Sobre el centre

Matrícula gratis Classes presencials Classes online KUMON CONNECT disponible

El centre Kumon Sant Boi de Llobregat - Marianao va obrir les seves portes a la fi de l’any 2000 i actualment es troba als jardins de Maria Mercè Marçal, al costat del carrer Eusebi Güell.

La nostra prioritat amb els gairebé 200 alumnes del centre no és només que tinguin un alt domini del càlcul, una elevada competència lectora o una elevada habilitat de lectura i comprensió de textos en anglès, sinó que anem més enllà: descobrim el potencial de cada alumne desenvolupant el seu autoaprenentatge d’una manera totalment individualitzada.

Com a equip de Kumon Sant Boi de Llobregat - Marianao, ens preguntem: «Com es pot educar en un moment de canvi constant, en què els nens i les nenes treballaran en professions que avui ni tan sols existeixen?». Per això, treballem en la línia de formar alumnes autònoms i crítics, capaços d’iniciar, organitzar i persistir en l’aprenentatge durant tota la vida dins i fora de l’aula. Però no tots aprenem el mateix ni de la mateixa manera, amb la qual cosa treballem de forma individualitzada perquè cada alumne es responsabilitzi del seu propi aprenentatge.

Amb Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura i Kumon English, dotem els alumnes a partir dels 2 anys d’edat d’habilitats que els capacitaran per sortir-se’n davant qualsevol situació o problema que puguin trobar-se al llarg de la vida. És important per a nosaltres desenvolupar en els nostres alumnes la motivació i el gust per aprendre, l’autonomia, l’hàbit i la perseverança, la confiança i la seguretat en un mateix, la predisposició i la iniciativa, la creativitat i la superació personal, entre d’altres, ja que totes elles són habilitats útils per al desenvolupament en l’àmbit acadèmic i personal. Per a això, ens plantegem que cada vegada que un alumne assisteix al centre no se’n vagi sense sentir-se una miqueta millor i més feliç. A Kumon no només aprenem, sinó que tots creixem, sentim i millorem.

Aquest centre Kumon ja ofereix KUMON CONNECT (més informació, aquí).

Sobre mi

A la fi de l’any 2013, mentre cursava el tercer any en la Facultat d’Educació, vaig tenir la brillant oportunitat de començar a treballar com a assistent i, des de mitjan 2017, com a orientadora al centre Kumon Sant Boi de Llobregat - Marianao. Soc graduada en Magisteri d’Educació Primària (2015), màster en Innovació i Investigació en Educació (2016) i doctora en Educació (2019) per la Universitat de Barcelona, i ser orientadora i responsable d’un centre Kumon era un somni i continua essent un repte dia a dia.

Com a alumna concloent, m’he adonat que Kumon ha despertat en mi una energia que em porta a ser activa per comprendre millor el que ens envolta i, en la mesura que es pugui, lluitar per fer d’aquest món un lloc millor. Kumon m’ha aportat molt més que aprenentatge. Fins ara, resumiria la meva experiència a Kumon com un procés de desenvolupament en l’àmbit personal, professional i acadèmic ple de reptes. «Si no ho faig jo, qui ho farà per mi?», m’acostumo a qüestionar.

Em mou el coneixement i m’apassiona ajudar i despertar l’interès per aprendre. Constantment reflexiono per millorar, amb el repte de donar als alumnes l’oportunitat de créixer, gaudir aprenent i millorar cada dia. Tot això m’ha portat, en l’actualitat, a continuar estudiant i investigant sobre temes relacionats amb l’educació.

El més satisfactori de ser professora és posar-me en la pell de cadascun dels alumnes per conèixer els reptes als quals s’enfronten durant el seu procés d’aprenentatge i poder orientar-los de la millor manera possible. I és apassionant el que arribem a aprendre amb ells i d’ells.

En essència, gràcies a Kumon, he descobert que sempre es pot millorar i fins a on pot arribar un mateix, però també, que no hi ha límits. He crescut molt més sense ser-ne conscient o sense haver-m’ho plantejat prèviament i confio plenament en el potencial de cada persona. Per això, m’agrada transmetre aquesta idea als alumnes: «Si has arribat fins a aquí, pots arribar encara més lluny».
 

Horaris

Dilluns
16:00 - 19:30
Dimarts
16:00 - 19:30
Dimecres
16:00 - 19:30
Dijous
16:00 - 19:30
Divendres
Tancat
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Quanta estona porta l’estudi diari?

L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.

Preus

Matrícula
€ 55 Pagament únic
Quina és la quota de matrícula?
És un pagament únic que s’abona en inscriure el teu fill a Kumon per primer cop
Per programa
€ 68 El mes


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre

Avantatges de Kumon

Descobrir el seu potencial
Desenvolupar les seves capacitats
Rebre un pla d’aprenentatge personalitzat
Assegurar-se l’èxit a llarg termini

Ressenyes de Google

Valoració global

4.8

De 24 ressenyes a Google

Fes lliscar el dit per veure’n més

Preguntes freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Els nostres alumnes

Fes lliscar el dit per veure’n més


Instal·lacions

Classes presencials
Àrea de lectura independent
Classes online
KUMON CONNECT disponible
Transport públic - Tren
Accessibilitat
Aparcament - Gratis
Transport públic - Autobús

Mapa i indicacions

Com s’hi arriba

Jardins Maria Mercè Marçal, local 2
Sant Boi de Llobregat
Barcelona
08830

Selecciona el mitjà de transport


Cotxe

Des d’on vens?

Pregunta-ho a Laia Lluch Molins