Rosana Calvo Angurel

Sobre el centre

Matrícula gratis Informa’t de les nostres promocions

El centre Kumon Vilanova i la Geltrú - Sant Jordi imparteix el mètode Kumon a través de tres programes: Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura i Kumon English. El nostre mètode té una llarga trajectòria i l’experiència de ser impartit en 51 països del món.

El seu èxit rau en la combinació de l’esforç tenaç amb una orientació adequada, la coordinació i comunicació constants entre alumne, orientador i família, i el respecte al ritme de l’alumne.

El treball del mètode requereix veure Kumon com un projecte a llarg termini, en què es van adquirint habilitats i desenvolupant la intel·ligència i les capacitats de l’alumne de forma constant i progressiva mitjançant el plantejament ferm d’objectius i estratègies pensades per a cada alumne d’una manera individualitzada.

Es tracta de capacitar l’alumne mitjançant una orientació adequada en l’estudi dels nostres materials d’una manera autodidacta.
 

Soc la Rosana Calvo i dirigeixo el centre Kumon Vilanova i la Geltrú - Sant Jordi des de l’any 2012. Vaig conèixer el mètode quan hi vaig matricular el meu fill, i posteriorment es va convertir en un projecte personal i laboral.

La satisfacció personal i l’emoció de veure cada dia com evolucionen, progressen i creixen personalment els meus alumnes és una cosa que no es pot explicar amb paraules.

És un repte constant de pensar i repensar estratègies, d’aprendre dels alumnes i d’intentar fer-ho cada dia millor.
 

Horaris

Dilluns 16:30 - 19:30
Dimarts 12:30 - 14:00
16:30 - 19:30
Dimecres 16:30 - 19:30
Dijous 12:30 - 14:00
16:30 - 19:30
Divendres Tancat
Dissabte Tancat
Diumenge Tancat

Preus

Pagament únic
Matrícula € 60
Quina és la quota de matrícula?
És un pagament únic que s’abona en inscriure el teu fill a Kumon per primer cop
El mes
Per programa € 68


El teu fill ha d’anar al centre Kumon fins a dos dies per setmana


Els altres cinc dies ha de treballar a casa
 Quanta estona porta l’estudi diari?
L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. Ara mateix, l’estudi es fa cada dia a casa, però reprendrem les classes als centres tan aviat com sigui segur.
Transport públic - Tren
Accessibilitat
Àrea de lectura independent
Aparcament - Gratis
Transport públic - Autobús

Com s’hi arriba

Av. Garraf, 58
Vilanova i la Geltrú
Barcelona
08800
Cotxe
Matrícula gratis

Preguntes més freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Pregunta’ns