Educació

Cinc consells per resoldre correctament els exercicis del método Kumon a casa

oct 2019
Consells per fer els exercicis del mètode Kumon a casa
Consells per fer els exercicis del mètode Kumon a casa.

Hi volem col·laborar amb alguns trucs sobre la millor manera de motivar els infants perquè facin els exercicis Kumon a casa. Hem recopilat cinc consells amb els quals pots ajudar els teus fills a fer els exercicis del mètode Kumon a casa.

Per a moltes famílies Kumon, l’octubre pot ser un mes atrafegat: el curs ja està ben avançat i les vacances són molt a prop. Algunes famílies han de recórrer a ajuda extra per organitzar totes les activitats, per la qual cosa hi volem col·laborar amb alguns trucs sobre la millor manera de motivar els infants perquè facin els exercicis Kumon a casa. Hem recopilat cinc consells amb els quals pots ajudar els teus fills a fer els exercicis del mètode Kumon a casa:

  • Fixar una rutina

Estableix una hora i un lloc fixos per fer els exercicis del mètode Kumon a casa. Tria una hora que s’ajusti a la rutina dels teus fills: pot ser al matí, just després d’esmorzar, o tan bon punt tornin de l’escola.

  • Predicar amb l’exemple

Mentre els teus fills estiguin fent els seus exercicis Kumon, aprofita el temps per fer les tasques domèstiques que tens pendents. Complir amb les teves obligacions mentre ells compleixen amb les seves els ensenya que els pares també tenen responsabilitats. Per reforçar més encara aquest missatge, assegura’t que animes la persona que en té cura a fer les seves tasques al mateix temps que els teus fills.

  • Gestionar les prioritats

A mesura que avança el curs escolar, a alguns pares els costa cada vegada més mantenir una rutina diària. Els objectius a llarg termini ajuden els teus fills a gestionar les seves prioritats. Ajuda’ls a organitzar per ordre de prioritat les seves activitats en funció dels seus objectius a llarg termini. En gestionar eficaçment les seves prioritats, segueixen compromesos amb fer els exercicis del mètode Kumon a casa.

  • Celebrar els èxits, ja siguin grans o petits

Encoratjar i elogiar són dues estratègies importants a les quals poden recórrer les famílies per mantenir la motivació dels seus fills. Elogia els teus fills per fer els exercicis Kumon sense que els ho demanis o per resoldre correctament exercicis complexos.

  • Ser sistemàtic

Ser sistemàtic és clau per garantir que els teus fills fan els exercicis del mètode Kumon a casa. Si tens previst absentar-te mentre acostumen a fer els exercicis de Kumon, assegura’t que la persona a càrrec coneix la seva rutina.

Vols desenvolupar al màxim el potencial dels teus fills? Contacta amb el teu centre Kumon més proper.