Sobre el centre

KUMON CONNECT disponible Classes presencials Classes online

El centre Kumon Sant Joan Despí - Torreblanca va obrir les seves portes el gener del 2009 i s’hi imparteixen tres programes: Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura i Kumon English. Kumon és una de les empreses d’educació més grans del món, té presència en 51 països i supera els 4 milions d’alumnes. La virtut més gran dels nostre mètode és la individualització, mitjançant la qual ens adaptem a las peculiaritats de cada alumne. Per això, podem treballar tant amb alumnes des dels dos anys d’edat com amb adults. A Kumon, el nostre objectiu és desenvolupar al màxim el potencial d’aprenentatge dels nostres alumnes i aconseguir que siguin capaços d’estudiar continguts de nivell superior als del seu curs escolar, augmentin la seva autonomia i adquireixin una actitud positiva davant l’estudi, així com que treballin la concentració, l’hàbit d’estudi i l’autoestima.

El centre Kumon Sant Joan Despí - Torreblanca es troba en un passatge veïnal per a vianants i disposa d’una àmplia aula de treball multidisciplinari, una zona específica per a alumnes d’infantil, un despatx per atendre les visites i fer les entrevistes amb les famílies, i climatització. Davant del centre hi ha l’aparcament del Parc de Torreblanca, que és públic i gratuït. Torreblanca és un barri tranquil que permet a les famílies dels municipis confrontants accedir fàcilment al centre a través del transport públic:
- Línies 63 i L46 d’autobús (parada molt a prop del centre)
- Línia T3 de tramvia (parada a 5 minuts del centre)
- Altres línies d’autobús dels voltants: L50, L51, L57, L60, L61, L62, L64 i L65

Si t’interessa que els teus fills comencin a treballar amb el mètode Kumon, no dubtis a emplenar el formulari de contacte fent clic en el botó de sota per concertar una prova de nivell i una entrevista informativa sense cap compromís.

Aquest centre Kumon ja ofereix KUMON CONNECT (més informació, aquí).

Sobre mi

Soc la Susana Olmos, orientadora del mètode Kumon i directora del centre Kumon Sant Joan Despí - Torreblanca des de l’octubre del 2020, encara que la meva relació amb Kumon ve de lluny. De fet, el mètode està present en la meva vida des de fa més de 25 anys. Tinc l’honor de ser la filla d’una de les primeres orientadores del mètode a Espanya.

Durant els meus anys d’universitat, vaig tenir l’oportunitat de treballar com a assistent al centre de la meva mare, vaig poder conèixer el mètode de ben a prop i vaig veure en primera línia els resultats que s’obtenen gràcies a l’esforç i el treball diaris. La vida em va portar a desenvolupar-me professionalment en un sector totalment diferent i han estat 28 anys molt productius alhora que enriquidors que m’han permès de créixer tant en l’àmbit personal com en el laboral. No obstant això, no he deixat mai d’estar vinculada al mètode d’una manera o una altra, ja que, a més i per sobre de tot, soc mare Kumon: els meus tres fills fan Kumon des dels 2 anys. Això em permet de tenir una visió encara més propera si és possible del que suposa Kumon, tant per als alumnes com per a les seves famílies.

Com a mare Kumon, descobreixo cada dia els beneficis que el mètode ha aportat i continua aportant als meus tres fills en els àmbits acadèmic i personal. La capacitat d’esforç i el treball diari, la satisfacció en aconseguir els reptes que es proposen i les habilitats autodidactes que han anat adquirint al llarg d’aquests anys els converteixen en persones més responsables i autònomes. Aquests valors els proporcionen molta seguretat i confiança en ells mateixos, i a més els acompanyen actualment en el seu dia a dia i els continuaran acompanyant en el futur.

Emprenc el projecte de la meva vida amb molta il·lusió: dirigir el meu propi centre Kumon. Em sento molt afortunada per l’oportunitat que m’està donant el mètode Kumon en permetre’m dedicar-me a transmetre les meves vivències en primera persona, i per descomptat tots les beneficis del mètode, a altres infants perquè puguin desenvolupar les seves capacitats al màxim i gaudeixin cada dia del procés.

Un dels aspectes que més m’agraden del mètode és que és totalment personalitzat i respectuós amb la capacitat i el ritme d’aprenentatge de cada alumne. La meva labor com a orientadora és mantenir la motivació de l’alumne oferint-li un pla d’estudi diari amb el qual anar marcant objectius molt concrets perquè vagi desenvolupant les seves capacitats i els seus coneixements, i guiar-lo per anar treballant totes les habilitats que necessita en l’aprenentatge autodidacte, el qual li permetrà anar avançant per ell mateix i adquirir cada vegada més autonomia.

Kumon és una gran empresa que es dedica a l’educació des del 1954, quan el primer alumne, el fill del fundador, Toru Kumon, va començar a treballar amb el mètode. Des de llavors fins ara, més de 4 milions alumnes de tot el món han pogut gaudir de Kumon. Tots els orientadors ens beneficiem mútuament compartint els nostres coneixements i les nostres experiències, ens formem contínuament i millorem dia a dia per aconseguir l’objectiu del mètode: «Descobrir el potencial de cada individu i desenvolupar la seva capacitat al màxim, amb la finalitat de formar persones íntegres i competents, i així contribuir a la comunitat global.»

Si vols saber més coses sobre el mètode Kumon, no dubtis a contactar amb mi! Estaré encantada de concertar una entrevista inicial per explicar-te amb més profunditat la nostra manera de treballar i, naturalment, poder conèixer el teu fill. Li podem fer una prova de diagnòstic sense cost ni compromís. Això ens ajudarà a conèixer el seu nivell inicial dins els programes de Kumon, així com a descobrir el seu potencial i determinar els objectius específics de treball. Estaré encantada de rebre-us!
 

Horaris

Dilluns
10:30 - 13:30
16:00 - 20:00
Dimarts
16:30 - 20:00
Dimecres
10:30 - 13:30
16:00 - 20:00
Dijous
16:30 - 20:00
Divendres
Tancat
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Quanta estona porta l’estudi diari?

L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.

Preus

Matrícula
€ 80 Pagament únic
Quina és la quota de matrícula?
És el pagament que s’abona en inscriure l’alumne a Kumon
Per programa
€ 75 El mes


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre

Preguntes freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Els nostres alumnes

Fes lliscar el dit per veure’n més


Instal·lacions

KUMON CONNECT disponible
Accessibilitat
Classes presencials
Sala d’espera
Àrea de lectura independent
Classes online
Aparcament - Gratis
Transport públic - Tramvia
Transport públic - Autobús

Mapa i indicacions

Com s’hi arriba

C/ Torreblanca, 10, local 3
Sant Joan Despí­
Barcelona
08970

Selecciona el mitjà de transport


Cotxe

Des d’on vens?

Pregunta-ho a Susana Olmos Castellvell

Accepto els termes i condicions