Sobre el centre

Classes presencials KUMON CONNECT disponible Per a alumnes de l’escola
El centre Kumon St. Patrick’s International School obre les seves portes a l’octubre del 2023 per oferir el mètode com a activitat extraescolar als alumnes de l’escola. S’hi imparteix el programa Kumon Matemàtiques en anglès per tal de mantenir la immersió lingüística que es proporciona al centre educatiu.

Kumon és una de les empreses d’educació més grans del món: té presència en més de 60 països i compta amb més de 4 milions d’alumnes. La nostra virtut més gran és la individualització que oferim per adaptar-nos a les peculiaritats de cada alumne. Per això, podem treballar amb alumnes des dels dos anys d’edat. A Kumon, el nostre objectiu és desenvolupar al màxim el potencial d’aprenentatge dels nostres alumnes per aconseguir que siguin capaços d’abordar continguts que estan per sobre dels corresponents al seu nivell escolar i que ho facin d’una manera autònoma i amb una actitud positiva davant l’estudi. A més, millorem la seva concentració, l’hàbit d’estudi i l’autoestima.

Beneficis del mètode Kumon:
  • Construeix una base sòlida educant els hàbits de l’alumne i la seva capacitat d’estudi.
  • Desperta la seva motivació per aprendre, gràcies a un mètode 100 % individualitzat.
  • Desenvolupa la seva confiança i la creativitat mitjançant l’aprenentatge autodidacte.
Al centre Kumon St. Patrick’s International School oferim l’activitat de Kumon també en format digital per treballar a la tablet a través de la nostra aplicació KUMON CONNECT. El material és exactament el mateix que es fa servir en paper i els infants utilitzen un llapis digital.

Treballar amb KUMON CONNECT té molts beneficis:
  • Aprenentatge en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.
  • Experiència excel·lent d’educació digital sense perdre els beneficis cognitius de l’escriptura manual i amb el nostre suport.
  • Intercanvi d’informació diàriament entre el centre i l’alumne.
  • Ajustaments immediats en la programació si detectem que cal fer-los, però sense que l’alumne hagi de venir al centre.
  • Material qualificat per Kumon i després l’alumne corregeix els seus errors.
  • Més informació disponible en temps real sobre el treball a casa de cada alumne.

Si us interessa que els vostres fills comencin a treballar amb el mètode Kumon, no dubteu a emplenar el formulari de contacte fent clic en el botó de sota per concertar una prova de nivell i una entrevista informativa sense cap compromís.

Aquest centre Kumon ja ofereix KUMON CONNECT (més informació, aquí).

Avís: Aquest centre Kumon només admet alumnes matriculats en aquesta escola.

Sobre mi

Soc la Susana Olmos, orientadora del mètode Kumon i, des del principi del mes d’octubre del 2023, tinc el privilegi de dirigir el centre Kumon St. Patrick’s International School, a Sant Joan Despí.

La meva relació amb Kumon ve de lluny; de fet, Kumon és present en la meva vida des de fa més de 25 anys. Tinc l’honor de ser la filla d’una de les primeres orientadores del mètode a Espanya.

Durant la meva etapa universitària, vaig tenir l’oportunitat de treballar com a assistent al centre de la meva mare, i així vaig poder conèixer el mètode de prop i veure en primera línia els resultats que s’obtenen gràcies a l’esforç i el treball diaris.

El camí de la vida em va portar a desenvolupar-me professionalment en un sector totalment diferent, i durant 28 anys molt productius, alhora que enriquidors, vaig créixer tant en l’àmbit personal com en el professional.

Tanmateix, sempre he estat vinculada al mètode d’una manera o una altra, ja que a més, i per sobre de tot, soc mare Kumon. Els meus tres fills fan Kumon des dels 2 anys d’edat. Això em permet tenir una visió encara més propera, si és possible, del que Kumon suposa tant per als alumnes com per a les seves famílies.

Com a mare Kumon, descobreixo cada dia els beneficis que Kumon ha aportat i continua aportant als meus tres fills, tant en el seu desenvolupament acadèmic com en el seu creixement personal. La capacitat d’esforç i el treball diaris, la satisfacció en aconseguir els reptes que es proposen i les habilitats autodidactes que han anat adquirint al llarg d’aquests anys els converteixen en persones més responsables i autònomes. Aquests valors els proporcionen molta seguretat i confiança en ells mateixos, valors que els acompanyen actualment en el seu dia a dia i els continuaran acompanyant en el futur.

El mes de setembre del 2021, vaig emprendre el projecte de la meva vida amb molta il·lusió: dirigir el meu propi centre, el centre Kumon Sant Joan Despí - Torreblanca.

Cada dia em sento molt afortunada per l’oportunitat que em dona el mètode Kumon en poder dedicar-me a transmetre les meves vivències en primera persona, i també per ser testimoni de tots els beneficis que aporta el mètode als meus alumnes perquè puguin desenvolupar les seves capacitats al màxim i gaudeixin cada dia del procés.

Un dels aspectes que més m’agrada del mètode és que és totalment personalitzat i respectuós amb la capacitat i el ritme d’aprenentatge de cada alumne. La meva tasca com a orientadora és mantenir la motivació de l’alumne oferint-li un pla d’estudi diari amb el qual puguem anar marcant objectius molt concrets perquè vagi avançant en el desenvolupament de les seves capacitats i coneixements. Així, el puc guiar per anar desenvolupant totes les habilitats necessàries per a l’aprenentatge autodidacte que li permetrà anar avançant tot sol i augmentar la seva autonomia.

Kumon és una gran empresa dedicada a l’educació des del 1954, any en què el primer alumne, el fill del fundador, Toru Kumon, va començar a estudiar amb el mètode. Des de llavors, més de 4 milions d’alumnes de tot el món han pogut gaudir del mètode. Tots els orientadors ens beneficiem mútuament compartint els nostres coneixements i les nostres experiències, ens formem contínuament i millorem dia a dia per aconseguir l’objectiu del mètode: «Descobrir el potencial de cada individu i desenvolupar la seva capacitat al màxim, amb la finalitat de formar persones íntegres i competents, i així contribuir a la comunitat global».

Si vols conèixer millor el mètode, no dubtis a contactar amb mi. Estaré encantada de concertar una entrevista inicial per explicar-te amb més profunditat la manera de treballar del mètode i també poder conèixer el teu fill. Li podem fer una prova de diagnòstic gratis i sense compromís. Això ens ajudaria a conèixer el nivell d’inici dins els programes de Kumon, així com començar a descobrir el seu potencial i determinar objectius específics de treball.

Estaré encantada de rebre-us!
 

Horaris

Dilluns
Tancat
Dimarts
17:00 - 18:00
Dimecres
Tancat
Dijous
Tancat
Divendres
17:00 - 18:00
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Quanta estona porta l’estudi diari?

L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.

Preus

Matrícula
€ 80 Pagament únic
Quina és la quota de matrícula?
És el pagament que s’abona en inscriure l’alumne a Kumon
Per programa
€ 88 El mes


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre

Preguntes freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Els nostres alumnes

Fes lliscar el dit per veure’n més


Instal·lacions

Classes presencials
KUMON CONNECT disponible
Accessibilitat
Sala d’espera
Aparcament - Gratis
Aparcament - De pagament
Transport públic - Autobús

Mapa i indicacions

Com s’hi arriba

C/ Major, 37-39
Sant Joan Despí
08970

Selecciona el mitjà de transport


Cotxe

Des d’on vens?

Pregunta-ho a Susana Olmos Castellvell

Accepto els termes i condicions