Sobre el centre

Classes presencials Classes online KUMON CONNECT disponible
Benvinguts al centre Kumon Terrassa - Sant Pere!

El desenvolupament de l’aprenentatge acadèmic d’un infant en les seves diferents etapes és molt important perquè pugui sortir-se’n en qualsevol situació al llarg de la vida.

Per això, el nostre objectiu per a qualsevol infant que estudia Kumon és que aprengui a ser autònom i es converteixi en un alumne avantatjat amb una actitud positiva davant l’estudi. El nostre mètode permet que l’alumne gaudeixi aprenent per ell mateix, sempre guiat pel seu orientador, i prengui les regnes del seu propi procés d’aprenentatge de manera que adquireixi la confiança necessària.

Al centre Kumon Terrassa - Sant Pere volem potenciar les capacitats de cadascun dels nostres alumnes d’una manera individualitzada i adaptant-nos a les seves necessitats. Això, ho aconseguim a través de tres recursos a tall d’activitats extraescolars: Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura i Kumon English. Aquests tres programes estan dissenyats amb un material didàctic pensat per a l’autoaprenentatge que ajuda qualsevol infants a progressar i desenvolupar tot el seu potencial, independentment de l’edat o el curs escolar.

Primer de tot, fem una prova de nivell gratis a l’alumne per conèixer-ne el nivell acadèmic i descobrir-ne les capacitats mentre resol les activitats plantejades. A partir d’aquí, li facilitem el nivell adequat del material didàctic, que és propi de Kumon, i iniciem el procés d’assentar en l’aprenentatge una base sòlida d’autoconfiança. Així fomentem la seva habilitat d’aprendre per ell mateix, sempre amb la premissa de la motivació.

Treballar una mica cada dia amb els infants ens permet inculcar-los bons hàbits d’estudi, capacitat de concentració, un raonament lògic eficaç, l’hàbit lector i la seguretat en ells mateixos. A més, els podem ajudar a gestionar frustracions i, sobretot, a continuar desenvolupant capacitats o habilitats noves. Amb aquests petits triomfs, aconseguim el nostre objectiu més important: fer l’alumne cada dia més intel·ligent des de la base de l’autoaprenentatge i el gust per aprendre.

Demana una prova de nivell i valoració gratis sense compromís!
No dubtis a emplenar el formulari, i ens posarem en contacte amb tu per mantenir una entrevista informativa sense cap mena de compromís. En aquesta entrevista, farem una prova de nivell i una valoració de les capacitats acadèmiques dels teus fills i us explicarem detalladament com treballem, a més de tots els beneficis dels programes de Kumon.
Els programes que oferim estan oberts tot l’any i disposen de diferents modalitats d’estudi per adaptar-nos a la dinàmica setmanal de totes les famílies.

Aquest centre Kumon ja ofereix KUMON CONNECT (més informació, aquí).
 

Sobre mi

Hola, famílies!

Soc la Sara Olivera, orientadora del centre Kumon Terrassa - Sant Pere, i participo d’una manera activa en el mètode Kumon des de fa més de 10 anys.

Kumon va aparèixer en la meva vida quan començava els estudis d’Empresarials a la Universitat de Barcelona. Em van parlar del mètode i del centre Kumon Badalona - Pep Ventura, on he crescut i evolucionat personalment i professionalment.

He escollit dirigir la meva vida cap a Kumon i crear el meu propi centre una vegada que he estat mare. M’ha fet reflexionar sobre tot allò après a Kumon i la importància d’estar al costat dels més petits en la seva fase d’aprenentatge.

En aquests anys, he estat gaudint de la meva feina dia rere dia, i tot, gràcies als alumnes, que fan que cada dia sigui un dia especial, ple de moments, experiències i sensacions úniques. Aquests petits moments d’aprenentatge que passes al seu costat són els que et proporcionen il·lusió i motivació per continuar evolucionat com a orientadora.

El centre Kumon Badalona - Pep Ventura m’ha aportat i m’ha sabut transmetre al 100 % l’entusiasme i la passió per aquest mètode tan màgic. Allà vaig descobrir les meravelles que ofereix Kumon a qualsevol infant de qualsevol edat amb resultats increïbles, tant en habilitats, capacitats i aptituds davant l’estudi com per saber afrontar en la vida real les situacions quotidianes essent persones resolutives.

Cada infant té el seu propi context intra- i interpersonal, i mitjançant l’observació podem saber quines són les seves emocions i pensaments i com es poden sentir en cada moment davant el repte que se’ls proposa. Una vegada aconseguit el triomf, és molt motivador per a mi veure les seves emocions d’alegria i la motivació per continuar creixent i per voler continuar aprenent. Motivar-los i trobar la manera que tinguin interès per aprendre és crucial, ja que, si un infant no té interès ni motivació, no podrà aconseguir un aprenentatge significatiu.

A partir d’ara, tinc al davant un procés espectacular i meravellós durant el qual gaudiré des del minut u amb cadascun dels meus alumnes.

 

Horaris

Dilluns
10:00 - 12:30
16:30 - 20:00
Dimarts
10:00 - 12:30
16:30 - 20:00
Dimecres
10:00 - 12:30
16:30 - 20:00
Dijous
10:00 - 12:30
16:30 - 20:00
Divendres
Tancat
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Quanta estona porta l’estudi diari?

L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.

Preus

Matrícula
€ 80 Pagament únic
Quina és la quota de matrícula?
És el pagament que s’abona en inscriure l’alumne a Kumon
Per programa
€ 75 El mes


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre

Ressenyes de Google

Valoració global

5

De 13 ressenyes a Google

Fes lliscar el dit per veure’n més

Preguntes freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Els nostres alumnes

Fes lliscar el dit per veure’n més


Instal·lacions

Classes presencials
Classes online
Sala d’espera
KUMON CONNECT disponible
Àrea de lectura independent
Aparcament - De pagament
Transport públic - Autobús

Mapa i indicacions

Com s’hi arriba

Plaça del Triomf, 31
Terrassa
Barcelona
08225

Selecciona el mitjà de transport


Cotxe

Des d’on vens?

Pregunta-ho a Sara Olivera Cámara

Accepto els termes i condicions