Cori Meury Scavini

Sobre el centre

Classes presencials Classes online

Kumon Tarragona - Joan XXIII té una trajectòria de 12 anys. En aquest període de temps, al voltant de mil alumnes de tota la província de Tarragona han triat aprendre matemàtiques i lectura en aquest centre amb els nostres programes Kumon Matemàtiques i Kumon Lectura. Els nostres alumnes han obtingut grans èxits; entre ells m’agradaria destacar els qui han finalitzat tots els nivells i els qui han aconseguit beques en centres d’estudi d’alt rendiment. Dins els diferents mètodes de lectura i matemàtiques existents, ens diferenciem per oferir un aprenentatge personalitzat.

Enguany hem començat amb el nostre programa de Kumon English, del qual esperem obtenir els mateixos èxits.

El nostre mètode aconsegueix que els alumnes estudiïn en el punt ideal d'aprenentatge. D’aquesta manera, adquireixen confiança i motivació, i desenvolupen les seves capacitats al màxim. Aprenen per ells mateixos a treballar d’una manera autònoma, ja que el desenvolupament de l’autoaprenentatge és una de les nostres metes. No hem d’oblidar que també adquireixen bons hàbits d’estudi i aprenen a treballar amb atenció. És una gran satisfacció tant per a pares com per a professors veure els infants treballar d’una manera autònoma, concentrats, motivats i guanyant en autoestima.

Al Centre Kumon Tarragona - Joan XXIII es pot arribar còmodament amb cotxe i, si es vol aparcar, hi ha un aparcament a pocs metres de distància. Es troba entre El Corte Inglés i el centre comercial Parc Central. Disposa d’una zona o terrassa on poden esperar els pares.
 

Em dic Cori Meury i soc la directora del centre Kumon Tarragona - Joan XXIII.

Soc llicenciada en Ciències Químiques. Com la meva intenció era dedicar-me a l’educació, també vaig obtenir el certificat d’aptitud pedagògica (CAP). Enguany m’he certificat com a instructora de Mindfulness per a infants i adolescents. He treballat de professora interina en instituts d’ensenyament secundari i actualment sóc membre del Consell Municipal de Formació Professional i Ocupació de Tarragona.

Preocupada per l’evolució de l’educació a Espanya i amb fills en edats escolars, una amiga em va parlar del mètode Kumon. Em vaig interessar per saber en què consistia i vaig veure clarament que era el que buscava per als meus fills. Com no hi havia cap centre Kumon a Tarragona, després de més de 20 anys dedicada a oferir classes particulars a alumnes de secundària, vaig començar un nou projecte obrint el meu propi centre Kumon.

Em considero una professora privilegiada, ja que puc oferir una formació personalitzada i individualitzada a infants de totes les edats fent servir les eines necessàries perquè cadascun avanci segons les seves capacitats, sense tenir-ne en compte l’edat ni el curs escolar. L’única diferència entre infants de diferents capacitats és el temps que triguen a assolir els continguts del material d’estudi; uns van molt ràpid i d’altres més a poc a poc, però tots ho aconsegueixen. Cap infant no ha de pensar que no està al nivell dels altres, així com tampoc ha de sentir que n’està per sobre. L’autoestima, la confiança i la motivació són fonamentals per al seu desenvolupament intel·lectual.

Hi ha altres mètodes, però cap com Kumon. El material que està a la meva disposició és excel·lent i en mi trobareu una orientadora entusiasta, amb una gran formació i experiència, i totalment dedicada als vostres fills. Vull conèixer-los i adaptar l’ús dels materials als seus propis ritmes d’aprenentatge.

Per acabar, compartiré amb vosaltres alguns comentaris d’alumnes i pares del meu centre:

«M’hauria agradat començar abans.»

«El meu fill camina més confiat i dret, sembla més alt! Gràcies per augmentar la seva autoestima, ara se sent més segur.»

«Me’n considero fan des que vaig començar, el recomano a tots els qui em pregunten.»

«Em sembla increïble el que ha arribat a llegir el meu fill des que està fent Kumon Lectura. Abans no aconseguia que llegís res; ara, fins i tot jo estic llegint més.»

«Kumon m’ha ajudat molt, el meu fill és més autònom i segur.»

«Kumon ha marcat la diferència en l’educació dels meus fills.»

«Gràcies a l’autoestima guanyada des que ve a Kumon, la meva filla ha millorat en totes les assignatures.»

«Avui a l’escola m’han felicitat per atrevir-me a fer un exercici a la pissarra que no sabia fer ningú.»

«El meu professor m’ha preguntat com m’ho feia per resoldre equacions de segon grau sense emprar-ne la fórmula.»

«He fet un examen a l’escola, he acabat molt abans que la resta dels meus companys de classe i m’ha donat temps a buscar-hi errors, m’ha anat molt bé!»

«Kumon m’ha facilitat molt l’accés a la universitat.»

Horaris

Dilluns 16:30 - 19:00
Dimarts 16:30 - 19:00
Dimecres 16:30 - 19:00
Dijous Tancat
Divendres 14:30 - 18:00
Dissabte Tancat
Diumenge Tancat

Preus

Pagament únic
Matrícula € 65
Quina és la quota de matrícula?
És un pagament únic que s’abona en inscriure el teu fill a Kumon per primer cop
El mes
Per programa € 65


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre
 Quanta estona porta l’estudi diari?
L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.
Àrea de lectura independent
Classes presencials
Classes online
Aparcament - De pagament
Transport públic - Autobús

Com s’hi arriba

C/ Joan Baptista Plana, 19, local 1.
Tarragona
43005
Cotxe
Prova de nivell gratis

Preguntes més freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Pregunta’ns