Educació

Consells per mantenir la motivació del teu fill amb Kumon a casa

abr 2020
Com es motiva els infants a aprendre
La motivació és molt important per continuar avançant amb el seu aprenentatge.

Aquests dies de confinament, aconseguir que els infants es concentrin i gaudeixin aprenent es pot convertir en un repte. Segueix aquests consells per ajudar el teu fill a continuar aprenent amb Kumon a casa.

1. Estableix un objectiu concret.

Per no perdre la motivació, és important establir una meta assolible a curt termini. L’orientador del teu centre et podrà ajudar a establir aquesta petita meta, perquè coneix perfectament la situació d’aprenentatge en què es troba el teu fill i les seves necessitats reals per continuar avançant gràcies al seguiment individualitzat que en fa.

2. Valora l’evolució del teu fill.

Una vegada plantejat l’objectiu, els pares heu d’esbrinar què pot motivar el vostre fill a aconseguir-lo; per exemple, obtenir un premi o un reconeixement, si encara és petit.

Si el teu fill ja és més gran, la motivació pot ser el repte de superar per ell mateix un exercici o problema. Aconseguir resoldre tot sol només l’ajudarà a reforçar la seva autoestima.


Els pares i educadors hem de treballar en equip per mantenir els infants motivats; és a dir, hem de fer una orientació adequada que permeti d’enfortir les habilitats dels nostres infants i incrementar la seva capacitat d’aprenentatge alhora que gaudeixen aprenent amb Kumon a casa.

Miguel Ángel González, director de zona de l’Oficina d’Altres Regions de Kumon, ens ho explica en aquest vídeo:

 

Continua aprenent amb Kumon! Si el teu fill encara no és alumne de Kumon, aquesta és la teva oportunitat.

 

Kumon ofereix:

  • Un pla d’estudi personalitzat per al teu fill.
  • Seguiment continu per part de l’orientador.

Treballarem en equip per ajudar el teu fill a afrontar amb èxit el pròxim curs escolar. Contacta amb el centre Kumon que tinguis més a prop.