Educació

Uneix-te a Kumon, la franquícia educativa número 1 del món

jul 2022
La franquícia Kumon és un negoci rendible i satisfactori.
La franquícia Kumon és un negoci rendible i satisfactori.

Ens fa molta il·lusió poder dir que la demanda de Kumon no para de créixer; tant, que ens veiem en la necessitat d’obrir nous centres kumon per poder satisfer-la. Kumon és un negoci rendible perquè cada franquícia forma part de l’empresa multinacional educativa més gran del món; som capdavanters en educació extraescolar, gràcies a Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura i Kumon English.

A tot el món hi ha més de 25.000 centres kumon que acullen més de 4.000.000 d’alumnes. A Espanya, on ens vam establir ja fa 27 anys, superem els 20.000 alumnes i tenim més de 230 centres kumon repartits per 14 comunitats autònomes.

Continuem creixent

Si busques una franquícia rendible que, a més, t’aporti satisfacció tant professional com personal, Kumon és la teva oportunitat. Si et motiva ajudar els infants a construir un futur extraordinari mitjançant el desenvolupament de la seva capacitat d’aprenentatge, ets un professional emprenedor amb vocació educativa i no vols deixar d’aprendre, ets la persona que busquem!

Els nostres franquiciats compten amb un intens pla de formació i assessoria destinat a fer que els centres kumon siguin un èxit. A més, durant els dos primers anys de funcionament del centre, atorguem subvencions i ajudes a fons perdut que impulsen l’inici de l’activitat del centre Kumon.

La teva labor com a orientador de Kumon

L’èxit de Kumon està basat, entre altres factors, en la figura de l’orientador que dirigeix el centre. L’orientador franquiciat és clau per al model de Kumon, ja que es responsabilitza de guiar l’alumne en el seu procés d’aprenentatge amb motivació i confiança. Tots els orientadors de Kumon són professionals competents i compromesos, abocats a l’ensenyament i amb un profund desig de veure progressar els infants. Els orientadors de Kumon s’aparten del model tradicional d’ensenyament, que gira entorn de la figura del professor, i aposten per un model centrat en les necessitats reals de l’alumne.

Als centres kumon, els orientadors descobreixen el potencial d’aprenentatge de cada alumne i el desenvolupen al màxim. A través del nostre material didàctic, els ensenyen a aprendre per ells mateixos d’una manera senzilla, amb un mètode que empra com a eines les matemàtiques, la lectura i l’anglès.

Cada alumne és un món; per això, els nostres orientadors estableixen el punt de partida més adequat per a cada infant després de fer-ne la valoració a través d’una prova de diagnòstic i treballen amb ell d’una manera totalment individualitzada.

Pensa en gran, pensa en Kumon

Si vols un canvi en la teva vida i ser el teu propi cap, tenir un negoci rendible i comptar amb un equip de suport, obrir el teu propi centre Kumon és l’opció perfecta.

Què t’ofereix Kumon?
 

  • El suport de la multinacional educativa més gran del món.
  • Una franquícia amb baixa inversió inicial i grans beneficis.
  • Ajudes a fons perdut.
  • Assessorament estratègic, formació contínua i suport constant des del primer dia.
  • La possibilitat de conciliar feina i família.

Què espera Kumon de tu?

 

  • Faràs les funcions tant d’orientador com de director del teu propi centre. Els orientadors de Kumon són professionals autònoms amb gran vocació educativa i esperit emprenedor.
  • Donaràs a conèixer Kumon a la teva zona d’influència.
  • T’envoltaràs d’un equip molt competent d’assistents que, sota la teva direcció, proporcionaran suport i orientació als alumnes.
  • Seràs responsable de portar els expedients dels alumnes, gestionar els recursos econòmics del centre i complir els requisits legals.

Comptem amb tu!


Si et motiva ajudar els infants a construir un futur extraordinari desenvolupant la seva capacitat d’aprenentatge, tens un títol universitari, t’apassiona l’educació, vols emprendre en una franquícia rendible i no vols deixar d’aprendre, ets la persona que busquem! Si busques emprendre contribuint a millorar la societat a través de l’aprenentatge en una empresa flexible i líder del sector educatiu, Kumon és la teva oportunitat. Deixa’ns aquí les teves dades i contactarem amb tu.


Testimonis d’èxit dels nostres orientadors de Kumon

Els orientadors de Kumon presenten una gran varietat de perfils. Coneix la trajectòria d’alguns d’ells: https://www.kumon.cat/obre-un-centre-kumon/els-nostres-franquiciats/

 

Obrir la teva franquícia Kumon és una alternativa professional apassionant dins el sector educatiu amb l’aval d’una marca internacional capdavantera i la garantia que ofereix un model de negoci rendible que no para de créixer.