Anna Olmos Castellvell

Sobre el centre

Matrícula gratis Classes presencials

El centre Kumon Sant Joan Despí - Torreblanca va obrir les seves portes el gener del 2009. S’hi imparteixen els programes Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura i Kumon English. Kumon és una de les empreses d’educació més grans del món, té presència en 51 països i compta amb més de 4 milions d’alumnes. Actualment, disposem de tres programes diferenciats. La nostra virtut més gran és la individualització per adaptar-nos a les peculiaritats de cada alumne. Per això, podem treballar amb alumnes des dels dos anys d’edat fins a adults. A Kumon, el nostre objectiu és desenvolupar al màxim el potencial d’aprenentatge dels nostres alumnes fent que siguin capaços d’abordar continguts per sobre dels que treballen en el seu nivell escolar, autònoms i amb una actitud positiva davant l’estudi, a més d’incrementar la seva concentració, hàbit d’estudi i autoestima.

El centre Kumon Sant Joan Despí - Torreblanca es troba en un passatge veïnal per a vianants i disposa de sala d’espera per als pares, una àmplia aula de treball multidisciplinari, zona específica per a alumnes d’infantil, despatx per atendre visites i fer les entrevistes amb les famílies, i climatització. Davant del centre hi ha l’aparcament del Parc de Torreblanca, que és públic i gratuït.

Torreblanca és un barri tranquil que permet un accés fàcil de famílies dels municipis limítrofs a través del transport públic:

  • Parada d’autobusos 63 i L46 (que fa la ruta des del parador de Sant Just fins a l’avinguda Salvador Allende, a Cornellà de Llobregat).
  • Parada del Trambaix de Torreblanca (línia T3) a 5 minuts escassos caminant del centre.
  • Autobusos interurbans: L50, L51, L57, L60, L61, L62, L64 i L65.

Si esteu interessats que els vostres fills comencin a treballar amb el mètode Kumon, no dubteu a emplenar el formulari de contacte fent clic en el botó de sota, i podreu concertar una prova de nivell i una entrevista informativa sense cap compromís.

Em dic Anna Olmos i soc orientadora Kumon des del gener del 2007, encara que conec el mètode de primera mà des de molt abans. Podria dir que la meva relació amb Kumon és més familiar que professional, ja que soc la segona generació d’orientadores Kumon de la meva família: la meva mare va ser una de les primeres orientadores del mètode a Espanya.

Durant els meus anys d’universitària, vaig compaginar els meus estudis amb la feina com a assistent Kumon al Col·legi Montserrat de l’avinguda Vallvidrera. Em sorprenia en veure com alumnes d’infantil, per mitjà del treball diari, eren capaços de fer operacions molt per sobre del que era esperable per la seva edat.

En acabar la carrera, vaig estar treballant durant vuit anys en el Departament d’Administració i Finances d’una empresa del sector sanitari. Aquell va ser el moment en què vaig decidir dedicar un any als meus estudis de màster. Després d’acabar-los, havia de decidir cap a on orientar la meva carrera professional i sentia la profunda convicció que volia treballar en alguna cosa que em fes sentir que contribuïa d’alguna manera a millorar i ajudar els altres.

El gener del 2007 em vaig fer orientadora Kumon. Vaig començar treballant al Col·legi Natzaret Esplugues i vaig reprendre la meva feina al Col·legi Montserrat, tot, compaginat amb col·laboracions en estudis de recerca acadèmica en l’àmbit universitari. De mica en mica, la meva involucració i motivació per treballar amb Kumon eren cada vegada més grans, fins que el 2009 vaig obrir el meu propi centre a Sant Joan Despí.

L’aspecte que més m’agrada del mètode és la individualització, poder treballar amb qualsevol tipus d’alumne: des d’infants amb altes capacitats fins a alumnes amb dificultats. M’encanta veure com, per mitjà del reforç positiu i la motivació, els alumnes són capaços de superar-se ells mateixos, cadascú al seu ritme. I també m’encanta no posar límits a l’aprenentatge dels meus alumnes, ensenyar-los a creure en ells mateixos i a veure que per mitjà de l’esforç diari poden aconseguir grans triomfs, i que descobreixin la satisfacció en l’aprenentatge i se sentin molt bé amb ells mateixos en superar-se. Per a mi són vitals la col·laboració i la comunicació amb els pares, ja que són la clau de la motivació dels nostres alumnes i permeten una evolució millor.

Amb Kumon es treballa una miqueta cada dia; dos dies la setmana, al centre, on el nostre personal qualificat supervisa l’evolució correcta de l’alumne, i la resta de dies, a casa, on els pares tenen un paper molt important fomentant el reforç positiu en el procés d’aprenentatge dels seus fills. Gràcies a l’estudi diari del nostre material, l’alumne va adquirint nous continguts d’una manera seqüenciada i per mitjà d’exemples, la qual cosa millora les seves habilitats d’estudi i augmenta la confiança en ell mateix.

Em sento una persona molt afortunada: treballo en una cosa que m’apassiona i cada dia és especial perquè el comparteixo amb més de 100 infants i famílies úniques i especials.

Esperem poder conèixer-te aviat.
 

Horaris

Dilluns 16:00 - 20:00
Dimarts 16:30 - 20:00
Dimecres 16:00 - 20:00
Dijous 16:30 - 20:00
Divendres Tancat
Dissabte Tancat
Diumenge Tancat

Preus

Pagament únic
Matrícula € 80
Quina és la quota de matrícula?
És un pagament únic que s’abona en inscriure el teu fill a Kumon per primer cop
El mes
Per programa € 73


El teu fill ha d’anar al centre Kumon fins a dos dies per setmana


Els altres cinc dies ha de treballar a casa
 Quanta estona porta l’estudi diari?
L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.
Accessibilitat
Classes presencials
Sala d’espera
Aparcament - Gratis
Transport públic - Tramvia
Transport públic - Autobús

Com s’hi arriba

C/ Torreblanca, 10, local 3
Sant Joan Despí­
Barcelona
08970
Cotxe
Matrícula gratis

Preguntes més freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Pregunta’ns