Benvinguts al centre Kumon Viladecans - Centre

Vols aprendre matemàtiques?Vols estudiar amb un dels millors mètodes de lectura? Vine a Kumon Viladecans - Centre, al carrer de Pi i Maragall, núm. 22. Inaugurat el 2005, centenars de famílies s’han beneficiat de Kumon. En aquest temps hem format dos alumnes que han conclòs tots els nostres programes: en David, en Matemàtiques, i la Carla, en Lectura. Molts més estan a punt d’aconseguir-ho i així ser professionalment, en un futur, el que desitgin.

Kumon és un mètode d’aprenentatge que desenvolupa una sèrie d’habilitats i capacitats en els alumnes a través de dos programes: Lectura i Matemàtiques. El nostre objectiu és que els infants aconsegueixin aprendre a estudiar d’una manera autodidacta. En Lectura, es desenvolupa la comprensió lectora i en Matemàtiques, el càlcul mental. Els nostres programes són per a infants a partir de 2 anys. El mètode és completament individualitzat, s’adapta a les característiques de cada alumne.

El centre es troba al nucli antic de la població, amb facilitat d’aparcament, prop de l’ajuntament, del col·legi Sagrada Família, de la zona esportiva Atrium, del camp de futbol i de la biblioteca. A 9 minuts caminant de la zona nord i a 12 minuts de la zona del Vilamarina. El centre té un petit recinte d’espera.

 

Assignatures: Anglès, Matemàtiques, Lectura
Horari de classe
dilluns: De 16:30h a 19:30h
dimarts: De 16:30h a 19:30h
dimecres: De 16:30h a 19:30h
dijous: De 16:30h a 19:30h
Fes clic aquí per contactar amb el centre.

Informa't de les nostres promocions

  • Trobeu-nos
    S'està carregant...
  • Kumon English Promotion