Sobre el centre

Classes online KUMON CONNECT disponible Classes presencials

Vols aprendre matemàtiques? Vols estudiar amb un dels millors mètodes de lectura? Desitges que els teus fills aprenguin anglès amb un mètode atractiu i adaptat a alumnes des dels dos anys?

Vine al centre Kumon Viladecans - Centre, al carrer de Pi i Maragall, núm. 22! Inaugurat el 2005, centenars de famílies s’han beneficiat ja del mètode Kumon.

En aquest temps, hem format tres alumnes que han conclòs Kumon Matemàtiques, i la primera alumna de Catalunya que ha conclòs Kumon Lectura cursant primària. Molts més estan a punt d’aconseguir-ho i professionalment seran el que desitgin en un futur.

Kumon és un mètode d’aprenentatge que desenvolupa una sèrie d’habilitats i capacitats en els alumnes a través de tres programes: Kumon Lectura, Kumon Matemàtiques i Kumon English.

El nostre objectiu és que els infants aconsegueixin aprendre a estudiar d’una manera autodidacta. A Kumon Lectura, es desenvolupa la comprensió lectora, a Kumon Matemàtiques, el càlcul mental, i a Kumon English, la capacitat de comprendre textos en llengua anglesa.

Els nostres programes són per a infants a partir de dos anys. El mètode és completament individualitzat, s’adapta a les característiques de cada alumne.

El centre es troba al nucli antic de la població, prop de l’ajuntament, del col·legi Sagrada Família, de la zona esportiva Atrium, del camp de futbol i de la biblioteca, i és fàcil aparcar-hi. Està a nou minuts caminant de la zona nord i a dotze minuts de la zona del centre comercial Vilamarina. El centre té una petita zona d’espera.

Aquest centre Kumon ja ofereix KUMON CONNECT (més informació, aquí).

Sobre mi

Hola! Soc la Montserrat Aracil Boza, encara que normalment se’m coneix com a «la Montse, de Kumon».

Ja fa bastants anys que vaig fer un pas molt gran en la meva vida. Després d’una llarga trajectòria dedicant-me a la psicologia i la logopèdia, vaig decidir dedicar-me a formar alumnes que gaudissin treballant, estiguessin motivats, tinguessin ganes d’aprendre i fossin persones felices.

Vaig conèixer Kumon llegint una revista de pedagogia. Jo, una persona amb anys d’experiència en l’àmbit psicopedagògic, dedicada a la docència i a la reeducació de l’aprenentatge, tenia dubtes sobre l’eficiència d’un mètode que oferia els beneficis i canvis en els alumnes que Kumon anunciava. No vaig trobar una manera millor d’esbrinar què era allò i vaig decidir que els meus fills havien de fer el mètode. Al principi, tot m’era estrany: quaderns cada dia, més deures, sense descans… però em va sorprendre que, al poc temps, els meus fills haguessin incorporat Kumon com un hàbit més en la seva vida. El millor va ser que les notes i la confiança en ells mateixos havien millorat molt Va ser aquí quan vaig decidir que havia de difondre el mètode i fer-lo arribar a com més famílies, millor.

Aquests van ser els meus inicis a Kumon. Des d’aquell moment, la formació i els meus alumnes són les meves prioritats. Amb el temps he comprovat que Kumon ofereix més avantatges del que havia pensat, i tant el meu objectiu com el del meu equip consisteixen a desenvolupar el potencial de creixement que té cadascun dels nostres alumnes.

Al centre Kumon Viladecans - Centre trobaràs un equip pedagògic que treballa en conjunt i que està dedicat a formar persones responsables i competents, orientadors que busquen el potencial de cada alumne i el desenvolupament màxim de les seves capacitats per poder contribuir a la seva felicitat i a una societat millor.
 

Horaris

Dilluns
15:00 - 19:00
Dimarts
15:00 - 19:00
Dimecres
15:00 - 19:00
Dijous
15:00 - 19:00
Divendres
Tancat
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Quanta estona porta l’estudi diari?

L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.

Preus

Matrícula
€ 80 Pagament únic
Quina és la quota de matrícula?
És el pagament que s’abona en inscriure l’alumne a Kumon
Per programa
€ 78 El mes


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre

Ressenyes de Google

Valoració global

5

De 33 ressenyes a Google

Fes lliscar el dit per veure’n més

Preguntes freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Els nostres alumnes

Fes lliscar el dit per veure’n més


Instal·lacions

Classes online
KUMON CONNECT disponible
Transport públic - Tren
Classes presencials
Sala d’espera
Aparcament - Gratis
Transport públic - Autobús

Mapa i indicacions

Com s’hi arriba

C/ Pi i Margall, 22, local 1
Viladecans
Barcelona
08840

Selecciona el mitjà de transport


Cotxe

Des d’on vens?

Pregunta-ho a Montserrat Aracil Boza

Accepto els termes i condicions