Anglès

Estudiar anglès a l’estiu amb Kumon English

jul 2020
Classes d’anglès per a infants amb Kumon
Classes d’anglès per a infants amb Kumon

L’estiu és l’època ideal per estudiar anglès i, sens dubte, Kumon English és la millor opció. Amb les nostres classes d’anglès per a infants, el teu fill millorarà la seva comprensió lectora mentre aprèn anglès.

Les classes d’anglès per a infants amb Kumon English ajuden els alumnes a aprendre l’idioma i adquirir una elevada capacitat de lectura i comprensió de textos originals en anglès; a més, també els aporta tots els beneficis del mètode Kumon, que els ensenyarà a aprendre d’una manera autodidacta i els dotarà de les eines que necessiten per convertir-se en persones intel·ligents, competents i responsables.

El material didàctic de Kumon English està dissenyat per a infants a partir de 2 anys.

Per què has d’estudiar anglès amb Kumon English?

  1. Kumon English proporciona una immersió lingüística personalitzada que treballa cada dia les quatre destreses bàsiques en l’aprenentatge d’idiomes: escoltar, parlar, llegir i escriure.
  2. El seu sistema d’àudios triats de manera individualitzada centra l’atenció sobre el tema d’estudi concret que l’alumne tractarà.
  3. Aquest programa promou el desenvolupament de l’autonomia i l’autoaprenentatge perquè l’alumne no depèn d’un professor o un grup durant el seu aprenentatge.
  4. Amb Kumon English, les notes d’Anglès a l’escola milloren en poc temps.
  5. Un contacte diari i de curta durada amb l’anglès és molt més efectiu per a l’aprenentatge que un altre d’esporàdic i de llarga durada.
  6. Amb aquest programa, els alumnes amplien contínuament el seu vocabulari i adquireixen una bona pronunciació.
  7. Les classes d’anglès per a infants de Kumon English es poden seguir des de qualsevol lloc del món, gràcies a la modalitat de classes online, encara que també és possible assistir a classes presencials o combinar classes online i presencials.
La lectura és la peça clau per estudiar anglès

 

En els primers nivells, els alumnes es diverteixen escoltant i repetint cançons i àudios en anglès amb accent 100 % nadiu. Així, adquireixen la comprensió auditiva i entrenen l’oïda. A més, després reprodueixen oralment cada àudio.

Segons progressen pels nivells, els alumnes van adquirint més coneixements sobre el món a través de la lectura d’una àmplia selecció d’obres de diferents tipus en anglès, i aprenen a valorar la cultura i la filosofia d’altres països gràcies a diferents obres literàries. En definitiva, Kumon English proporciona una immersió lingüística natural i progressiva.

Com funciona Kumon English?

Kumon English es compon de 21 nivells. Les classes d’anglès per a infants comencen amb exercicis de repetició senzills i van augmentant en complexitat fins a arribar a la lectura de textos originals. Tots els nivells disposen d’un llibre acompanyat d’un CD. A més de resoldre els quadernets, l’alumne escolta el CD, repeteix el que ha sentit i llegeix en veu alta cada dia.

El procés d’aprenentatge el supervisa i guia un orientador, un professional que domina la metodologia i acompanya l’alumne perquè sempre estigui en el punt ideal de treball, disposi de material adaptat a la seva capacitat i tingui uns objectius personalitzats d’aprenentatge.

Aquest és el moment ideal per estudiar anglès amb Kumon English. Contacta amb el teu centre Kumon més proper.