Sobre el centre

Kumon App disponible Classes presencials Classes online

El centre Kumon Ripollet - Centre va obrir les seves portes el 2010. Actualment, han passat ja per les nostres aules més de 150 famílies interessades en el mètode Kumon. El nostre objectiu és aconseguir que els nostres alumnes desenvolupin tot el seu potencial d’aprenentatge, a més d’aprendre matemàtiques amb Kumon Matemàtiques i adquirir comprensió lectora amb Kumon Lectura i, com a novetat des del setembre del 2018, amb Kumon English. Els alumnes també treballen la capacitat de concentració i autonomia, la confiança i l’hàbit d’estudi diari.

El nostre centre Kumon és petit i familiar, fet que ens permet d’establir un vincle més proper i afectiu amb els nostres alumnes i conèixer a la perfecció la seva personalitat, actitud i capacitat. Tenim més de 90 alumnes de diferents edats, des dels 2 fins als 17 anys.

Els beneficis que ofereix Kumon són tant per als alumnes com per a les famílies, ja que la tranquil·litat d’aconseguir un futur millor i el progrés dels nostres fills és de gran importància per a tots.

El nostre centre es troba a la zona cèntrica de Ripollet, al carrer de l’Església, a dos carrers de la rambla de Sant Jordi i prop d’un parc infantil. Estem enmig de tres escoles molt properes: Fedac Ripollet, Sant Gabriel i CEIP Escursell.

Al nostre centre Kumon disposem de diferents aspectes específics que ajuden a millorar l’aprenentatge dels nostres alumnes i que són de gran interès per a les famílies. Tenim una zona còmoda de lectura amb una biblioteca plena de llibres recomanats per a les diferents edats, taules amb materials complementaris, com ara taules magnètiques, targetes de nombres, etc., per afavorir l’aprenentatge de matemàtiques i millorar el càlcul mental.

Aquest centre Kumon ja ofereix Kumon App (més informació, aquí).

Sobre mi

Em dic Marta Sáez i soc l’orientadora del centre Kumon Ripollet - Centre.

En primer lloc, m’agradaria presentar-me fent un breu repàs de la meva trajectòria professional. El meu recorregut a Kumon va començar amb l’inici de les pràctiques de Magisteri d’Educació Infantil en un dels centres Kumon de Catalunya. En aquesta etapa com a assistent i durant dotze anys, vaig poder potenciar les meves habilitats, guanyar experiència i viure en primera persona el procés i els resultats del treball diari amb el mètode Kumon, gràcies a Kumon Lectura i Kumon Matemàtiques.

Els avançaments i els resultats aconseguits, tant educatius com personals, em van ajudar a prendre la decisió de voler dedicar-me plenament a l’ensenyament de Kumon. Després de dotze anys d’experiència i de reptes superats, vaig tenir la meva oportunitat professional més gran: obrir el meu propi centre Kumon.

El meu gran repte i propòsit és aconseguir treure tot el potencial dels alumnes, ajudar-los a aconseguir la confiança necessària per poder avançar, aprendre i assolir un alt nivell de seguretat que no només els ajudarà a obtenir metes en l’àmbit educatiu, sinó també en el personal, cosa que els donarà la seguretat que, amb motivació i esforç, podran aconseguir tot allò que es proposin en la vida.

Un dels punts forts d’aquest mètode és el treball i l’atenció individualitzats, ja que permet als alumnes d’avançar segons les seves capacitats i el seu ritme personal sense necessitat d’adaptar-se a un ritme general de l’aula. Per tant, això permet d’esprémer al màxim el potencial de l’alumne i adquirir una confiança i autoestima més grans.

M’agradaria acabar amb una petita reflexió: «L’educació és l’arma més poderosa que es pot utilitzar per canviar el món». Donem l’oportunitat als nostres infants perquè puguin fer del món un lloc millor.

Horaris

Dilluns
16:00 - 20:00
Dimarts
16:00 - 20:00
Dimecres
16:00 - 20:00
Dijous
16:00 - 20:00
Divendres
Tancat
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Quanta estona porta l’estudi diari?

L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.

Preus

Matrícula
€ 60 Pagament únic
Quina és la quota de matrícula?
És un pagament únic que s’abona en inscriure el teu fill a Kumon per primer cop
Per programa
€ 68 El mes


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre

Preguntes freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Els nostres alumnes

Fes lliscar el dit per veure’n més


Instal·lacions

Kumon App disponible
Classes presencials
Accessibilitat
Classes online
Àrea de lectura independent
Aparcament - Gratis
Transport públic - Autobús

Mapa i indicacions

Com s’hi arriba

C/ Padró, 34
Ripollet
Barcelona
08291

Selecciona el mitjà de transport


Cotxe

Des d’on vens?

Pregunta-ho a Marta Sáez Ragageles