Infantil

El teu fill té 2 anys? Ja està llest per ser més intel•ligent amb Kumon

feb 2019
La capacitat d’aprenentatge dels infants es pot desenvolupar a partir dels 2 anys amb Kumon.
La capacitat d’aprenentatge es pot desenvolupar a partir dels 2 anys amb Kumon.

Moltes persones pensen que els infants petits només dibuixen i fan gargots. No obstant això, la primera infància és molt important per als infants perquè hi assenten les bases per a l’aprenentatge i el desenvolupament de les seves capacitat, habilitats i potencialitats, ja que assimilen molt bé els estímuls intel·lectuals. A més, aprenen molt estant en contacte amb altres infants.

No hem d’oblidar que els infants gaudeixen aprenent! Aconseguir que tinguin una bona actitud davant l’aprenentatge és possible si se’ls ofereixen experiències positives que despertin la seva curiositat, ja que s’entusiasmen i experimenten la sensació de triomf. Quan als infants els resulta divertida una activitat, ja sigui estudiar o jugar, poden assolir nivells de concentració molt superiors dels que un adult podria esperar. Això succeeix a mesura que augmenta la seva capacitat acadèmica i es desenvolupa el seu potencial d’aprenentatge al màxim.

A partir dels 2 anys la capacitat d’aprenentatge dels infants es pot desenvolupar amb el mètode Kumon; d’aquesta manera, adquireixen un avantatge important que els permet de gaudir de tota la seva etapa escolar. Com ho aconseguim? Individualitzant l’aprenentatge i proporcionant-los el material didàctic d’acord amb la seva capacitat perquè es mantinguin motivats i concentrats.

L’orientador del teu centre valorarà si l’infant està preparat per romandre assegut i concentrat durant un curt període de temps. Si es donen aquestes circumstàncies i l’infant ja parla, Kumon el pot ajudar a adquirir una actitud positiva davant l’estudi a través dels seus programes: Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura i Kumon English. El treball diari és el primer pas perquè progressi assimilant i reforçant nous conceptes d’una manera individualitzada, al seu ritme i sense sobreesforços.

Pas a pas amb Kumon

En els primers nivells, creem una base sòlida per a l’aprenentatge dels infants i treballem la seva actitud perquè, en una segona etapa, siguin capaços d’avançar cap a continguts desconeguts d’una manera autònoma.

Quan un infant està en el seu punt ideal d’aprenentatge, aprèn ràpidament i domina coneixements cada vegada més avançats d’una manera progressiva. Per això és important començar en un nivell d’estudi que li sigui còmode, perquè l’infant pugui treballar des del principi sol, concentrat i a bon ritme, amb la intenció que aprengui d’una manera autodidacta.

Kumon Lectura compta amb material didàctic creat especialment per als nivells inicials de lectura, dirigits principalment a infants que encara no saben llegir. En aquests nivells, l’alumne aconseguirà llegir per ell mateix paraules completes i oracions amb fluïdesa. La millora de la competència lectora els ajudarà a gaudir d’un progrés més alt en la resta de les matèries, a comprendre tots els conti nguts millor i a pensar amb més rapidesa.

Kumon Matemàtiques també prepara els més petits per millorar les seves capacitats des dels primers nivells. Els alumnes aprendran a comptar, a escriure els nombres, a millorar el traç i a fer sumes i restes mentalment des de ben petits. Cada concepte que s’aprèn condueix i prepara l’alumne per al següent.

Amb Kumon English, el teu fill obrirà la seva ment a l’anglès d’una manera natural i aprendrà a pensar en aquest idioma a través de la comprensió de textos en llengua anglesa progressivament més difícils, fins a arribar a textos de gran complexitat. Els infants adquireixen un vocabulari ampli, aprenen a dominar l’estructura pròpia de l’idioma i aconsegueixen una elevada capacitat de comprensió lectora en llengua anglesa, a més de l’habilitat de parlar en anglès amb fluïdesa.

Contacta amb el centre Kumon que tinguis més a prop.