Sobre el centre

KUMON CONNECT disponible Classes presencials Classes online

Benvinguts, benvingudes! Al centre Kumon Sant Boi de Llobregat - Marianao oferim un tracte individualitzat i proper per impulsar al màxim el potencial d’aprenentatge de cada alumne a través d’un mètode únic avalat per les nombroses famílies que ja han confiat en nosaltres des de l’any 2000. Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys.

La nostra prioritat amb els alumnes de Kumon Sant Boi de Llobregat - Marianao no és només que tinguin un alt domini del càlcul, una elevada competència lectora o una gran habilitat de lectura i comprensió de textos en anglès, sinó que anem més enllà. Els nostres alumnes desenvolupen de manera individualitzada les habilitats i les capacitats que els permetran superar els diferents reptes a què es vagin enfrontant durant el seu creixement personal i intel·lectual. Entre altres aspectes, treballen l’autonomia i la capacitat d’aprendre per ells mateixos, i l’hàbit d’estudi, la concentració, la confiança en ells mateixos i la motivació per aprendre.

El mètode Kumon d’aprenentatge és un projecte a llarg termini que acompanya l’alumne al llarg de la seva etapa escolar i, per això, al centre Kumon Sant Boi de Llobregat - Marianao oferim la màxima flexibilitat a les famílies mitjançant classes presencials i classes online, en les quals es pot treballar amb materials en paper o en format digital (tablet i escriptura amb llapis digital) a través de la nostra aplicació KUMON CONNECT (més informació, aquí).


Us hi esperem!
 

Sobre mi

Em dic Laia Lluch i soc orientadora de Kumon des del 2013 i directora i responsable al centre Kumon Sant Boi de Llobregat - Marianao des del 2017.

Soc graduada en Magisteri d’Educació Primària (2015), màster en Innovació i Investigació en Educació (2016) i doctora en Educació (2019), i he cursat un postgrau en Lideratge i Direcció de centres educatius (2021). Ser orientadora i responsable d’un centre Kumon era un somni i continua essent un repte dia a dia.

També vaig ser alumna concloent del mètode i m’he adonat que Kumon ha despertat en mi una energia que em porta a ser una persona activa per entendre millor allò que ens envolta i lluitar per fer d’aquest món un lloc millor mitjançant l’educació. Kumon m’ha aportat molt més que aprenentatge.

Em mou el coneixement i m’apassiona ajudar i despertar l’interès per aprendre. Reflexiono constantment per ser millor i afrontar el repte de donar als alumnes l’oportunitat de créixer, gaudir aprenent i millorar cada dia. Tot això m’ha portat, en l’actualitat, a continuar estudiant i investigant sobre temes relacionats amb l’educació.

Tant la feina del meu equip com la meva se centren en l’observació individual dels alumnes a l’aula prestant una atenció especial a la capacitat de cadascú i a la manera en què aprèn. Basant-nos en aquestes observacions, oferim el suport necessari per garantir-ne el progrés, i és apassionant el que arribem a aprendre amb ells i d’ells.

L’equip del centre es forma d’una manera continuada per donar als nostres alumnes un aprenentatge de qualitat i aconseguir que desenvolupin la seva autonomia i autodidactisme treballant com més aviat millor per sobre del seu nivell escolar.

Per acabar, m’agradaria destacar que, gràcies a Kumon, he descobert que sempre es pot millorar i, també, que no hi ha límits. Per això, m’agrada transmetre aquesta idea als nostres alumnes: «Si has arribat fins a aquí, pots arribar encara més lluny». A més, considero indispensable la comunicació entre els orientadors, els alumnes i les famílies. Compartim informació, inquietuds, dubtes i orientacions per millorar l’aprenentatge dels més petits també a casa.
 

Horaris

Dilluns
16:00 - 19:30
Dimarts
16:00 - 19:30
Dimecres
16:00 - 19:30
Dijous
16:00 - 19:30
Divendres
Tancat
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Quanta estona porta l’estudi diari?

L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.

Preus

Matrícula
€ 55 Pagament únic
Quina és la quota de matrícula?
És el pagament que s’abona en inscriure l’alumne a Kumon
Per programa
€ 70 El mes


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre

Ressenyes de Google

Valoració global

4.9

De 27 ressenyes a Google

Fes lliscar el dit per veure’n més

Preguntes freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Els nostres alumnes

Fes lliscar el dit per veure’n més


Instal·lacions

KUMON CONNECT disponible
Transport públic - Tren
Accessibilitat
Classes presencials
Àrea de lectura independent
Classes online
Aparcament - Gratis
Transport públic - Autobús

Mapa i indicacions

Com s’hi arriba

Jardins Maria Mercè Marçal, local 2
Sant Boi de Llobregat
Barcelona
08830

Selecciona el mitjà de transport


Cotxe

Des d’on vens?

Pregunta-ho a Laia Lluch Molins

Accepto els termes i condicions