen fonamentals per a la vida».