Anglès

El doble benefici d’aprendre anglès amb Kumon English

oct 2019
Com ser autodidacte i alhora aprendre anglès amb Kumon
Un alumne, ja autodidacte, mentre aprèn anglès amb Kumon English.

Ser autodidacte és, juntament amb saber anglès, una de les qualitats més buscades en els candidats a un lloc de treball. Kumon English aporta als infants, des de petitons, aquest doble benefici i els prepara per a les noves professions del futur.

L’objectiu de Kumon English és desenvolupar un nivell avançat de capacitat de comprensió lectora mitjançant l’aprenentatge autodidacte i, per a això, desenvolupar el gust per aprendre anglès és el primer pas.

Això s’aconsegueix amb la immersió lingüística personalitzada, a càrrec d’un orientador. Això marca la diferència respecte a altres mètodes d’ensenyament, ja que permet a cada alumne d’avançar en funció de la seva capacitat, que va desenvolupant cada dia sense límit d’edat o curs escolar. o curs escolar. L’estructura del material didàctic i l’orientació a l’aula són determinants perquè l’alumne vagi desenvolupant l’autonomia i l’autodidactisme.

L’alumne aconsegueix tots aquests beneficis sense haver d’estudiar de la forma tradicional: escolta els àudios, repeteix el que escolta i millora la pronunciació en anglès, mira dibuixos, resol exercicis seguint exemples i llegeix històries.

Com ser autodidacte

L’alumne no aprendrà com ser autodidacte si simplement estudia una vegada i una altra l’anglès après a l’escola, ja que ser autodidacte implica desenvolupar la capacitat d’aprendre allò que a un li és desconegut sense que li ho ensenyin. Un alumne només serà capaç de desenvolupar la capacitat per a l’aprenentatge autodidacte si estudia contingut que estigui per sobre del seu nivell escolar.

Mentre avança pels nivells d’anglès de Kumon English, l’alumne s’enfronta a vocabulari i frases que no coneix. En aquests moments, el vocabulari i la gramàtica que ha adquirit prèviament l’alumne prèviament mitjançant l’aprenentatge autodidacte són els fonaments que li permeten de llegir aquestes paraules i oracions noves.

Per ser autodidacte cal desenvolupar una actitud positiva davant l’aprenentatge

Nosaltres ajudem l’alumne a ser autodidacte afavorint que desenvolupi una bona actitud davant l’estudi que li permetrà el següent:

  • Tenir metes d’avançament clares i el desig d’aconseguir-les.
  • Ser seriós amb els estudis i estar molt motivat per perseguir les metes de forma activa.
  • Ser entusiasta amb la idea de continuar aprenent per ell mateix malgrat afrontar dificultats.

A Kumon, centrem l’atenció sobre els continguts concrets del tema d’estudi que l’alumne tractarà, sempre respectant tant el seu nivell de vocabulari com el seu coneixement de la gramàtica i adaptant-nos absolutament al seu ritme d’avançament.

El punt de partida per aprendre anglès, que sigui fàcil!

L’orientador aplica un test de nivell en anglès a l’alumne en l’entrevista inicial per conèixer la seva capacitat acadèmica i decidir amb això el punt de partida. En el cas dels alumnes més petits, es comença pel maneig del llapis i el nivell inicial del programa.

L’alumne nou comença en un nivell per sota de la seva capacitat acadèmica amb l’objectiu que sigui capaç d’aconseguir un nombre elevat de qualificacions màximes i, d’aquesta manera, desenvolupi la confiança en ell mateix.

A mesura que vagi avançant progressivament cap a nivells d’anglès més avançats, aniran millorant el seu interès i la seva motivació envers l’estudi. A més, l’alumne ha de començar en un nivell que li permeti de gaudir estudiant per ell mateix durant algun temps sense que ningú no li ensenyi. D’aquesta manera, adquirirà l’hàbit d’estudiar els fulls tot sol.

Aprendre anglès d’una manera natural

El programa s’ha dissenyat pensant que l’alumne pugui consultar el llibre del CD mentre escolta el que diuen les veus en anglès del CD. De la mateixa manera, els temes d’estudi dels fulls comencen amb paraules i frases, i passen gradualment a les oracions i estructures més complexes. A més, en els nivells dedicats a l’aprenentatge de la gramàtica, a l’alumne se li proporcionen oracions d’exemple i notes explicatives quan apareixen temes d’estudi nous. En consultar els exemples i les notes quan formula les seves pròpies oracions, l’alumne aprèn les normes gramaticals i assimila l’estructura de les oracions d’una manera natural.

Llegir i escoltar alhora

Escoltar el CD facilita la lectura en veu alta i aquesta, al seu torn, ajuda l’alumne a millorar la seva pronunciació en anglès i a desenvolupar la confiança que té en ell mateix. En escoltar els CD i llegir en veu alta d’una manera adequada, l’alumne és capaç d’associar els sons en anglès amb la seva grafia i el seu significat mentre gaudeix resolent els exercicis, a més de dominar eficaçment els temes d’estudi.

Quant temps dediquem al dia a aprendre anglès?

Perquè l’alumne mantingui la concentració i no perdi la motivació per continuar estudiant Kumon English per ell mateix, el temps d’estudi adequat ronda els 30 minuts diaris.

Els alumnes més petits que només siguin capaços d’estudiar concentrats i motivats durant 10 minuts no cal que estudiïn 30 minuts i, si encara no manegen el llapis correctament, hi ha la possibilitat de fer servir simultàniament els fulls de maneig del llapis. L’important és que ho gaudeixin! L’orientador del centre us donarà sempre la pauta més adequada perquè cada infant estudiï a casa de la manera més eficaç, adaptada sempre a les seves necessitats.

Conèixer la capacitat de l’alumne i desenvolupar la seva actitud davant l’estudi fa possible poder aplicar una projecció d’estudi i una orientació individualitzades que li permetin d’avançar per sobre del seu nivell escolar.

Si vols que el teu fill gaudeixi del doble benefici d’aprendre anglès amb Kumon, contacta amb el teu centre Kumon.