Lectura

Creix llegint amb la nova guia digital de lectures recomanades de Kumon

mar 2020
En la guia digital «Créixer llegint» trobaràs les lectures més adequades perquè el teu fill creixi com a lector.
La guia digital «Créixer llegint» conté una selecció de 420 lectures perquè el teu fill creixi com a lector.

La guia digital «Créixer llegint» ofereix una selecció de 420 lectures de diversos gèneres literaris, autors i èpoques amb les quals el teu fill podrà configurar el seu propi itinerari i créixer com a lector. A més, també podrà crear un diari de lectures personalitzat en què consultar i registrar els llibres que li agradaria llegir; valorar i recordar els llibres que ha llegit, i recomanar els que més li han agradat.

La lectura és la base de tot aprenentatge. Per això, Kumon ha creat la guia digital «Créixer llegint», que conté una selecció de 420 lectures triades per la seva qualitat i classificades en els diferents nivells de comprensió lectora pels quals passa un lector al llarg de totes les fases de la seva formació. Es tracta d’un material únic d’accés obert per a qualsevol usuari a través de www.crecerleyendo.es.       

En la guia digital «Créixer llegint» trobaràs:

  • Una selecció de 15 CD de cançons infantils que afavoreixen la iniciació a la lectura en els infants que encara no saben llegir o que comencen a fer-ho i amplien el seu vocabulari.
  • Una selecció acurada de 420 llibres de diversos gèneres literaris classificats per nivells per poder orientar i oferir lectures que s’adeqüin al nivell de comprensió lectora de cada lector.
  • Un diari de lectures personal en què registrar els llibres llegits i els que es vol llegir.
  • Informació i consells perquè qualsevol família sàpiga com crear un bon ambient lector a casa i fomentar en els seus fills el plaer per la lectura.
  • Breus articles sobre la importància de cantar cançons infantils a casa i llegir llibres en veu alta als infants més petits per estimular el seu interès per la lectura, entre d’altres.
Una classificació de lectures diferent per formar lectors competents

 

La guia digital «Créixer llegint» no se cenyeix a les indicacions generals del tipus «Llibre a partir de 6 anys» o «Llibre recomanat per a 3r de primària» que utilitzen alguns segells editorials, sinó que classifica els llibres en aquestes fases lectores:

  • No sap llegir (7A-6A-5A)
  • Comença a llegir (4A-3A-2A)
  • Ja llegeix sol (A-B-C)
  • Descobreix nous gèneres literaris (D-E-F)
  • Llegeix llibres més complexos (G-H-I)
  • Vol ser un lector crític (J+)

La bibliografia recomanada de Kumon forma part del programa Kumon Lectura, amb el qual el teu fill desenvoluparà una elevada competència com a lector alhora que adquireix autonomia i confiança en ell mateix. En vols saber més? Contacta amb el centre Kumon que tinguis més a prop.