Rosa Martínez: «Kumon m’aporta un gran aprenentatge i bagatge professional»

des 2021
La Rosa desitjava accedir al món de l’educació. Investigant a Internet, va trobar un anunci de Kumon mentre buscava informació per fer classes de secundària i batxillerat.
La Rosa desitjava accedir al món de l’educació. Investigant a Internet, va trobar un anunci de Kumon mentre buscava informació per fer classes de secundària i batxillerat.

La Rosa és llicenciada en Investigació i Tècniques de Mercat i va treballar durant molt de temps per compte d’altri, però sempre havia volgut tenir el seu propi negoci. Per això, fa tres anys va assumir la gestió del centre Kumon Santa Perpètua de Mogoda - Centre. Des de llavors, el centre no ha parat de créixer i avui té més de 100 alumnes.

La Rosa desitjava accedir al món de l’educació. Investigant a Internet, va trobar un anunci de Kumon mentre buscava informació per fer classes de secundària i batxillerat. A això, s’hi va sumar l’opinió positiva d’un familiar que havia començat a portar els seus fills a un centre Kumon i, sense dubtar-ho, es va apuntar a una xerrada d’orientació: «Una xerrada va portar a una altra, després vaig tenir una sèrie d’entrevistes i cursos, i fins avui! Aquí em teniu, impartint el mètode i fent que centenars d’alumnes puguin beneficiar-se’n», ens explica.

A més de dirigir el seu propi centre Kumon, la Rosa és també orientadora de la seva filla, la qual cosa li permet aprofundir en la seva manera d’orientar: «Fer Kumon a casa és com entrar a les tripes del mètode, perquè et permet entendre millor l’alumne i la família des d’ambdós punts de vista, el de l’orientador i el de la família».

Moments Kumon

Els centres Kumon són plens de moments que motiven els orientadors. Per a la Rosa, un d’aquests moments és ser testimoni de com els alumnes s’omplen d’energia positiva i ganes de continuar quan superen una prova de finalització de nivell o comencen a notar els resultats de Kumon a l’escola: «Els alumnes entren per la porta i el primer que et diuen entusiasmats és que a l’examen de l’escola han tret un excel·lent».

Escoltar i observar

Un dels principis metodològics del mètode Kumon és que, a diferència dels mètodes tradicionals d’ensenyament, és el professor qui aprèn dels alumnes. «Amb els meus alumnes he après i estic aprenent a escoltar i observar; si comprens l’alumne, el camí junts serà més fàcil», ens explica la Rosa.

Per a ella, el mètode Kumon aporta una riquesa única perquè involucra l’alumne, l’equip d’orientadors i la família, i això fa que l’alumne se senti recolzat i obtingui millors resultats que incideixen en la seva motivació i les seves ganes d’avançar. «Em sento molt satisfeta perquè Kumon m’aporta un gran aprenentatge i bagatge professional», conclou la Rosa.

Uneix-te a Kumon

Avui dia, molts professionals se senten atrets per la idea d’emprendre i poder gestionar un negoci propi. Si, com la Rosa, desitges créixer professionalment amb Kumon i aconseguir la satisfacció personal treballant en el món de l’educació, contacta amb nosaltres!