Sobre el centre

Classes presencials Classes online KUMON CONNECT disponible
L’any 2023, l’orientadora Sònia Sánchez Bulló va obrir les portes del seu segon centre, Kumon Sabadell - Nord. Gràcies al primer centre, ja té més de 20 anys d’experiència oferint el mètode Kumon a través dels programes de lectura i matemàtiques. Al llarg d’aquests anys, unes 1.300 famílies han pogut abordar les matemàtiques i la lectura a través del nostre mètode, i 44 alumnes han aconseguit arribar a ser concloents després de completar tots els nivells d’algun dels programes.
Al nostre centre Kumon treballem per desenvolupar les habilitats i capacitats dels alumnes a través de tres programes: Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura i Kumon English.

El centre Kumon Sabadell - Nord es troba a l’avinguda d’Estrasburg, un dels carrers més cèntrics del barri, a 15 minuts caminant de la plaça d’Espanya. La ubicació del centre és excel·lent, de manera que està molt ben comunicat: hi ha moltes escoles al voltant i gran part de les famílies venen caminant. També es poden utilitzar diferents mitjans de transport públic per arribar-hi, ja que prop del centre hi ha l’estació de tren Sabadell Nord i diverses parades de diferents línies d’autobús.
Tenim un horari ampli per tal de facilitar l’assistència al centre dels alumnes. Els dilluns, dimarts, dijous i divendres el centre roman obert de 16.30 h a 20.00 h.
Les nostres instal·lacions són grans i permeten que els alumnes treballin còmodament en diferents zones i sense interrupcions, sempre amb la supervisió de l’equip d’orientadors. Encara que no disposem d’un espai de recepció, l’entrada del centre es troba en un carrer força ampli, amb diversos bancs per poder esperar els alumnes, a més de tenir un porxo que permet protegir-se en cas de pluja. Actualment, el centre també disposa de màquines de renovació i purificació de l’aire.
L’equip del centre està format per professionals de l’educació amb gran motivació per ajudar a desenvolupar el potencial de tots els alumnes de forma individualitzada. A més, comptem amb l’ajuda de diversos alumnes universitaris que al seu dia van ser alumnes del centre i, a més, concloents d’algun dels nostres programes. Això fa que els nostres alumnes més grans se sentin identificats i motivats per voler arribar a les mateixes metes i gaudir d’uns bons resultats en els seus estudis.


Aquest centre Kumon ja ofereix KUMON CONNECT (més informació, aquí).

Sobre mi

Hola, soc la Sònia Sánchez, directora del centre Kumon Sabadell - Nord i també, des de l’any 2002, de Kumon Sabadell - Centre, per la qual cosa ja són més de 20 els anys d’experiència que he acumulat dirigint el meu propi centre.

Kumon va aparèixer en la meva vida quan estava fent l’últim curs de Magisteri a la Universitat Ramon Llull de Barcelona. Em van parlar del mètode i del centre Kumon que hi havia a Sant Just Desvern, on vaig estar un any treballant com a assistent. Allà vaig descobrir els resultats increïbles que pot aconseguir un alumne de Kumon.

Sempre he tingut clar que em volia dedicar al món de l’educació. Per a mi, treballar amb infants és més que una professió, ja que em permet viure diàriament situacions que fan que em senti realitzada com a persona i com a professora al mateix temps.

Durant tota la meva formació vaig estar fent pràctiques a diferents escoles: Col·legi Montserrat, Escola Pia, CEIP Catalunya, etc. En acabar, em vaig proposar obrir el meu propi centre Kumon a la meva ciutat: Sabadell. Vaig triar dirigir la meva vida cap a Kumon, perquè el mètode i els seus objectius em van convèncer des del primer dia que hi vaig treballar com a assistent.

És una activitat que em permet treballar de forma individualitzada amb alumnes de diferents edats, des d’infantil fins a secundària i, fins i tot, en alguns moments, adults, i el que és més important: també em permet desenvolupar el potencial dels alumnes i veure fins on poden arribar les seves capacitats a través dels nivells de Kumon. Això és molt gratificant. 

D’altra banda, també m’atreia molt la idea de dirigir el meu propi negoci i fer arribar el mètode al màxim nombre possible de famílies de Sabadell, ja que en aquell moment Kumon no era tan conegut com ara.
 

Horaris

Dilluns
16:30 - 20:00
Dimarts
16:15 - 20:00
Dimecres
Tancat
Dijous
16:30 - 20:00
Divendres
Tancat
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Quanta estona porta l’estudi diari?

L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.

Preus

Matrícula
€ 75 Pagament únic
Quina és la quota de matrícula?
És el pagament que s’abona en inscriure l’alumne a Kumon
Per programa
€ 75 El mes


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre

Preguntes freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Els nostres alumnes

Fes lliscar el dit per veure’n més


Instal·lacions

Classes presencials
Transport públic - Tren
Classes online
KUMON CONNECT disponible
Accessibilitat
Aparcament - Gratis
Transport públic - Autobús

Mapa i indicacions

Com s’hi arriba

Av. Estrasburg, 68
Sabadell
08206

Selecciona el mitjà de transport


Cotxe

Des d’on vens?

Pregunta-ho a Sònia Sánchez Bulló

Accepto els termes i condicions