Sobre el centre

Classes online Classes presencials KUMON CONNECT disponible
Benvinguts al centre Kumon Santa Coloma de Gramenet - Centre! Som al carrer Sant Carles, 52.

El mètode Kumon es basa a potenciar les capacitats individuals que destaquen en cada infant perquè, aprofitant-les, aprenguin més ràpid i d’una manera més autònoma. Sembla fàcil, però com ho aconsegueixen els nostres alumnes?

- Amb l’ajuda de l’orientador, que fomenta l’actitud de «Mira, jo sol!»

- Amb l’acompanyament de la família, que a casa reforça el pensament de «Que bé que ho he fet!»

- Amb l’esforç de l’alumne, que treballa una miqueta cada dia per poder dir: «Ho he aconseguit!»

Aquestes tres frases les solem dir quan som petits, però, si ho pensem un segon, resulta que no ens acompanyen durant tota la vida.

A través dels nostres tres programes (Kumon Lectura, Kumon Matemàtiques i Kumon English) volem aconseguir que, a més de millorar el nivell acadèmic en matemàtiques, lectura i anglès, els nostres alumnes també adquireixin eines tan importants com una gran capacitat de concentració, un eficaç raonament lògic, un hàbit d’estudi sa i seguretat en ells mateixos.

Aquest centre Kumon ja ofereix KUMON CONNECT (més informació, aquí).
 

Sobre mi

Soc la Diana Giner, directora del centre Kumon Santa Coloma de Gramenet - Centre, professora i mare de l’Àlex, alumne de Kumon.

Quan el meu fill va començar tercer de primària, em vaig adonar que necessitava adquirir l’hàbit de treball i posar-se les piles en mates. Llavors, vaig començar a buscar informació sobre com el podia ajudar i vaig descobrir Kumon! L’evolució de l’Àlex em va sorprendre tan positivament que vaig voler conèixer més a fons el mètode i involucrar-m’hi d’una manera activa.

Efectivament, aspectes com la confiança en ell mateix o la manera d’afrontar els errors, que treballava en el programa de Kumon Matemàtiques, s’estenien a la resta de les matèries i situacions del seu dia a dia, i vaig voler formar part d’una cosa així de potent i bonica.

Vaig tancar la meva etapa en el món de l’ensenyament per a adults, en el qual havia dut a terme gran part de la meva trajectòria professional, per tornar a la meva vocació: treballar directament amb petites persones que estan en ple desenvolupament construint les bases tant conceptuals com procedimentals de tot allò que els servirà en el futur. Per això, em vaig formar en el mètode i em vaig adonar que encaixava completament amb la meva manera de pensar.

Ara que soc orientadora de Kumon, he estat capaç de dotar de significat real conceptes com el reforç positiu, l’aprenentatge significatiu o l’adaptació a cada alumne. No és una tasca fàcil, però és fascinant veure que absolutament tot sorgeix de l’infant que tenim davant i que només es tracta de saber com observar. Com a orientadora, tot això és molt gratificant, però com a mare o pare, quan ho descobreixis (si és que no ho has fet ja), comprovaràs que és encara millor!

Horaris

Dilluns
09:00 - 14:00
16:30 - 19:30
Dimarts
09:00 - 14:00
16:00 - 19:30
Dimecres
09:00 - 14:00
16:30 - 19:30
Dijous
09:00 - 14:00
16:00 - 19:30
Divendres
Tancat
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Quanta estona porta l’estudi diari?

L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.

Preus

Matrícula
€ 75 Pagament únic
Quina és la quota de matrícula?
És el pagament que s’abona en inscriure l’alumne a Kumon
Per programa
€ 75 El mes


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre

Ressenyes de Google

Valoració global

5

De 19 ressenyes a Google

Fes lliscar el dit per veure’n més

Preguntes freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Els nostres alumnes

Fes lliscar el dit per veure’n més


Instal·lacions

Classes online
Classes presencials
Accessibilitat
KUMON CONNECT disponible
Àrea de lectura independent
Transport públic - Metro
Aparcament - De pagament
Transport públic - Autobús

Mapa i indicacions

Com s’hi arriba

C/ Sant Carles, 52
Santa Coloma de Gramanet
08922

Selecciona el mitjà de transport


Cotxe

Des d’on vens?

Pregunta-ho a Diana Giner Manrique

Accepto els termes i condicions