Sol·licita informació

La teva tasca com a professor Kumon

Què espera Kumon de tu?

Com a empresari autònom, les decisions que prenguis repercutiran directament en els resultats del teu negoci, per la qual cosa hauràs de dedicar temps i diners a l’expansió del teu centre.

No només hauràs de guiar els alumnes en el seu aprenentatge, sinó també matricular-los, per aquest motiu has de ser una persona enèrgica, motivada i amb ganes d’invertir en els teus alumnes i en el teu centre.

Una part fonamental de la teva tasca serà donar a conèixer Kumon a la teva zona, a més d’atreure els alumnes que s’hi matriculin i contribuir al bon nom de la marca.

Per a això, t’hauràs d’envoltar d’un equip molt competent d’assistents, que, sota la teva direcció, ajudarà a donar suport i a educar els alumnes. Com que Kumon és una empresa dedicada a les persones, la teva labor també serà la d’ambaixador nostre a la teva zona, així com la de comunicar-te amb els infants, els pares i la comunitat local.

A més, seràs responsable de portar els expedients dels alumnes, gestionar els recursos econòmics i l’inventari, i complir els requisits legals.

I el que és més important: seràs educador i, com a tal, seràs responsable de l’orientació individualitzada que rep cadascun dels alumnes al teu càrrec per mitjà del mètode Kumon. Tu mateix et convertiràs en alumne, ja que aprendràs constantment dels teus companys, del personal i, és més, dels teus alumnes, a la qual cosa hi has de sumar l’estudi dels programes.

I Kumon, què t’ofereix a canvi?

Els teus èxits són tots teus. A més de poder disposar de les garanties que ofereix un model de negoci demostrat i amb l’aval d’una marca internacional, l’àmplia xarxa de suport de Kumon et donarà tota l’ajuda necessària perquè puguis prendre decisions de negoci ben fundades.

Tindràs a la teva disposició un coordinador, que et donarà suport en el teu camí cap a l’èxit, així com un experimentat Departament de Comunicació i Màrqueting per ajudar-te amb assessoria i materials de suport en la promoció del teu centre.
Amb el mateix esperit amb què advoquem per una educació individualitzada dels nostres alumnes, el teu desenvolupament professional continu és una prioritat. Amb una formació exhaustiva en el nostre mètode i model de negoci únics, estaràs preparat per a l’èxit des del primer dia.