Obre el teu centre Kumon

La teva tasca com a professor Kumon

Què espera Kumon de tu?

Kumon espera que facis les funcions pròpies tant de professor com de gestor del teu propi negoci. Els professors de Kumon són empresaris autònoms amb gran vocació educativa i esperit emprenedor.

Ambdues facetes són necessàries: ser un gran educador i coneixedor dels programes Kumon, i alhora tenir les competències pròpies d’un petit empresari.

Una part fonamental de la teva labor serà donar a conèixer Kumon a la teva zona d’influència, ja que generar una imatge de professionalitat i confiança en l’entorn és clau per a l’evolució del centre Kumon.

Per a això, t’hauràs d’envoltar d’un equip molt competent d’assistents, que, sota la teva direcció, ajudarà a donar suport i a educar els alumnes. Com que Kumon és una empresa dedicada a les persones, la teva labor també serà la d’ambaixador nostre a la teva zona, així com la de comunicar-te amb els infants, els pares i la comunitat local.

A més, seràs responsable de portar els expedients dels alumnes, gestionar els recursos econòmics i l’inventari, i complir els requisits legals.

I el que és més important: seràs educador i, com a tal, seràs responsable de l’orientació individualitzada que rep cadascun dels alumnes al teu càrrec per mitjà del mètode Kumon. Tu mateix et convertiràs en alumne, ja que aprendràs constantment dels teus companys, del personal i, és més, dels teus alumnes, a la qual cosa hi has de sumar l’estudi del material que utilitzem com a eina en cadascun dels nostres programes.

I Kumon, què t’ofereix a canvi?

Els teus èxits són tots teus. A més de poder disposar de les garanties que ofereix un model de negoci demostrat i amb l’aval d’una marca internacional, l’àmplia xarxa de suport de Kumon et donarà tota l’ajuda necessària perquè puguis prendre decisions de negoci ben fundades.

Rebràs el suport de diferents departaments i persones que vetllaran perquè l’evolució del teu negoci sigui la més propícia possible.

Kumon està pensat per a persones amb vocació educativa que es volen dedicar professionalment a treballar per i per a infants i famílies. Per a això posa a la disposició dels seus franquiciats una sèrie d’ajudes econòmiques molt significatives per a l’establiment inicial del centre educatiu franquiciat.

Informa’t de les nostres ajudes per a l’establiment inicial del negoci.

Document sobre obertures
Abre un centro