Anglès

Aprendre anglès amb cançons en anglès per a infants

mai 2021
Les cançons en anglès per a infants ajuden a desenvolupar la memòria i a ampliar el vocabulari.
Les cançons en anglès per a infants ajuden a desenvolupar la memòria i a ampliar el vocabulari.

La capacitat dels infants per aprendre idiomes és enorme. Com més aviat comencin a aprendre un idioma, abans l’assimilaran de forma natural. És important fer que aquest aprenentatge sigui divertit i, per a això, no hi ha res millor que les cançons en anglès per a infants.

En l’educació infantil, les cançons per a infants són la manera més fàcil i eficaç de proporcionar un vocabulari ric i variat. Mentre escolten i canten en anglès, es familiaritzen amb l’idioma, exerciten la memòria i creixen en un entorn que facilitarà l’aprenentatge d’aquest idioma en la seva vida diària. Encara que al principi no entenguin les paraules, memoritzen la lletra guiant-se per la melodia i el ritme dels seus temes preferits. De mica en mica van retenint les paraules de la cançó, amplien el seu vocabulari i recursos, i aprofundeixen en el significat a mesura que escolten cançons noves.

Tots aquests beneficis expliquen que cada vegada més científics recomanin, tal com feia el professor Toru Kumon, la presència de la música en la rutina diària dels més petits.

Per tot això, és imprescindible que les famílies incorporin cançons en anglès per a infants en les seves activitats quotidianes.

Coneixes els gustos musicals dels teus fills? Els ensenyes vídeos amb cançons per a infants? A casa escolteu cançons en anglès per a infants? Si encara no ho has fet, aquest és el moment ideal per començar a introduir-los en l’idioma d’una manera rítmica i divertida.

A continuació, compartim algunes cançons en anglès per a infants que ens recomanen els nostres experts per començar a aprendre anglès.

Comencem amb cançons precioses que ajudaran els teus fills a desenvolupar la concentració:

Hello, Hello
Head, Shoulders, Knees and Clap!
Twinkle, Twinkle, Little Star
Old MacDonald


Seguim amb cançons que els ajudaran a aprendre frases, de mica en mica.

1, 2, 3, 4, 5, Clap! Clap!
Blue Bird
Finger Family
The Hokey-Pokey


Una vegada que hagin après unes quantes frases, estaran preparats per escoltar cançons en anglès per a infants més complexes, amb oracions completes, i seran capaços de repetir-les i cantar-les per ells mateixos.

The Muffin Man
Are You Sleeping?
Happy Birthday to You
Sunday, Monday, Tuesday



El moment perfecte per aprendre amb Kumon English

Kumon English proporciona una immersió lingüística personalitzada en l’educació infantil, perquè treballa cada dia les quatre destreses bàsiques en l’aprenentatge d’idiomes: escoltar, parlar, llegir i escriure. El contacte diari i de curta durada amb l’anglès és molt més efectiu per a l’aprenentatge que l’acostament esporàdic i de llarga durada.

El nostre programa d’anglès per a infants es pot començar amb 2 anys. En els primers nivells, els alumnes es diverteixen escoltant i repetint cançons en anglès per a infants i àudios amb accent 100 % nadiu. Així, adquireixen la comprensió auditiva i entrenen l’oïda. A més, després reprodueixen oralment cada àudio.

Kumon English es compon de 21 nivells. Comença amb exercicis de repetició senzills, i la dificultat va augmentant fins a arribar a la lectura de textos originals en anglès.

Tots els nivells d’aprenentatge de Kumon English tenen un llibre acompanyat de pistes d’àudio. A més de resoldre els quadernets, l’alumne escolta les pistes, repeteix el que ha sentit i llegeix en veu alta, de manera que empra els cinc sentits per estudiar en anglès.

Kumon English es pot seguir des de qualsevol lloc del món gràcies a la modalitat de classes online, encara que també és possible assistir a classes presencials o combinar classes online i presencials. Contacta amb el centre Kumon que tinguis més a prop.