Sobre el centre

Classes online KUMON CONNECT disponible Classes presencials

El centre Kumon Vilanova i la Geltrú - Sant Jordi imparteix el mètode Kumon a través de tres programes: Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura i Kumon English. El nostre mètode té una llarga trajectòria i l’experiència de ser impartit en 51 països del món.

El seu èxit rau en la combinació de l’esforç tenaç amb una orientació adequada, la coordinació i comunicació constants entre alumne, orientador i família, i el respecte al ritme de l’alumne.

El treball del mètode requereix veure Kumon com un projecte a llarg termini, en què es van adquirint habilitats i desenvolupant la intel·ligència i les capacitats de l’alumne de forma constant i progressiva mitjançant el plantejament ferm d’objectius i estratègies pensades per a cada alumne d’una manera individualitzada.

Es tracta de capacitar l’alumne mitjançant una orientació adequada en l’estudi dels nostres materials d’una manera autodidacta.

Aquest centre Kumon ja ofereix KUMON CONNECT (més informació, aquí).

Sobre mi

Soc la Rosana Calvo i dirigeixo el centre Kumon Vilanova i la Geltrú - Sant Jordi des de l’any 2012. Vaig conèixer el mètode quan hi vaig matricular el meu fill, i posteriorment es va convertir en un projecte personal i laboral.

La satisfacció personal i l’emoció de veure cada dia com evolucionen, progressen i creixen personalment els meus alumnes és una cosa que no es pot explicar amb paraules.

És un repte constant de pensar i repensar estratègies, d’aprendre dels alumnes i d’intentar fer-ho cada dia millor.
 

Horaris

Dilluns
16:30 - 19:30
Dimarts
12:30 - 14:00
16:30 - 19:30
Dimecres
16:30 - 19:30
Dijous
12:30 - 14:00
16:30 - 19:30
Divendres
Tancat
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Quanta estona porta l’estudi diari?

L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.

Preus

Matrícula
€ 70 Pagament únic
Quina és la quota de matrícula?
És el pagament que s’abona en inscriure l’alumne a Kumon
Per programa
€ 75 El mes


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre

Preguntes freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Els nostres alumnes

Fes lliscar el dit per veure’n més


Instal·lacions

Àrea de lectura independent
Classes online
KUMON CONNECT disponible
Transport públic - Tren
Accessibilitat
Classes presencials
Aparcament - Gratis
Transport públic - Autobús

Mapa i indicacions

Com s’hi arriba

Av. Garraf, 58
Vilanova i la Geltrú
Barcelona
08800

Selecciona el mitjà de transport


Cotxe

Des d’on vens?

Pregunta-ho a Rosana Calvo Angurel

Accepto els termes i condicions