Sobre el centre

KUMON CONNECT disponible Classes presencials Classes online

El centre Kumon Sitges - CC Oasis es troba al centre comercial Oasis de Sitges. Kumon Sitges - CC Oasis va obrir les seves portes el novembre del 2003 per oferir als seus alumnes la possibilitat d’aprendre matemàtiques a través del mètode Kumon. Des del 2009, quan es va produir el llançament de Kumon Lectura a Espanya, el centre també ofereix als seus alumnes l’oportunitat d’aprendre habilitats amb la lectura. El centre ha crescut estant a la mateixa ubicació: dels 20 m2 els primers anys fins als gairebé 60 m2 actuals. El gener del 2018, Kumon España va llançar el programa Kumon English i el nostre centre va ser escollit com un dels centres pioners. El setembre del 2018 vam obrir la inscripció per a Kumon English a tothom. El nostre centre té una petita sala d’espera i un gran pati davant de la porta.

Kumon Sitges - CC Oasis porta més de 15 anys ajudant els seus alumnes a través del mètode Kumon a desenvolupar la seva màxima capacitat. Els nostres alumnes, tant de Kumon Matemàtiques com de Kumon lectura o Kumon English, adquireixen habilitats per a tota la vida. Estem orgullosos de poder dir que un dels nostres concloents de Kumon Matemàtiques ha estat una alumna de primària.

Kumon Sitges - CC Oasis es troba al centre del poble. Tenim parades d’autobús a prop: una a la carretera de Vilafranca (davant de Can Robert) i l’altra a la carretera de Vilanova. L’estació de tren està a 2 min del centre Kumon. Estem davant de la parada de taxi. Hi ha una zona d’aparcament a la zona Can Robert i zona blava davant del local.

Aquest centre Kumon ja ofereix KUMON CONNECT (més informació, aquí).

Sobre mi

Vaig conèixer Kumon el 1993 com a mare i assistent en un centre Kumon. Malgrat haver gaudit de les matemàtiques i la lectura durant la meva infància, i fins i tot a la universitat de Ciutat del Cap, el que més em va sorprendre de Kumon va ser la seva metodologia i el procés d’aprenentatge.

El 2003 vaig obrir el meu propi centre a Sitges, Espanya. En aquests anys he tingut el privilegi d’impartir aquesta metodologia a més de 850 alumnes que estudien al meu centre durant una mitjana de 30 mesos. Durant els seus 16 primers anys, Kumon Sitges ha tingut diversos alumnes concloents en Kumon Matemàtiques i Kumon Lectura. La més jove va ser una alumna de primària d’11 anys en Kumon Matemàtiques.

Kumon no és una reparació puntual ni una fórmula màgica. Requereix dels alumnes molt treball, constància, perseverança i la voluntat pròpia per millorar, i paciència i motivació per part dels pares. El meu centre és conegut pels seus resultats excel·lents i per la quantitat d’alumnes als quals atreu. Kumon necessita el compromís dels alumnes, dels seus pares i el meu per assegurar un futur d’èxit. Treballant junts es poden resoldre els desafiaments que tenen els infants i alumnes. Afrontem el futur amb confiança.
 

Horaris

Dilluns
16:30 - 19:30
Dimarts
16:30 - 19:30
Dimecres
16:30 - 19:30
Dijous
16:30 - 19:30
Divendres
Tancat
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Quanta estona porta l’estudi diari?

L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.

Preus

Matrícula
€ 70 Pagament únic
Quina és la quota de matrícula?
És el pagament que s’abona en inscriure l’alumne a Kumon
Per programa
€ 75 El mes


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre

Ressenyes de Google

Valoració global

5

De 11 ressenyes a Google

Fes lliscar el dit per veure’n més

Preguntes freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Els nostres alumnes

Fes lliscar el dit per veure’n més


Instal·lacions

KUMON CONNECT disponible
Transport públic - Tren
Sala d’espera
Classes presencials
Àrea de lectura independent
Classes online
Aparcament - Gratis
Transport públic - Autobús

Mapa i indicacions

Com s’hi arriba

C/ Sinia Morera, s/n, local 63
Sitges
Barcelona
08870

Selecciona el mitjà de transport


Cotxe

Des d’on vens?

Pregunta-ho a Anna Di Bartolo in Fourie

Accepto els termes i condicions