Educació

Com es pot desenvolupar el potencial dels infants

oct 2019
Orientació personalitzada.
Orientació personalitzada.

Els nostres programes per desenvolupar al màxim el potencial dels teus fills: Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura i Kumon English són per a tots els infants, tant si tenen altes capacitats o necessiten ajuda addicional com si no. Amb l’orientació, cada infant anirà creant el seu propi camí d’aprenentatge treballant a un ritme i un nivell adequats per a ell. D’aquesta manera, ens assegurem que desenvolupa una base sòlida que l’ajudi a elevar al màxim el seu potencial d’aprenentatge i la confiança en ell mateix.

Això, ho aconseguim tenint en compte els aspectes següents:

Punt de partida

Després d’una prova de nivell inicial i amb el suport de la família, treballem junts per construir la seva confiança i desenvolupar les seves habilitats d’aprenentatge i l’hàbit d’estudi. Des del primer dia i a mesura que desenvolupa l’hàbit d’estudi diari i aprèn dels quadernets, potenciem la seva capacitat de concentració. El primer és tenir una postura adequada i un ritme de treball constant.

Aprendre per ell mateix

A mesura que l’alumne avança cap a continguts que no havia vist abans, comença a aprendre per ell mateix seguint les pautes de l’orientador i les instruccions i els exemples que veu en els fulls d’estudi. L’alumne es basa en allò que ha après en els fulls d’estudi, corregeix els seus propis errors, aprèn a seguir les pistes que aporta el material i desenvolupa la capacitat de treballar concentrat durant 30 minuts.

Confiança en les seves habilitats

Per tal que l’alumne guanyi confiança en les seves habilitats, és molt important desenvolupar la seva capacitat d’atenció. Els pares han de crear a casa un espai adequat on pugui treballar cada dia, estar pendents que no pari fins a acabar els exercicis, marcar les hores d’inici i fi, i registrar els errors perquè pugui corregir-los immediatament i aprendre d’ells.

Aplaudir els seus triomfs i celebrar els seus avanços

D’aquesta manera, ajudem a construir la seva confiança i mantenim la seva motivació per aprendre.

Créixer amb l’aprenentatge

Una vegada que hagi desenvolupat una base sòlida i la independència per aprendre dels fulls d’estudi, començarà a ser capaç d’estudiar continguts cada vegada més difícils, ja que sabrà que té l’habilitat per aconseguir-ho.

Deixa que el teu fill et sorprengui amb el seu potencial! Busca el centre Kumon que tinguis més a prop.